sularımız çok kıreclı oldugu ıçın aynısı bendede olmuştu makınamı fınıshın temızleme paketı var ondan aldım temızledım harıka yaptı bulasıklarımı bıde muhakkak tuzunu parlatıcısını sureklı kontrol et
Merhaba
benim makinemde çok çizdiyordu bardaklarım,tabaklarım hep çizik içindeydi.bir gün arızalandı makinem serviz geldi baktı.ben de makinenin çok çizidiğinden bahsettim.servisten gelen adam tuz kullanmayın tuz yüzünden çizik oluyor.makineyede hiç faydası yokmuş.o günden sonra tuz kullanmadım makinem süper yıkıyor ve hiç çizmiyor.3 yıldır bardaklarım hiç çizilmedi.sana da tavsiye ederim canım.ben de başta keşke bilseydim bardaklarım mahvoldu yeni bardak almıştım.şimdi bir tane bile çizik buğulanma yok:)
bide unutmadan söyleyeyim ben hep calgonitin sıvı olanın kullandım.tabletini de kullandım.arkdaşım prilin tabletini tavsiye etti onu kullanıyorum calgonitten daha güzel yıkıyor daha parlak oluyor bardaklar tabaklar.
evet benimkide öle oluyodu parlatıcı ekledim bide fiinish deterjan aldım süper şimdi moralim çok bozuluyordu şimdi rahatladım tavsiye ederimokadar kişi bakmış ve kimse bilmiyormu ya bunun nasıl geçeceğini((
evet benimkide öle oluyodu parlatıcı ekledim bide fiinish deterjan aldım süper şimdi moralim çok bozuluyordu şimdi rahatladım tavsiye ederim
ama ben zaten parlatıcı olmadan çalıştırmıyorum birde şimdiye kadar başka deterjan kullanmadım hep finish kullandım
ben parlatıcı gözüne elma sirkesi koyuyorum...
ve daha parlak hijyenik..
aklında bulunsun dedim
bu arada bende kesinlikle tuz kullanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?