Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah saç kullanan var mı

bak siyahligi kirildi lacivertimsi suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kuzu :) zaten koyu renk diye rahatlikla boyadim ama sana tavsiye sacini duzlestirmisken yap ve ortadan ikiye ayir en alttan basla uclardan yukari dogru boya en sonda sampuanlar gibi yap :) kopuk boyalar var onlar cok cok daha kullanisli ama dedigim gibi koleston alma bu rengi bulamadim ve bende cok akma yapmisti :)

Ben bu rengin köpük boyası yok diye biliyorum ama emin değilim şimdi uclardan başla demişsin ya uclarda basladigimiz zaman saç dipleri boyanabiliyor mu tamamen

Yok geri dönmeyi dusunmem zaten de kötü bir ton olursa diye bir korkum var aslında

saçınız koyuysa lacivert ya da mavi durmuyor zaten daha güzel duruyor açık renk saçlarda sıkıntı oluşabilir ama.ben çok sevmiştim ama geri dönüşü zor biraz:)umarım istediğniz gibi olur

saçınız koyuysa lacivert ya da mavi durmuyor zaten daha güzel duruyor açık renk saçlarda sıkıntı oluşabilir ama.ben çok sevmiştim ama geri dönüşü zor biraz:)umarım istediğniz gibi olur

İnşallah canım saçım kömür karası doğal birde ilk boyatmam olacak bakalım

Selam herkese,

Ben buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :) Şu an saç rengim başak sarısı(bal köğüğü gibi) uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…