Matematik bilenler bakabilir mi?

Şöyle açıklayayım ortaokulda sınıfta sadece dershaneye gidenler varmış gibi onlarla soru cozerlerdi dershaneye gitmeyenler onlari izlerdi,lisede de meslek lisesiydim doğru düzgün hiçbir dersi görmedim. Türkçe,genel kültür falan halletmeye çalıştım ama mat lazım

Kpss dershanesine gitmiştim hızlandırılmış olanlarına. Öğretmenimiz her derse 2 saat geç gelirdi gelince de hızlı hızlı anlatıp gecerdi. Matematik öğretmeninden yuzum gülmedi hic onun için dershane düşünmüyorum bende. Ozel ders daha mantıklı gibi
Matematik temelin yoksa dershane tavsiye etmem sınıfın gerisinde kalıp iyice kopabilirsin. Matematiği çok kötü olan biri için özel ders çok daha verimli olur.

Teşekkür ederim haklısınız

Onu çözdüm,kolay seviye olarak birden fazla kaynak bitirdim. Orta seviyeye başladığım zaman kitabın yarısını yapamıyorum

O uygulamalar doğru cevaplıyor mu acaba? Kpss soru gruplarında bazen yanlış cevapliyorlardi

Mutlaka deneyeceğim

Teşekkür ederim bunu okumak iyi geldi kolay seviyeleri çözüyorum artık şükür. Genelde orta seviyedeyim bazi konularda zor seviyeleri çözdüğüm de oluyor. Ama tam burda tıkandım iste bakalim

matematik bol bol çeşitli soruları çözerek öğrenebileceğin bir ders. o yüzden ilk etapta adım adım matematik kitaplarındaki basit çözümlü soruları çözmeye başlayarak konulara bir temel oluşturup mantığını anladıktan sonra bi sonraki aşamaya geçip youtubeden vs. çözümlü anlatımlı soruları izleyebilirsin. izlerken mutlaka önünde kağıt kalem olsun soruyu yaz önce kendin çözmeye çalış sonra çözümü izle bu şekilde nerelerde hata yaptığını daha net görüp yanlışlarını düzeltme fırsatın olur.

Merhaba canim..kisa surede matematigi ogrenmen cok zor..once ortaokul konularindan baslaman lazim..calismaya..sana tavsiyem .sayilar..oran oranti..ve denklemler..konularina..calismalisin ortaokul konularindan..cunki bu altyapiyi saglamadan..lise konularina adapte olamazsin..ozel ders al bence..dershane matematik anlaminda zaman kaybinolabilir..birebir seninle ilgilenecek ve takip edicek bir hoca olmali..disiplinli yurumesi icin..ama bunu icinde rastgle bi hoca secme kendine..arastirip bul..bulundugun sehirde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…