Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah boya

armaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
159
0
66
Konya
Arkadaşlar saçlarım kahve rengi bi ara arada kırmızılar attırdım aralara yanlız bi süre sonra aktı çok iğrenç bi renk oldu turuncu oldu bi kısmı sarı oldu acayip görünüyo sadece onları kapatmak için o kısımları kahverengiye boyadım ama boya tutmamış oralar hala aynı iğrenç renk ve ben saçlarımı mavisiyah a boyatmak istiyorum yanlız çok beyaz tenliyim çok mu korkunç olurum ve boyatsam o kötü renkler gne orda kalırmı ne yapmalıyım ACİL YARDIMMM edin lütfeeen bu arada 20 yaşındayım yaşına gitmez diyenler olursa lütfen tüm eleştirileri yapın

çok beyaz tenliysen yapma bence benimde tenim beyaz bir kere koyu kestaneye boyadım iğrenç oldu hiç gitmedi.kendi doğal rengin ne renk?

doğal rengim açık kahve siyaha yakın ama siyah değil sarı da değil ara bi renk :/

benimki düz siyah arkadaşlarım mavi siyah yap diyo ama ben cesaret edemıyorum belki bi çılgınlık yapıp okullar acılmadan onceki boyamamda mavi siyah yapabilirim :)

Eğer saçlarında mavi yansımalı siyah rengi görmek istiyorsan boya tabi. Ama amacın sadece o kısımları kapatmaksa boyama.

Mavi siyah istiyorsan ve çok beyazsan olur neden olmasın çok güzel olur hem de. Fakat eğer sarımsı bir beyazlığın ve yumuşak yüz hatların varsa seni sert gösterebilir. Pembe beyaz tenli ve renkli gözlüysen çok yakışır. Mavi siyah iddialı bir renktir açık sarı gibi.

Sadece boyalı kısımları kapatmak istiyorsan 5.1 açık küllü kahve boyayı sadece o kısımlara uygulayarak doğal rengini bozmadan halledebilirsin.

yok amacım sadece orayı kapatmak değil ama boyadığım zaman hala o kısımlar açık renk olarak kalırmı diye ondan korkuyorum bide tavsiye edeceğiniz bi marka varmı saçlarım çok dökülüyo iyi bir marka istiyorum ve kuaföre mi boyatıyım illa yoksa kendim boyayarakda istediğim sonucu elde edebilir miyim :)

bu arada ciddi derecede süt beyazı denecek tonda açık tenliyim ve gözlerim ela

bence çok yakışır , mavi siyahı beyaz tene çok yakıştırıyorum hele bi de ela göz varsa tadından yenmez ilk başta çok keskin sert durabilir ama yıkadıkça akıyor zaten dogal bi renge döner bi aya

peki illa bi kuaföre mi yaptırayım yoksa evde kendim boyasam da aynı sonucu elde eder miyim

Ben lisedeyken siyah aşkına boyamıştım ki ben de senin gibi çok beyazdım.
Öyle çok korkunç olmuyorsun da , bi allık bi ruj istiyor en kötü

allık ruj sorun değil ama evde boyamakla aynı sonucu alır mıyım yksa illa kuaföre mi yaptrym :) :/

İlk olarak şunu söyleyeyim beyaz tenlilere siyah saç aslında çok yakışıyor. Daha da önemlisi beyaz tene açık renk saç aslında kötü duruyor. Makyaj yapmadığın sürece yüzün ölü gibi görünüyor. İkincisi siyaha boyatacaksan saçlarını kötü bir yanı var o da tekrar eskiye dönmek zor oluyor. Hele ki daha önce de saçını boyattıysan. Mutlaka saç rengini açtırmak için işlem yaptırman gerekiyor bu da saçları çok yıpratıyor. Bu ikisini iyice düşün bir de kuaförüne başvur tabii ki. Belki de saçlarını silerek tek renk kahveye boyayabilirler. Daha önce bir arkadaşım sildirme yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…