- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
:) nasılsın canım iyimisin sınavların vardı pek giremiyodun heralde göremiyodum seni
Allaha sukur, ıyı olmaya calısıyorum.
1 hafta sonra dgs ye gırecegım.
Sonrasında da tamgaz eylul dekı kpss hazırlıgına devam :))
Allah yardımcın olsun inşaallah istediğin sonuçları alırsın hangi bölümü okuyodun ?:)
Gıda teknolojısı mezunuyum canım. 4 yıl oldu mezun olalı. 26 yasındayım
Sen pekı?
Merhabalar bir matematik özürlü de benim2016'da kpss'ye gireceğim, öğretmenlik okuyorum şimdiden bir şeyler yapayım diyorum ben de, karekökü alsam mı ki
Hoşgeldin :) ne öğretmenliği okuyosun
TürkçeKpss de farkı matematikten de atabilirim rakiplerime diye düşünüyorum şimdiden başlamak gerek :26:
bende matematikten nefret ediyordum öyle ki matematik hayatını belirliyor diyebilirim matematiğin yoksa bu hayat seni çok hırpalar yorarsözelin çok iyidir matematikte olsa sen hayalinde olan güzel bir bölüm kazanabilirsin ama matematiğin yoksa malesef sevmediğin bir bölümde yıllarca sürünürsün mutsuz olursun o gün karnelerimi çıkardım dikkat ettim bütün derslerim 5 4 4 ten aşağı notum yok matematik 2 :))) başta bende matematik yapamıyorum çalışmıycam dedim ama anladım o olmazsa olmaz bende hırs yaptım öğreneceğim diye utanarak söylüyorum liseyi bitirmiştim 7. 8.sınıf mat kitabı alıp çalışmıştım zamanla oturdu bir şeyler yaptıkça daha bir ilgi duyuyosun şimdi Allaha şükür yapabiliyorum yaptıkça mutlu oluyorum alt yapınız olmayabilir pes etmeden bu sorunun üstüne gidin olacak ben yapabildiysem eğer herkes yapar
Eki Görüntüle 1187318 bunun gibi kitaplar var bende bunu çözüyorum, hızımı arttırmak için, tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüm yorumlara katılıyorum.
Onerebılecegım şeyler, ant. Mat kıtabı, karekok mat kıtabı. Ve google dan senolhoca dıye aratırsan cıkar. Cok guzel anlatıyor. Once bu hocadan dınle butun konuları. Sonra baska hocaların vıdeolarını da dınleyıp pekıstırmıssın olursun. Hatta sıralaman su olsun. :)
1 antremanlarla matematık kıtabı
2 senol hoca vıdeoları
3 baska hocaların vıdeoları ( google dan bakabılırsın, bır suru var)
4 karekok mat. Sıfır kıtabı...
Bu 4 asamadan sonra normal sevıye bır matematık kıtabından kendını denersın. Yapabılıyorsan bol bol pratık yaparak daha ıyı konuma gelırsın. Ben basaracagına ınanıyorum.
Ben lıseden sayısal mezunuyum. Aslınd Mat. Temelım hem var hem yoktu. Ama cok onyargılıydım. Sınavlarda cogu matematık sorusunu ya yapamıyordum ya da yapmıyordum. Baktım bu boyle olmayacak. Yukarda yazdıgım asamaları tek tek uyguladım. Hatta hala da uyguluyorum. Cok ıyı durumda degılım hala.
Bende matematik dusmaniyim.oldum olasi tiksiniyorum o dersten ama bu sene universite sinavina hazirlanmaya baslicam ve matematik yapmadan cok iyi sonuc alinamiyo. her yerde karsina cikiyo dusman :)
Konun banada umut oldu arkadasim .bende matematik calismalarina baslicam :)
Ve sunuda soyluyim matematik unutulan birseyde degil bu yil kpss senem 30 da 27 nin altina hic dusmedim temeli yaratabilirsin hocayada ihtiyacin yok isin kilit noktasi cok soru cozmek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Matematikten anlamayanlar liseden sonra temel oluşturamaz mı ?
Eğitim kalitesizliği mi ?
Kişinin tamamen kendisiyle ilgilimi ?
Nasıl olduğunu tam hatırlamasamda ilk okulda öğretmenimin matematiği sevdirmemesi benimde
"matematik çok zor öyle herkes anlayamaz matematigi"
diye beynime kodlamamdan dolayı matematiği ne sevdim ne anladım ama oturup anlamaya çalıştım olmadı.
Simdi hayatımı etkileyecek bi seçim yaparken yani meslek seçerken bu önümde kocaman bi sorun oluyor ve ben matematiği yeniden sıfırdan öğrenmek istiyorum.
Nasıl yapabilirim?
bu yapılabilir mi ?
Fikirlerinizi yardımlarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?