- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
O yaşlarda normak büyüyünce gülüp geçeceksin gerçek bi ilgi bile değil zaten aslında hissettiğin şey gerçek ilgi aşkı tadınca anlayacaksın merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke benim hocam da sizin gibi düşünceli olsa ama maalesef favori öğrencileri var onlarla sohbet eder arabasıyla bir yere götürür benim varligimdan bile haberi yok denecek kadar az yani çok nadiren konusmusuzdur hocamlaBen de matematik öğretmeniyim.Sinav sorularında ben de daha içe dönük öğrencilerimin ismini sınav sorularında kullanırım zaman zaman.Farkinda olduklarimi ve sevildiklerini bilsinler diye.Demek ki uzun yıllar sonra bile hatırlaniyormus.Mutlu oldum.
Ayrımcılık yapması zaten kişiliğinin iyi olmadığını gösteriyor öyle bir adamın arabasına çağırsa bile binme lütfenKeşke benim hocam da sizin gibi düşünceli olsa ama maalesef favori öğrencileri var onlarla sohbet eder arabasıyla bir yere götürür benim varligimdan bile haberi yok denecek kadar az yani çok nadiren konusmusuzdur hocamla![]()
full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar
Öyle bir şeyi teklif bile etmez favori öğrencisi değilim adama çokta güvenemiyorum benim matematik harici soyledigim şeylere sakin inanmayin dedi dedi hep küfür fln eder ama nedense hayranlık besledimAyrımcılık yapması zaten kişiliğinin iyi olmadığını gösteriyor öyle bir adamın arabasına çağırsa bile binme lütfen
Ya numara felan değil tacize de uğradım burda da öğretmenime hayranlik besliyorum inanmazsan inanma çokta umrumda istersen kağıtları da atarım sana kimseye inandırmak zorunda değilim ztn ailemden ilgi görmediğim için bu tür şeyler yapiyorumkonudan bağımsız ancak birkaç gün önce abinin sana yaptığı taciz ile ilgili konu açmıştın, arkadaş canın sıkıldıkça kendine senaryo üretip buraya mı yazıyorsun? Konuyu okuyunca çok üzülmüştüm lakin bu konunu okuyunca gözümde bütün inandırıcılığını yitirdin. Artık sanmıyorum ama eğer o konu gerçekse bir an önce o evden aileden kurtulmaya bak aşk öğretmen bunlar seni kurtmayacak, yaşın büyüdükçe daha da iyi anlayacaksın. Tabiki sevebilirsin aşık olabilirsin fakat şuan senin dert edinmen gereken önceliğinin olması gereken öğretmenine duyduğun geçici hoşlantı değil, Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak okulunu bitirip çıkmak o evden. Ben senin yaşlarında olsam bir dakika bile durmam yurda giderdim en azından devlet güvencesi altında olurdun sana dokunan eden olmazdı, yorumlarda hatırlyorum onu da kabul etmemiştin, umarım bunlar senaryodan ibarettir.
Keşke dediğin gibi senaryo olsa ama maalesef değil her şey için yemin edebilirim buna benim de canım yaniyor ama duygularımı kontrol edemiyorumkonudan bağımsız ancak birkaç gün önce abinin sana yaptığı taciz ile ilgili konu açmıştın, arkadaş canın sıkıldıkça kendine senaryo üretip buraya mı yazıyorsun? Konuyu okuyunca çok üzülmüştüm lakin bu konunu okuyunca gözümde bütün inandırıcılığını yitirdin. Artık sanmıyorum ama eğer o konu gerçekse bir an önce o evden aileden kurtulmaya bak aşk öğretmen bunlar seni kurtmayacak, yaşın büyüdükçe daha da iyi anlayacaksın. Tabiki sevebilirsin aşık olabilirsin fakat şuan senin dert edinmen gereken önceliğinin olması gereken öğretmenine duyduğun geçici hoşlantı değil, Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak okulunu bitirip çıkmak o evden. Ben senin yaşlarında olsam bir dakika bile durmam yurda giderdim en azından devlet güvencesi altında olurdun sana dokunan eden olmazdı, yorumlarda hatırlyorum onu da kabul etmemiştin, umarım bunlar senaryodan ibarettir.
