Matofin???

Bende uzun zamandır pcos hastasiyim.cok uğraşarak ve tedavi olarak hamile kaldım 2 yıl ilaç tedavisi gördüm ve 3 yaşında bir oğlum var☺yanlız pcos tan kurtulamadım doğumdan sonra tekrar bela oldu aslında herşey kiloyla başlıyor ve o kadar çok arastirdimki kim ne yazdiysa okudum soğan suyu birsürü ot ictim ama olmadı gittigim endokrinler bana hep diane önerdi 5 yıl ictim ama ogrendimki çözüm değil bir kandırmacaymis en son gittigim endokrin uzmanı bana matofin verdi yarim başla şikayetler azalınca tume çıkar ve 55 kiloya düşene kadar bırakma dedi bu daha fizyolojik vücut alışıyor ve zayiflayacaksin dedi bende basladim ilk hafta tuvaletten cikamadim ve agzimin tadı gitti ama alıştım ve midemde gastiritten ötürü yasadigim rahatsizlik artinca aniden biraktim ve bugün tekrar başladım inşallah olucak kıl tüy sivilce yağlı cilt ve kilo istemiyorum hayatimda artık çok yoruldum..uzun oldu biraz ama insallah kurtuluruz bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…