Bulaşık Makineleri matlaşan bardaklarım:((

04nesli06

SEN BENİM UĞURLU YOLUMSUN
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
390
1
46
Artvin
arkadaşlar daha 1,5 senelik evliyim çalışan bir bayan olduğum için bulaşıklarımı devamlı makinede yıkıyorum bütün bardaklarım matlaştı bunu nasıl düzeltirim yada bunun sebebi nedir? bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum:(

sularımız çok kıreclı oldugu ıçın aynısı bendede olmuştu makınamı fınıshın temızleme paketı var ondan aldım temızledım harıka yaptı bulasıklarımı bıde muhakkak tuzunu parlatıcısını sureklı kontrol et

sularımız çok kıreclı oldugu ıçın aynısı bendede olmuştu makınamı fınıshın temızleme paketı var ondan aldım temızledım harıka yaptı bulasıklarımı bıde muhakkak tuzunu parlatıcısını sureklı kontrol et

ama ben zaten ayda bir finish in temizleme paketinden kullanıyorum parlatıcımıda hep kontrol ederim. deterjanımda kullandığım tüm ürünleride finish. kullandığım tuzdan olabilir belki finish in iri tuzunu almıştım ondanmı oldu acaba:(

Merhaba
benim makinemde çok çizdiyordu bardaklarım,tabaklarım hep çizik içindeydi.bir gün arızalandı makinem serviz geldi baktı.ben de makinenin çok çizidiğinden bahsettim.servisten gelen adam tuz kullanmayın tuz yüzünden çizik oluyor.makineyede hiç faydası yokmuş.o günden sonra tuz kullanmadım makinem süper yıkıyor ve hiç çizmiyor.3 yıldır bardaklarım hiç çizilmedi.sana da tavsiye ederim canım.ben de başta keşke bilseydim bardaklarım mahvoldu yeni bardak almıştım.şimdi bir tane bile çizik buğulanma yok:)

bide unutmadan söyleyeyim ben hep calgonitin sıvı olanın kullandım.tabletini de kullandım.arkdaşım prilin tabletini tavsiye etti onu kullanıyorum calgonitten daha güzel yıkıyor daha parlak oluyor bardaklar tabaklar.

Merhaba
benim makinemde çok çizdiyordu bardaklarım,tabaklarım hep çizik içindeydi.bir gün arızalandı makinem serviz geldi baktı.ben de makinenin çok çizidiğinden bahsettim.servisten gelen adam tuz kullanmayın tuz yüzünden çizik oluyor.makineyede hiç faydası yokmuş.o günden sonra tuz kullanmadım makinem süper yıkıyor ve hiç çizmiyor.3 yıldır bardaklarım hiç çizilmedi.sana da tavsiye ederim canım.ben de başta keşke bilseydim bardaklarım mahvoldu yeni bardak almıştım.şimdi bir tane bile çizik buğulanma yok:)

teşekkür ederim canım içindeki tuz bittikten sonra koymayım ozaman artık. peki tuzsuz çalışınca sorun çıkmıyor değilmi makinede?

bide unutmadan söyleyeyim ben hep calgonitin sıvı olanın kullandım.tabletini de kullandım.arkdaşım prilin tabletini tavsiye etti onu kullanıyorum calgonitten daha güzel yıkıyor daha parlak oluyor bardaklar tabaklar.

bir arkadaşımda aynı şeyi söylemişti prilin tableti çok daha güzel falan demişti. gerçekten onun bulaşıklarıda buğulu falan değildi.

ben parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum...
ve daha parlak hijyenik..
aklında bulunsun dedim:34:
bu arada bende kesinlikle tuz kullanmıyorum.

Son düzenleme:
evet benimkide öle oluyodu parlatıcı ekledim bide fiinish deterjan aldım süper şimdi moralim çok bozuluyordu şimdi rahatladım tavsiye ederim:nazar:

ama ben zaten parlatıcı olmadan çalıştırmıyorum birde şimdiye kadar başka deterjan kullanmadım hep finish kullandım:(

Canım aynen bende 5 aylık evliyim sularımız çok kireçli ve şimdidek bardaklarım matlaştı ve lekeli lekeli kalıyordu bende çalışan bayan olduğumdan sürekli makineyi kullanıyorum ve lekeli çıktığı için tekrar elde yıkamak zorunda kalıyordum ama bende sirke kullanıyorum biraz işe yaradı canım dene derim

ama ben zaten parlatıcı olmadan çalıştırmıyorum birde şimdiye kadar başka deterjan kullanmadım hep finish kullandım:(

geçen gün anneme bulaşık makınesı aldık ve kurmaya gelen çocuk dedıkı eğer tablet kullanıcaksan parlatıcı ve tuz kullanmamalısın çok fazla tuz veya parlatıcı olduğundan matlaşırmış cam ürünler bende hep kullanırdım çünkü artık koymuyorum parlatıcı ve tuz sadece tablet kullanıyorum

ben parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum...
ve daha parlak hijyenik..
aklında bulunsun dedim:34:
bu arada bende kesinlikle tuz kullanmıyorum.

Ya evet duymuştum ben de...Aslında ben de düşünüyorum çizilirse yepyeni bardaklar çeyizler nolucak yeni evliler için....En iyisi organik deterjanlar kullanmakta kızlar doğal deterjanlar falan var....Ben de almak istiyorum...Bi de ben tableti yarım kullanıyorum, makinaya da biraz domestos döküyorum tertemiz ve parlak oluyo sanki....

arkadaşlar ya, bunların hiç biri cam bardakların sorununu çözmüyor.hepsini denedim ben. birde benim bardak diplerimde kum yapışmış gibi bişiler kalıyor ve tekrar yıkamak zorunda kalıyorum. o neden olur sizce?

Back
X