matmazell burun+meme Estetiği Ameliyatı

geçmiş olsun şekercim , sen de bizdensin artık :) bilge bey gene kendisinden bekleneni yapmış maşşallah
benim dün 5. ayım doldu ve gerrrçekkten de küçülme haalaa devam ediyor

Allah razı olsun bilge beyden

ay çok sağol bitanem valla ben de sizler gibi hayallerime kavuştum bilge bey sayesinde :) gerçekten dediğin gibi Allah razı olsun ondan. senin burnunu zaten çok beğeniyordum canım halen küçülmesi de çok güzel bir haber. çünkü ben de acaba biraz daha küçültseymiş daha mı iyi olurdu gibi şeyler düşünüyordum ara ara. sonra da nankörlük etme fıstık gibi burnun oldu daha ne istiyosun diye kızıyorum kendime :9:

evet :) bende o durumları yaşamıştım sanırım şundan kaynaklanıyor ; öyle iğrenççç ve beter bi operasyon geçirip acı çekiyoruz ki en başta makul tuttuğumuz isteklerimiz bu acılı operasyonu yaşadıktan sonra '' neden mükemmeli istemedim ki '' havasına bürünüyor

ben hala zaman zaman düşünüyorum mesela , keşşke estetik kaygılarımı bastırmasaydım da ameliyata girmeden önce vurrrgulaya vurgulaya belirtseydim..

ama rahatsızlıklarım o kadar fazlaydı ki sağlık sorunumu ön plana almıştım işin aslı.. o yüzden düşünemedimm fazla diğer konuları

evet :) bende o durumları yaşamıştım sanırım şundan kaynaklanıyor ; öyle iğrenççç ve beter bi operasyon geçirip acı çekiyoruz ki en başta makul tuttuğumuz isteklerimiz bu acılı operasyonu yaşadıktan sonra '' neden mükemmeli istemedim ki '' havasına bürünüyor

ben hala zaman zaman düşünüyorum mesela , keşşke estetik kaygılarımı bastırmasaydım da ameliyata girmeden önce vurrrgulaya vurgulaya belirtseydim..

ama rahatsızlıklarım o kadar fazlaydı ki sağlık sorunumu ön plana almıştım işin aslı.. o yüzden düşünemedimm fazla diğer konuları

canım çok haklısın aynen benim de duygularıma tercüman oldu yazdıkların. ama zaten çok güzel bir burnuşa sahipsin artık eski halini görmedim sanırım ama kesinlikle şuan çok çok daha iyi olduğuna eminim. Allah nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli nefesler alabilmemizi nasip etsin diyeyim :)) :nazar::nazar: bunların biri sana biri bana :16:

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/425300-matmazelll-burun-estetigi-ameliyati.html

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/425300-matmazelll-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X