Haklısın umarım ben de başarabilirim kilo vermek en çok istediğim şeylerden biriBu konuya niye beğenmedim attınız ki? Herkes o yaşlarda kendinden yaşça büyük birine veya bir öğretmenine hayranlık duyup bunu aşk sanmıştır.
Hatta ben de üniversitede asistana bayağı bayağı ilgi duyuyordum. Sağolsun o da beni hiç sallamazdı, ben de özgüvensizdim kendimi belli edemezdim. Hatta bana kötü davranır, yaptıklarımı beğenmezdi. Ama sevdiği hatta sevgili olmak istediğini söylediği bir kız vardı öğrencilerden. O zaman ben de bayağı üzülmüştüm.
Sonra o bölümü bıraktım başka bir bölüme geçtim avukat oldum. O zamanlar 65 kiloydum, şimdi 53 kiloyum kendimden memnunum hayatım güzel. Geçen instagramdan baktım silik biriyle evlenmiş, aşırı derecede kilo almış saçı dökülmüştü zar zor tanıdım. İstemsizce mutlu oldum mu biraz
Uzun lafın kısası geçiyor zamanla.
Ben ztn ailemden kurtulmanın türlü türlü yollarini arıyorum en çok istediğim şey ailemden kurtulmak ama öğretmenime olan hayranlığımda geçmiyor bir türlü ben de napicami şaşırdım haklısın aşk hayranlık beni bir yere tasimaz yurdu istememenin sebebi ordan çıkan tanidiklarim var orası taciz yuvası diyolar ben de cikmazdayim o yüzden burdan buyuklerime anlatıp içimi rahatlatmaya çalışıyorum yaşadıklarım çok ağır ama öldürmeyen şey guclendirirmis maalesef ailemden ilgi görmediğim için de büyüklerden görmeye çalışıyorum ztnkonudan bağımsız ancak birkaç gün önce abinin sana yaptığı taciz ile ilgili konu açmıştın, arkadaş canın sıkıldıkça kendine senaryo üretip buraya mı yazıyorsun? Konuyu okuyunca çok üzülmüştüm lakin bu konunu okuyunca gözümde bütün inandırıcılığını yitirdin. Artık sanmıyorum ama eğer o konu gerçekse bir an önce o evden aileden kurtulmaya bak aşk öğretmen bunlar seni kurtmayacak, yaşın büyüdükçe daha da iyi anlayacaksın. Tabiki sevebilirsin aşık olabilirsin fakat şuan senin dert edinmen gereken önceliğinin olması gereken öğretmenine duyduğun geçici hoşlantı değil, Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak okulunu bitirip çıkmak o evden. Ben senin yaşlarında olsam bir dakika bile durmam yurda giderdim en azından devlet güvencesi altında olurdun sana dokunan eden olmazdı, yorumlarda hatırlyorum onu da kabul etmemiştin, umarım bunlar senaryodan ibarettir.
Ergen falan Mısın diyeceğim ama şimdi ergenler Bile Böyle değil.Arkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum![]()
Silik biriyle evlenmiş demekBu konuya niye beğenmedim attınız ki? Herkes o yaşlarda kendinden yaşça büyük birine veya bir öğretmenine hayranlık duyup bunu aşk sanmıştır.
Hatta ben de üniversitede asistana bayağı bayağı ilgi duyuyordum. Sağolsun o da beni hiç sallamazdı, ben de özgüvensizdim kendimi belli edemezdim. Hatta bana kötü davranır, yaptıklarımı beğenmezdi. Ama sevdiği hatta sevgili olmak istediğini söylediği bir kız vardı öğrencilerden. O zaman ben de bayağı üzülmüştüm.
