Mavi Gözlü Devim Bizi Bırakıp Gitti....

FallenAngel

sensiz 1083 gün Babamm..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
15.585
9.595
448
31.12.2020 saat : 14:15 de gelen telefon ile hayatımın yarısını kaybettim.

31.12.2020 saat :13:50 de babamın canımın cigermin kalbi son kez attı.

Acımın tarifi yok.....yaşlıydı dediler Ölüm Allahın emri dediler evet yaşlıydı ama benım BABAM'dı.....

duygularımı tarif edemiyorum içimde kocaman bir boşluk var artık.....

1,5 sene bebekler gibi bakdım..yıkadım yedirdim altını değiştirdim.

mezarını görene kadar inanmadım.....taki mezarını görene kadar...

Babam KORE gazisiydi....pandemiden dolayı tören yapılmadı ama biliyorum şanlı bir türk askeri olarak yüce rabbimin katında mekanı cennet olur

sizde lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

gelelim içimdeki acıya babasını benım gibi kaybeden arkadaşlar bana bişeyler yazın ya bir iki kelime acın dinmeyecek ama zamanla kabul bağlayacak deyin bişey deyin lütfen.....buna çok ihtiyacım var....

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
Kıyamam sana. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Zamanla azalacak elbet ama onun için Kuran oku, onun hayrına muhtaç insanlara yardımcı ol ( sadece para anlamında söylemiyorum. ) o zaman huzurlu oluyorsun işte

Ben de kaybettim babamı, onun yok olduğunu değil boyut değiştirdiğini düşünerek kendimi sakinlestirdim . Sonuçta varlığımız devam ediyor sadece maddemiz yok oluyor. Enerjisini hayatınızın her alanında hissedeceksiniz. Bazen oturduğunuz odada babanızın yanında olduğunu bileceksiniz. yolculuk yaparken içinizden bi ses yavaş ol diyecek. O ses babanızın bileceksiniz. Babaniz yok olmadı sadece artık bedensel olarak yanınızda değil. Enerjisi hep içinizde sizinle.

Ben böyle düşünerek kendimi yatıştırdım. eksikligini hissettigim zaman babam olsaydi ne derdi diyorum. Babamın sesi kulaklarimda yankilaniyor. Hic acı çekmiyorum.

başınız sağolsun Rabbim sabır versin.çok zor bir durum yaşı ne olursa olsun...
duanızı esirgemeyin,zamanla unutulmayacak ama acınız hafifleyecek
herşey biz insanlar için bu da hayatın kötü gerçeği maalesf

Basınız sağolsun mekanı cennet olsun. hicbir acı sonsuz olmuyor ama zamanla yaktıgı ates biraz azalıyor. en guzeli de bizim de burda baki kalmayacak olmamız. kavuşma yeri orası..
babanızın ruhunu rahatlatacak işler yapın. sadaka,hayrına birilerine yardım etmek kuran okumak gibi.
Allahim gönlünüzü feraha cıkarsin

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
ALLAH RAZI OLSUN
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım.
Kıyamam sana. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Zamanla azalacak elbet ama onun için Kuran oku, onun hayrına muhtaç insanlara yardımcı ol ( sadece para anlamında söylemiyorum. ) o zaman huzurlu oluyorsun işte
amin Allah razı olsun ediyorum canım etmezmiyim hep dua ediyorum
Ben de kaybettim babamı, onun yok olduğunu değil boyut değiştirdiğini düşünerek kendimi sakinlestirdim . Sonuçta varlığımız devam ediyor sadece maddemiz yok oluyor. Enerjisini hayatınızın her alanında hissedeceksiniz. Bazen oturduğunuz odada babanızın yanında olduğunu bileceksiniz. yolculuk yaparken içinizden bi ses yavaş ol diyecek. O ses babanızın bileceksiniz. Babaniz yok olmadı sadece artık bedensel olarak yanınızda değil. Enerjisi hep içinizde sizinle.

Ben böyle düşünerek kendimi yatıştırdım. eksikligini hissettigim zaman babam olsaydi ne derdi diyorum. Babamın sesi kulaklarimda yankilaniyor. Hic acı çekmiyorum.
evet bende hep böyle düşünüyorum ama içimde kocaman bir boşluk var sesi yüzü gözleri hep kulagımda gözümde beynımde.

başınız sağolsun Rabbim sabır versin.çok zor bir durum yaşı ne olursa olsun...
duanızı esirgemeyin,zamanla unutulmayacak ama acınız hafifleyecek
herşey biz insanlar için bu da hayatın kötü gerçeği maalesf
inşallah canım çünki cigerimde yanan bir kor var
Basınız sağolsun mekanı cennet olsun. hicbir acı sonsuz olmuyor ama zamanla yaktıgı ates biraz azalıyor. en guzeli de bizim de burda baki kalmayacak olmamız. kavuşma yeri orası..
babanızın ruhunu rahatlatacak işler yapın. sadaka,hayrına birilerine yardım etmek kuran okumak gibi.
Allahim gönlünüzü feraha cıkarsin
Amin Allah razı olsun orda kavuşma hayali beni teselli ediyor

Ne güzel bir babaymış demek ki
Allah ondan da sizden de razı olsun
Unutulmuyor ama alışılıyor..
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Acımın tarifi yok.....yaşlıydı dediler Ölüm Allahın emri dediler evet yaşlıydı ama benım BABAM'dı.....

