Matematik okuyanlar:):):)

sizlerede başarılar arkadaşlar:) bölümü sevmeyen yoktur heralde, çünkü çoookkk zevkli:) ama kalanlar böyle demiyo kaydirigubbakcemile3
ben de 2.sınıfım, ing den muaf olmuştum:)

yok ya ben cebiri pek fazla sevmiyorum :kedi:
yani şu derslerimin içinde sevdiklerini sırala deseler enson sırada yer alır cebir:) çünkü bölüm başkanımız geliyo bu derse ve sağolsun tahtaya yazıp çıkıyo:)

evet hoca faktörü de çok önemli tabi. benim 3sene içinde en sevdiğim ders cebir dersiydi mesela ::) hata düzelten kodlar falan eğlenceli anlatıyordu hoca ::)

analiz derslerini de hiç sevmedim meselafisfisfis

analiz sıkıcı gibi ama dersten geçince mutlu oluyo insan, kolay olduğu için:)
ya ben de geçen yıl soyutmatematiğe bayıldım mesela, hem bulmaca gibi dersti hemde hocamız prof olmasına rağmen çooookkk cool'du :kedi:
oyüzden soyuttan geçtiğime hiç sevinmedim, keşke kalsaydım dedim:) bir daha böyle mükemmel bi adamdan ders alamamak çok üzücü:(
neyse benim çenem düştü yine sositososito

.....................................

Son düzenleme:
ahmet öçal yeni bölüm başkanımız. benim cebir dersime erdoğan hoca geliyodu, ozaman o bölüm başkanıydı, yani bahsettiğim kişi erdoğan hoca:)
ama bu yıl da ahmet öçal dersime geliyo:) sendemi gazidensin?

kızlar size iş bulamadım demiştimya iş buldumm delikafadulden bi dersanede etüt hocası olarak işe aldılar 1 sene yapıcam eğer beğenilirsem derslerede giricemm bu arada formasyonumda yok kaydirigubbakcemile3 darısı sizleree şekerlerr hihoyyyt

hadi hayırlı olsun cnm:) ya bişey merak ettim, 88li yazıyo ama evlisin, okurkenmi evlendin cnm?

zor olmadımı evliyken okumak cnm zoru başarmışsın tebrik ederim:) ben lisedede hazırlık okuduğum için daha bitiremedim ünivi yaşıtlarıma göre:(

Selam kızlar bende matemetık(ıngılızce) son sınıf oğrencısıyım.Hala ne yapacagıma karar veremedım.Bı yandan ales bı yandan kpss , kpds hazırlanıyım dıyorum.Aslında bankacılık ıstıyorum.Ama staj bulamıyorum dolu yere basvurdum stajımız zorunlu dııl ya bulunmuyo kolay kolay.Dershaneden teklıf aldım ama para vermeyız dıyolara hemde saatlerce calışcam dusunun yanı.Son sınıf olup ne yapacagına karar vermıs yada mezun olmus arkadaslarımızdan yardım beklıyorum.opuyorumnanaktan

Selam kızlar bende matemetık(ıngılızce) son sınıf oğrencısıyım.Hala ne yapacagıma karar veremedım.Bı yandan ales bı yandan kpss , kpds hazırlanıyım dıyorum.Aslında bankacılık ıstıyorum.Ama staj bulamıyorum dolu yere basvurdum stajımız zorunlu dııl ya bulunmuyo kolay kolay.Dershaneden teklıf aldım ama para vermeyız dıyolara hemde saatlerce calışcam dusunun yanı.Son sınıf olup ne yapacagına karar vermıs yada mezun olmus arkadaslarımızdan yardım beklıyorum.opuyorumnanaktan

banka nasıll böle bişiyii der anlamadımm nasıl zorunlu deil kötükedihüso tmm onu gectim okul ayarlıoo bazenn stajıdaa budamı yok sende çok saçma valla ee staj yapmadan mezunda olunmaz banka yapmıosa bişi okul yapsın bari

öncelikle hoşgeldin cnm.. hangi ünivdesin?
şöyle diyim bana hep bankada ekonomi bölümünde uzman olarak işe başlayabilirsin diyolar ama bi arkadaşım ziraay bankasında halklailişkilerde çalışıyo, o da matematik mezunu..
bankada bi tanıdığım ise gelip müracaat ettiğin zaman sınava girersin 6aylık eğitimden snra uzman olarak başlarsın dedi, devlet bankasını denemende fayda var. staj değilde iş bulursun yani cnm. çünkü özel sektör herzaman nankördür biliyorsun, bak dershane para vermiyo adamgibi.. ama hiç parasız çalıştırması çok saçma, ilk bikaç aydan snra para bağlarlar, keşke 3.sınıfta başlasaydın dershaneye..

hııı bide aklıma şimdi geldi, 2.sınıftaki arkadaşım dershanede günlük 15tl ye başladı cnm, bence iyi araştır tongaya düşme, küçük dershanelerle başla mesela;)

Back
X