• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matmazelll burun Estetiği Ameliyatı

ya cnm çok beğendiğim bi erkek kendisi shakiranın sevgilisi olur... gerard pique... buarda burnun çok güzel olmuş... güle güle kullan :))))

hımmm magazinle hiç alakam olmadığı için tanıyamadım kendisini :)) burnumu beğenmene sevindim canım teşekkür ediyorum. darısı ve daha güzeli senin olsun inşallah...

okadar uzun vadeli konuşmadık doktorla ama sonuçta ağır bir darbe alırsan diğer burunlar gibi ameliyatlı burun da yamulur. ben şöyle tahmin ediyorum burnun oturması enaz bir yılı buluyor diyorlar ya ameliyattan sonra burnun hamur gibi oluyor yani çok aşırı hassas. bu yüzden alacağın herhangi bir darbe ameliyatsız burunlarda bir sorun oluşturmazken ameliyatlı burunda ciddi sorunlar oluşturabilir. tabi bir yıl sonraya kadar bu hassasiyet de yok olduğu için bu risk de yok olacaktır.

anlıyorum canım.. bi arkadaş vardı bizim de o sağlık problemi ndeniyle estetik olmuş. 4-5sene geçmiş hiç bir fark yok normal burnun gibi oluyor demişti. belki de öyle olacaktır..

Back
X