Sonra o bölümü bıraktım başka bir bölüme geçtim avukat oldum. O zamanlar 65 kiloydum, şimdi 53 kiloyum kendimden memnunum hayatım güzel. Geçen instagramdan baktım silik biriyle evlenmiş, aşırı derecede kilo almış saçı dökülmüştü zar zor tanıdım. İstemsizce mutlu oldum mu biraz
Uzun lafın kısası geçiyor zamanla.
Yaşım gereği ergenimErgen falan Mısın diyeceğim ama şimdi ergenler Bile Böyle değil.
Silkelen kendine gel
Çok rahat birisi zaten küfür eder saçma sapan davranır ama herkes ona hayran özellikle ben kızlara bebeğim fln diyo hepLisede ben de edebiyat hocama aşıktım.Onun nöbetçi olduğu gün sabahın köründe damlardım okula.Ne şiir analizleri yapardım,gözüne gireyim diyeAdam evlendi,o zaman bile öğrencisi olduğum için benimle evlenemeyeceğinden ,mecbur kalıp evlendiğini düşündüm
Ergenlikte olur öyle.Ama hocanızın kızlara hitap şekli seviyesiz ve laçka.
Canım diğer öğrencilere olan tatlı davranışlarıni kıskanıyorsun aslında, o öğrencilere daha ilgili ama sana o denli sevgi göstermiyor diye arkadaşlarını kiskanmissin gibi geldi bana. Ayrıca gelir geçer bu tarz şeyler gençlikte insanın başına, ama yanlış birşey yapma sakınArkadaşlar dershanede bir tane matematik öğretmenim var adama resmen asigim yani o anlamda değil ama çok seviyorum ve bu onun farkında bile değil onun zaten favori öğrencileri var onlarla her yere gider gelir benim yüzüme bile bakmaz sırayla öğrencilere neler yaptıklarını soruyordu cigim cicim dedi önceki kıza bana gelince adımla hitap etti diğer kızlara güzelim vs diyo baya kıskanıyorum neden böyleyim bilmiyorim hocanın dersinde gülme krizine giriyorum kafamdan senaryo yazdım ne yapsam dikkatini çekerim diye ama hepsi nafile bir kağıda imza atmıştı onu hala saklıyorum gerçekten benim bir sorunum mu var neden böyleyim gözümde çok büyütüyorum ve full o kişiyi düşünüyorum başkasını bulana kadar öğrenirse rezil olurum onun hayatında yerim bile yok zar zor konuşan biriyim ztn lutfen beni yargılamayın ailemle çok problemim var o yüzden benden yaşça büyüklerden ilgi bekliyorum![]()
Evet o konuyu hatirliyorumkonudan bağımsız ancak birkaç gün önce abinin sana yaptığı taciz ile ilgili konu açmıştın, arkadaş canın sıkıldıkça kendine senaryo üretip buraya mı yazıyorsun? Konuyu okuyunca çok üzülmüştüm lakin bu konunu okuyunca gözümde bütün inandırıcılığını yitirdin. Artık sanmıyorum ama eğer o konu gerçekse bir an önce o evden aileden kurtulmaya bak aşk öğretmen bunlar seni kurtmayacak, yaşın büyüdükçe daha da iyi anlayacaksın. Tabiki sevebilirsin aşık olabilirsin fakat şuan senin dert edinmen gereken önceliğinin olması gereken öğretmenine duyduğun geçici hoşlantı değil, Kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmak okulunu bitirip çıkmak o evden. Ben senin yaşlarında olsam bir dakika bile durmam yurda giderdim en azından devlet güvencesi altında olurdun sana dokunan eden olmazdı, yorumlarda hatırlyorum onu da kabul etmemiştin, umarım bunlar senaryodan ibarettir.