Mavi Gözlü Devim Bizi Bırakıp Gitti....

Ne kadar güzel baba kız ilişkiniz olmuş. Keşke her baba böyle anılsa ve evladına boyle guzel anilar biraksa...

elelim içimdeki acıya babasını benım gibi kaybeden arkadaşlar bana bişeyler yazın ya bir iki kelime acın dinmeyecek ama zamanla kabul bağlayacak deyin bişey deyin lütfen.....buna çok ihtiyacım var....
başınız sağolsun
mekanı cennet olsun :( acınızı içimde hissettim Rabbim sizlere saabır versin

31.12.2020 saat : 14:15 de gelen telefon ile hayatımın yarısını kaybettim.

31.12.2020 saat :13:50 de babamın canımın cigermin kalbi son kez attı.

Acımın tarifi yok.....yaşlıydı dediler Ölüm Allahın emri dediler evet yaşlıydı ama benım BABAM'dı.....

duygularımı tarif edemiyorum içimde kocaman bir boşluk var artık.....

1,5 sene bebekler gibi bakdım..yıkadım yedirdim altını değiştirdim.

mezarını görene kadar inanmadım.....taki mezarını görene kadar...

Babam KORE gazisiydi....pandemiden dolayı tören yapılmadı ama biliyorum şanlı bir türk askeri olarak yüce rabbimin katında mekanı cennet olur

sizde lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

gelelim içimdeki acıya babasını benım gibi kaybeden arkadaşlar bana bişeyler yazın ya bir iki kelime acın dinmeyecek ama zamanla kabul bağlayacak deyin bişey deyin lütfen.....buna çok ihtiyacım var....
Allah rahmet Eylesin. Kabri nur Doldun Mekanı cennet Olsun inşallah.Allah geride Kalanlara sabır versin

Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Bende 1 yıl önce kaybettim.Acısı tarifsiz hiçbir şeye benzemiyor.Sanki hiç geçmeyecek gibi oluyor.Geceleri çok ağladım hala ara ara gizli gizli ağlıyorum.
Geçmiyor ama hafifliyor.
Bazı iyikilerim var.Hastaydı,9 yıldır yatıyordu.Deprem sık oluyor kaldıramazdı çok üzülürdü,covid var nasıl korurduk diyorum:KK43:
Ama çok özlüyorum,resimlerini öpüyorum,keşke yanımda olsaydı sarılsaydım diyorum.
Görmesini istediğim çok şey oldu göremedi diyorum.Ama yapacak bir şey yok.
Rabbim sana sabır versin.Yavaş yavaş alışacaksın😔

Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.
Bende 1 yıl önce kaybettim.Acısı tarifsiz hiçbir şeye benzemiyor.Sanki hiç geçmeyecek gibi oluyor.Geceleri çok ağladım hala ara ara gizli gizli ağlıyorum.
Geçmiyor ama hafifliyor.
Bazı iyikilerim var.Hastaydı,9 yıldır yatıyordu.Deprem sık oluyor kaldıramazdı çok üzülürdü,covid var nasıl korurduk diyorum:KK43:
Ama çok özlüyorum,resimlerini öpüyorum,keşke yanımda olsaydı sarılsaydım diyorum.
Görmesini istediğim çok şey oldu göremedi diyorum.Ama yapacak bir şey yok.
Rabbim sana sabır versin.Yavaş yavaş alışacaksın😔
Senın babanda nurların içinde yatsın canımmm acım tarifsiz biliyorumki mevlam dayanma gücü verecek...

Okuyunca gözlerim doldu boğazım düğümlendi. 9 ay oldu babamı kaybedeli. 55 yaşında kansere yakalandı 5 ay yaşadı bizimle gozumuzun önünde çaresizce acılar içinde kıvranarak eriyip bitti. Hiç bir şey yapamadık. Ağrılarından uyuyamadi duramadi canım babam.
Geçmiyor acısı özlem daha çok artıyor. Yazarken ağlıyorum. Aklıma her geldiğinde ağlıyorum sevdiği yemeği görünce ağlıyorum bir anda geliyor aklıma anılar dalıp gidiyorum özlüyorum hemde çok. Üstelik vefatından iki hafta sonra torununu dünyaya getirdim ilk torunuydu göremedi. Hamileydim vefat etti ağlama dediler çocuğa bişe olur dediler tuttum kendimi. Doğum yaptım ağlama sütun kesilir dediler tuttum kendimi.ama smdi tutamıyorum ağlıyorum gözyaşları akıyor tutamıyorum :( acisi geçmiyor sadece ruh gibi dolasiyorsun. Baba dedimi birisi senin kalbin agriyor. Son kez göremedim vedalasamadim son kez bakamadım yüzüne kabullenemedim...
Ama şimdi onun gurur duyacağı bir evlat olmaya çalışıyorum. İşimi yaparken evet baba emeklerini boşa çıkarmadım çalışıyorum kazanıyorum senin arkandan hayır yapıyorum seni orada yalnız bırakmıyorum diyorum
Tek teselli rüyalarda görmek. Rüyamda oturup çay içiyoruz dertlesiyoruz babamla sarılıp kokluyorum ya işte o gün benimicin en güzel gün oluyor.
Anne baba gittimi hayatın yarışı gidiyor anlamsizlasiyor herşey. Sırf bebeğim için yaşamak istiyorum artık yoksa herşey boş ve anlamsız.
Eşim en büyük destekcim her daim yanımdadir.ama kv elti daha bir çok mahlukattan destek gorucegime yüreğime taş gibi oturacak laflar duydum.babamin mezarına gitmek istediğimde öldüde kıymetimi bindi dediler. Benim ona olan sevgimi kendilerince ölçüp biçtiler Allah'ım onlarında acısını göreyim diyorum ben ne yasadiysam yaşasınlar ve beni hatirlasinlar.

