Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah

dunyagunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
220
0
0
Ankara
arkadaslar:))) düğün Öncesi saçımı mavi siyah yapmak istiorum :) hem gelinlikte güzel duruO hemde çok uğrstrmıo makyaj gerektirmio yalnız bazıları bu rengin çok aktını sölüolar bazılarıda ayda 3 kes boyarsan renk oturur akmaz dioarlar kullananlar varmı?

ve önerebilceğiniz koyu ama güzel parlak kahve tonları saç rengi varmı:)

Ben kullandım. Karanlık ortamlarda genellikle siyah görünüyor ve birkaç yıkamanın ardından maviliği aktığından yoğun bir siyahlık kalıyor. Saçını boyayıp, rengi uzun süreli kullanmak istiyorsan mavi siyahı önermem.

Garnier Color Naturals'ın Çarpıcı Renkler serisinin 4.0 Yoğun Kahve'sini deneyebilirsin. Daha koyu tonu da vardı hatırladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Ben kullandım. Karanlık ortamlarda genellikle siyah görünüyor ve birkaç yıkamanın ardından maviliği aktığından yoğun bir siyahlık kalıyor. Saçını boyayıp, rengi uzun süreli kullanmak istiyorsan mavi siyahı önermem.

Garnier Color Naturals'ın Çarpıcı Renkler serisinin 4.0 Yoğun Kahve'sini deneyebilirsin. Daha koyu tonu da vardı hatırladığım kadarıyla.

anladım tşk ederim yani kaçkez boyarsan boya mawisi akıor öle mi :) bu garnier boyaları her kozmetikte warmıdır ?

Ben iki kez boyadım, aktı. Renk sabitlemek çok zordur, o nedenle kahve tonlarını tercih etmen daha doğru olur. Garnier'ın serisini aradığın her yerde bulabileceğini düşünüyorum, önerdiğim ton da büyük ihtimalle vardır. ^^

Ben iki kez boyadım, aktı. Renk sabitlemek çok zordur, o nedenle kahve tonlarını tercih etmen daha doğru olur. Garnier'ın serisini aradığın her yerde bulabileceğini düşünüyorum, önerdiğim ton da büyük ihtimalle vardır. ^^

anladımm peki tşk ediorumm :) bakıcam

Selam herkese,
Ben buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :) Şu an saç rengim başak sarısı uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

Back
X