Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah saç rengi kullananlar var mı ?

rumosumm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
22
0
16
Adana
merhaba arkadaşlar aranızda mavi siyah saç rengi kullananlar var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.fikir almaya ihtiyacım varr ((

benimde saçlarım siyah bende daha önce boyadım ama pek bi fark olmadı yani ilk yaptırdığımda bi göze güzel geliyo sonra yine aynı boya akıyo sanki zamanla bence hiç koyuya boyama saçında siyah varsa bekle aksın zamanla kahve tonlara boya hep siyah kullanıyorsan bi farklılık olur hem koyu tonlar insanı daha bi olgun gösteriyo yüzünde esmer tenliyse kahve tonlar yüzünü açar sen bilirsin yinede

mavi siyah kullandım.maviliği çok çabuk akıyor genelde 1 ay içinde düz siyaha dönüyor.ten rengi de çok önemli esmer tenlilere hiç yakışmıyor.beyaz olmak lazım

beyaaz tenlıyım sacım kuyu kahve zaten ama sıyah düşünuyrm sarıda yaptım begenmedm sarıyıu siyah yaksır mı sizce??kararaszm

evet cnm ben kullanıyorum cokta guzel ısıltılı duruyor yakısır bence

mavi siyah kullandım.maviliği çok çabuk akıyor genelde 1 ay içinde düz siyaha dönüyor.ten rengi de çok önemli esmer tenlilere hiç yakışmıyor.beyaz olmak lazım

canım sen beyaz tenlı mısınnasıl siyah sac sence kullanamsı bakımı görünümü falan ??

canım sen beyaz tenlı mısınnasıl siyah sac sence kullanamsı bakımı görünümü falan ??

bana sormamıssın ama ben soylıyım evet cok cabuk akıyor ben beyaz tenlı renklı gozluyum ve herkes cok yakıstıgını soyluyor

bana sormamıssın ama ben soylıyım evet cok cabuk akıyor ben beyaz tenlı renklı gozluyum ve herkes cok yakıstıgını soyluyor

bende beyaz temnlıyım kaşım falan sıyah canm ya yakısacagını düşünuyrm risklı dıyorlar ama ya dönmek zor falan dıolar

evet canım beyaz tenli kahve gözlü siyah kaşlıyım doğal saçım koyu kumral.bi kere siyah saçın bakımı kullanması kolay çünkü çok zor akıyor.koyu renk olduğu için kuaföre de gerek yok evde kendin boyayabilirsin ve iyi bir marka kullanırsan saçın yıpranmaz.bence hafiif de olsa makyaj gerektiren bir renk.bir de yüz hatların sertse daha da sert gösteriyor.bence çok güzel bir renk yakışana çok yakışıyor asil duruyor ama siyaha boyatacaksan uzun süre kullanmayı göze almalısın çünkü siyah saçın rengini açmak hem çok zor hem de saçı yıpratan işlemler gerektiriyor.

eğer siyahı uzun süre kullanmayı düşünüyorsan boyat ama bir kere boyadıktan sonra kuaförde bir sürü uygulamadan geçiyor tekrar açılması için ve çok koyu bir renk oldugu için yıpranma olasılıgı da cok fazlaa önce bi kahve tonları dene eger siyahtan uzun süre sıkılmayacaksan yap derim

valla ben beyazım siyah kullanıyorummm yarına mavi-siyaha boyayacağım daha canlı dursun

İlk haftalar çok parlak ve canlı duran bir renk ama sonrasında esaret kalmıyor,normal siyah boya gibi de durmuyor akınca mavisi.Düz siyah boya diyeceğim ama onlarda kömür karası peruk gibi olur hiç doğal değil.Siyahın bir çok çeşidi var,kızıl siyah,viyole siyah gibi onları da düşenebilirsin.Sonrasın da açtırmak tam bir işkence bunu göze alıp ben bir kaç yıl siyah kalırım
diyorsan durma boya:)

gerçekten mi ya?! ben esmerim ve mavi siyaha boyamayı istiyorum. mavisi de çok belli olsun istiyorum. çok mu fena durur? ayrıca en mavi, mavisi akmayan hangi boyayı önerirsiniz kızlar??? şimdiden çok sağolunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…