Babam KORE gazisiydi....pandemiden dolayı tören yapılmadı ama biliyorum şanlı bir türk askeri olarak yüce rabbimin katında mekanı cennet olur

gelelim içimdeki acıya babasını benım gibi kaybeden arkadaşlar bana bişeyler yazın ya bir iki kelime acın dinmeyecek ama zamanla kabul bağlayacak deyin bişey deyin lütfen.....buna çok ihtiyacım var....
Geçecek meleğim geçecek ama acısı eksikliği hep yüreğinin bir yerinde olacak.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının nurlar içinde yatsın.
Ben babamı kaybettiğimdede hep düşündüm nasıl olacak diye,oluyor işte hayat devam ediyor bir şekilde.

öncelikle başınız sağolsun. ben 01.04.2019 tarihinde yaşadım o acıyı
o acının tarifi yok.
ve o günden sonra anmadığım ağlamadığım tek bir günüm yok
acı geçmiyor evet hep içimde sızısı
ama hayat da devam ediyor.
allah sabrını veriyor. dayanma gücünü veriyor.
bol bol dua edin ruhunuza iyi gelecek yapacak başka birşey yok artık

Baba kelimesi yada içimde. Ne güzel evlatlık vazifeni yapmışsın. Hayırlı evlat olmuşsun. Allah sana da hayırlı evlatlar versin. Ben ilk zamanlar çok anlamadım. Bı sene sonra falan çok ağır gelmeye başladı bana.ara ara vuruyo. Üç seneye yakın oldu şimdi. Güzel anılarla yad ediyorum. Ona minnet duyuyorum. En çok özlüyorum. Çok merhametli vicdanlı iyi kalpli bı adamdı. Çocukken bizi omzunda taşırdi hep. Evlendim . Çocuğum oldu. İçme suyum bitse hemen marketten alır gelirdi ben çocukla yorulmayim diye. Allah rahmet eylesin tüm kayiplarmiza. Acısı geçmeyecek ama kabuk bağlayacak. Kur'an okumayi biliyorsan bol bol oku. Özellikle ölüler cuma günü yakinlarinin evini geçermiş bana kuran okuyan varmı diye. Onun için hayır yapın sadaka verin. Başka ne yapılır ki.

Bir rivayete göre der le ki allah insanlara verdiği dertleri dağlara vermiş dağlar biz bu kadar yükü tasiyamayiz diye toz duman olmuş sonrasında da insanlara vermiş.
Yani insanoğlu öyle bir canlı ki öldüm deyip deyip dayanıyor.
Açınız daha çok taze tamamen unutulmayacak ama zamanla bu kadar içini yakmayacak.
Baban ne kadar iyi bir babaymis yüreğin yanıyor yoklugunda.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabır selamet versin insallah

Baba kelimesi yada içimde. Ne güzel evlatlık vazifeni yapmışsın. Hayırlı evlat olmuşsun. Allah sana da hayırlı evlatlar versin. Ben ilk zamanlar çok anlamadım. Bı sene sonra falan çok ağır gelmeye başladı bana.ara ara vuruyo. Üç seneye yakın oldu şimdi. Güzel anılarla yad ediyorum. Ona minnet duyuyorum. En çok özlüyorum. Çok merhametli vicdanlı iyi kalpli bı adamdı. Çocukken bizi omzunda taşırdi hep. Evlendim . Çocuğum oldu. İçme suyum bitse hemen marketten alır gelirdi ben çocukla yorulmayim diye. Allah rahmet eylesin tüm kayiplarmiza. Acısı geçmeyecek ama kabuk bağlayacak. Kur'an okumayi biliyorsan bol bol oku. Özellikle ölüler cuma günü yakinlarinin evini geçermiş bana kuran okuyan varmı diye. Onun için hayır yapın sadaka verin. Başka ne yapılır ki.
hüngür hüngür ağlayarak okudum yazdıklarınızı Rabbim herkese dayanma gücü versin amin tşk ederim herşey için.

Mekanı cennet olsun, yattığı yer ışıkla dolsun inşallah
amin ecmain
Mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsun
amin Allah razı olsun
Geçecek meleğim geçecek ama acısı eksikliği hep yüreğinin bir yerinde olacak.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının nurlar içinde yatsın.
Ben babamı kaybettiğimdede hep düşündüm nasıl olacak diye,oluyor işte hayat devam ediyor bir şekilde.
ablam cigerim bölükbölük ablammmmmm cok acıyor için nefes alamıyorum
öncelikle başınız sağolsun. ben 01.04.2019 tarihinde yaşadım o acıyı
o acının tarifi yok.
ve o günden sonra anmadığım ağlamadığım tek bir günüm yok
acı geçmiyor evet hep içimde sızısı
ama hayat da devam ediyor.
allah sabrını veriyor. dayanma gücünü veriyor.
bol bol dua edin ruhunuza iyi gelecek yapacak başka birşey yok artık
dua ediyorum diyorumki orda inşallah hep birlikte olacağız
Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
amin Çok sağolun
Başınız sağolsun 🙏 Allah dayanma gücü versin ne güzel evlat olarak görevinizi yapmışsınız
amin Allah razı olsn
Bir rivayete göre der le ki allah insanlara verdiği dertleri dağlara vermiş dağlar biz bu kadar yükü tasiyamayiz diye toz duman olmuş sonrasında da insanlara vermiş.
Yani insanoğlu öyle bir canlı ki öldüm deyip deyip dayanıyor.
Açınız daha çok taze tamamen unutulmayacak ama zamanla bu kadar içini yakmayacak.
Baban ne kadar iyi bir babaymis yüreğin yanıyor yoklugunda.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere de sabır selamet versin insallah
dayanıyorum başka çarem yokki canım emir çook büyük yerden Allah razı olsn
Yaş kaç olursa olsun ölümlerin hepsi zamansızdır... Allah rahmet eylesin.Toprağı bol olsun🙏🏻
Amin Allah razı olsun

Back
X