Matematiğimi özlediniz :)
Dediğiniz gibi herşeyin açıklamasını arıyoruz, mantığını anlatan kişiyi arıyorum bende öneriniz var mı kurs falan
Lise sona kadar ancak dersten kalmayacak kadar bi matematiğim vardı..
Artık ailemin ve hocalarin gözünde de mimlenmistim başarısızlığımla...
Hirs yaptım..gece gündüz çalıştım..sil baştan temel oluşturdum...
'Yerim seni Öss'diye bi kitap okumuştum çok gaza getirmişti beni..
azmim sonuç verdi..
Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaptım..
Ve Matematikten 1 yanlış yapmıştım sadece...
Önemli olan sevmek ve azmetmek.
Ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum...
soru çözmeyi diyelim.
valla ben daha sonra da sözelcilere matematiği anlatabilen iyi hocalar gördüm. ancak şimdi bir dershane söylerim yaşadığın şehirdeki öyle değildir. ya da hocalar ayrılmıştır. ama internetten ders veren bir adam vardı baya ünlüydü hatta sonra kapatıldı o site. o da güzel anlatıyor diye hatırlıyorum. eğer videolarını bulursan işine yarar.
bir de bence önce mantıktan başla. çünkü hem sözelci olduğun için daha kolay olacaktır hem de sembollerle problem çözmede pratik olacaktır.
Gercekten iyi bir hocayla 6 ayda matematik profesörü olabilirsiniz. Zaten ygs hazırlık kitaplarında da ilk konular dört işlem temel kavramlar falan yani halledilemeyecek bir sorun degil.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bazı siteleri tavsiye etti belki aynılarını diyo olabilirsiniz
Bende ilkokulda matematiği hiç sevmezdim. Ortaokulda bir öğretmen geldi ne sen sor ne ben söyleyeyim. Matematiği ne sevebildim ne öğrenebildim. Bu zamana kadar sınavlarda ne kaybettiysem matematik yüzünden kaybettim. Eğer istiyorsan başarırsın.
Kendimi bildim bileli hiç beceremediğim bir derstir kendisi.Bazen kafama koydum yapcam diye alternatif kitaplar aldım ama yok yapamadım.Derste dinliyorum anladım gibi oluyor test çözmeye gelince yok hiçbir şey anlamamışım :26: Ben de artık bıraktım.Tabi her yerde karşıma çıkıyor orası başka.Sözel bölümde okudum 3 sene boyunca mat.görmedim.Üniv.e gittim bir baktım matematik geçer notla geçtim tabi,alttan ders bırakmadım.Şuan da Kpss'ye hazırlanıyorum ve yine karşımda ama bir şey yapamayacağım o dersten belli... Sözelden yapmaya devam
Gıda bölümlerinin hepsi ilgi Alanıma giriyodaha Üniv. tercihi yapmadım bi sene daha hazırlanayım diyorum senin bölümünüde düşündüm ama sayısaldır diye tercih edemiyorum çok mu zor ? İş olanağı nasıl ?
ne güzel yazmışsın arkadaşım sabır lazım aslında zamanla daha iyi oluyor bende bu kitapları öneriyorum bir soruyu çözemedin diye umutsuzluğa kapılıp çalışmamazlık etmemek lazım ben bu kitaplardan sonra femin il adım kitabınıda öneriyorum oda güzel
Lise sona kadar ancak dersten kalmayacak kadar bi matematiğim vardı..
Artık ailemin ve hocalarin gözünde de mimlenmistim başarısızlığımla...
Hirs yaptım..gece gündüz çalıştım..sil baştan temel oluşturdum...
'Yerim seni Öss'diye bi kitap okumuştum çok gaza getirmişti beni..
azmim sonuç verdi..
Üniversite sınavında Türkiye derecesi yaptım..
Ve Matematikten 1 yanlış yapmıştım sadece...
Önemli olan sevmek ve azmetmek.
Ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum...
Haklısın canım, ben mesela hala bır soruyu cozemedıgım zaman kendıme sınırlenıyorum. Oturup aglayasım gelıyor. Ama yılmıyorum. :)
Soyledıgın kıtap su :
http://www.femyayinlari.com.tr/yayin/164/58/ygs-matematik-ilk-adim-soru-bankasi.html
Resmını paylasalım kı, arkadaslar yararlansın.
Tebrik ederim sizi :) bende o günleri görmek istiyorum belki o kadar çok net yapamam ama şimdiye göre daha iyi bi başarıya sahip olmak istiyorum matematikten
Maşallah
Azımlı ınsanları gormek ne guzel.
Alahtan nankör bir ders değil ya :)
taa kendisi canım çok güzel ben çok beğendim konu matematik ama geometride ygs de 8 soruydu yanlış hatırlamıyorsam geometri içinde birey A yı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?