Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyahtan siyaha dönüş

victoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
50
1
36
Samsun
Merhaba arkadaşlar size şöyle bir sorum olucam saçlarımı koyu kestaneden siyaha boyamak istemiştim ama kesinlikle mavi siyah olsun istemiyordum doğol bir siyah olsun istemiştim markette gözüme bir boya ilişti napoli siyah kutudaki renk hoşuma gitti aldım boyadım bende birde ne göreyim saçlarım mavi siyah olmuştu ne yapacağımı şaşırdım bu mavilikten nasıl kurtulabilirim bilmiyorum 4-5 kere yıkamama rağmen hiçbir değişme yok mavilikler hala duruyor😒 acaba diyorum üstüne doğal bir siyah boyasam bu mavilikten kurtulabilir miyim???acil yardımlarınızı bekliyorum😣

Şimdi üstüne koleston 2.0 boyadım bakalım nolucak 😣

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiçbir değişiklik yok saçlarım hala mavi siyah rengini biraz kırarım diye umut ediyorfum ama nafile😭

Hiçbir değişiklik yok saçlarım hala mavi siyah rengini biraz kırarım diye umut ediyorfum ama nafile😭

Ben kullanmadim sarisinim zatende Lorealin preference serisindeki siyah baya siyah arkadasim onu kullaniyo istersen bide onu dene ama mawi siyah siyahtan daha hos bence

Kızıl siyah kullanmayı denesen? Genelde numarası 2.6, 3.6 olarak geçiyor. Büyük oranda alır maviliği. İstiyorsan şimdilik boyama saçlarını, üstüste boyayınca yıpranır. Biraz dinlendir, banyoda bol bol krem kullan o mavilikler baya akıp kızıl kahve olacaktır saç rengin.

Bir de eğer doğal siyah istiyorsan yarı yarıya 4.0 + 5,1 karışımını dene. Tabi şu anki saç rengin iyice aktığı zaman.

Evet şu anda akıtıyorum her yıkamamda acayip mürekkep gibi boya akıyor inşallah çabucak akarda kurtulurum bu mavilikten😫

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…