Ben duyunca bağıra bağıra ağlamıştım.Hala gece biri eve geldiğinde ben yatağımdaysam babam geldi sanarım.
Bazen yolda yürürken bunları ben mi yaşadım dediğim günler gelir.Geçmiyor,kabukta bağlamıyor.
Babası hayatta olan insanlara üzülerek bakarım.Huysuz bir yaşlı gördüm mü benim babam pamuk gibiydi ve daha bundan da gençti der söverim içimden.
Başınız sağolsun. Rabbim eksiğini başka yerden kapatsın inşallah tabi böyle bir şey mümkünse dünyada.

Acımın tarifi yok.....yaşlıydı dediler Ölüm Allahın emri dediler evet yaşlıydı ama benım BABAM'dı.....

Babam KORE gazisiydi....pandemiden dolayı tören yapılmadı ama biliyorum şanlı bir türk askeri olarak yüce rabbimin katında mekanı cennet olur

gelelim içimdeki acıya babasını benım gibi kaybeden arkadaşlar bana bişeyler yazın ya bir iki kelime acın dinmeyecek ama zamanla kabul bağlayacak deyin bişey deyin lütfen.....buna çok ihtiyacım var....
Allah rahmet eylesin, Allah sizlere sabır ve güç versin.

Babamin artik olmadigini idrak ettigim de yalnizdim, oyle buyuk bir aci hissettim ki nefesim kesildi eger o devam etseydi ben ölürdüm ...merak etme zamanla acin hafifleyecek alisacaksin herkesin bir vakti var kuzum senin benim hepimizin su asama da duygusal davranmamaya calis sen elinden geleni yapmissin babana ne mutlu sana ki raziymis senden bu cok guzel ..biraz sabirli ol

Güzel bir hayat yaşamış belli ki. Anlamlı bir hayat. Ben baba ve annelerin öleceğine inanmıyorum. Babanız küçük kızının gönlünde sonsuza dek yaşayacak. Birgün buluşana veya onun gibi sonsuz karanlığa gidene dek..

Okuyunca gözlerim doldu boğazım düğümlendi. 9 ay oldu babamı kaybedeli. 55 yaşında kansere yakalandı 5 ay yaşadı bizimle gozumuzun önünde çaresizce acılar içinde kıvranarak eriyip bitti. Hiç bir şey yapamadık. Ağrılarından uyuyamadi duramadi canım babam.
Geçmiyor acısı özlem daha çok artıyor. Yazarken ağlıyorum. Aklıma her geldiğinde ağlıyorum sevdiği yemeği görünce ağlıyorum bir anda geliyor aklıma anılar dalıp gidiyorum özlüyorum hemde çok. Üstelik vefatından iki hafta sonra torununu dünyaya getirdim ilk torunuydu göremedi. Hamileydim vefat etti ağlama dediler çocuğa bişe olur dediler tuttum kendimi. Doğum yaptım ağlama sütun kesilir dediler tuttum kendimi.ama smdi tutamıyorum ağlıyorum gözyaşları akıyor tutamıyorum :KK43: acisi geçmiyor sadece ruh gibi dolasiyorsun. Baba dedimi birisi senin kalbin agriyor. Son kez göremedim vedalasamadim son kez bakamadım yüzüne kabullenemedim...
Ama şimdi onun gurur duyacağı bir evlat olmaya çalışıyorum. İşimi yaparken evet baba emeklerini boşa çıkarmadım çalışıyorum kazanıyorum senin arkandan hayır yapıyorum seni orada yalnız bırakmıyorum diyorum
Tek teselli rüyalarda görmek. Rüyamda oturup çay içiyoruz dertlesiyoruz babamla sarılıp kokluyorum ya işte o gün benimicin en güzel gün oluyor.
Anne baba gittimi hayatın yarışı gidiyor anlamsizlasiyor herşey. Sırf bebeğim için yaşamak istiyorum artık yoksa herşey boş ve anlamsız.
Eşim en büyük destekcim her daim yanımdadir.ama kv elti daha bir çok mahlukattan destek gorucegime yüreğime taş gibi oturacak laflar duydum.babamin mezarına gitmek istediğimde öldüde kıymetimi bindi dediler. Benim ona olan sevgimi kendilerince ölçüp biçtiler Allah'ım onlarında acısını göreyim diyorum ben ne yasadiysam yaşasınlar ve beni hatirlasinlar.
su an yazdıklarınıza sesimle ağlıyorum....
o kadar büyük bir yangın varkı icimde tarifi yoooook yoooook yokkkk
senın babanında mekanı cennet kabri nur dolsun....

Eklentiler

• babaya-ozlem-resimli-772.webp
    babaya-ozlem-resimli-772.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X