Mavişim mavi çocuk

Türk Telekom kartı var yazar mı onda da :)
Hesabı yemek kartıyla ödediğini düşündüğüm için öyle dedim. Şahsa özel bir kartsa neden olmasin? Bakın işte kaçtır gidip geliyormus ay çekmedi bu sefer neden ki acaba tüh falan deyin ne bileyim. Yazmıyorsa da bilemem şimdi bir şekilde kredi kartı kullanması için dua edin:dondurma:

Bakışma yoksa yürünmeme taraftarıyım. Farketmediyse ya sevgilisi vardır yada ilgisini çekmemişsindir. Benim sevgilime/kocama biri yürüyor olsa bu şekilde, kıyamet kopar “Adam artık tek başına kafeye de mi gidemesin?” derim.

Zat
Bakışma yoksa yürünmeme taraftarıyım. Farketmediyse ya sevgilisi vardır yada ilgisini çekmemişsindir. Benim sevgilime/kocama biri yürüyor olsa bu şekilde, kıyamet kopar “Adam artık tek başına kafeye de mi gidemesin?” derim.
Zaten 3-4 defa gördüm toplamda bende hiç bakmadım ki.

Çocuk evli olsa ne yapacaksın peki? Zamanında kızın biri de kocamı görmüş eklemiş kredi kartı başvurusunda. Neler yazmış dmden. Cevabını ben güzel verdim ama. Bu kadarı cesaret değil bence. Sevgilisi de olabilir karısı da. Biraz gmzlemleyin derim

Ben olsam göz göze geldıgımız anda gülücükler atardım :KK53:
Tabı elinde yüzük falan yoksa.
Çok riskli ya ya evliiyse ve yüzük takmıyorsa :deli:

Çocuk evli olsa ne yapacaksın peki? Zamanında kızın biri de kocamı görmüş eklemiş kredi kartı başvurusunda. Neler yazmış dmden. Cevabını ben güzel verdim ama. Bu kadarı cesaret değil bence. Sevgilisi de olabilir karısı da. Biraz gmzlemleyin derim
Eklemeyi düşünmüyorum zaten bakıcam sadece

O değil de çocuk gelmedi bugün:halay:

Sizi bir yerden taniyor gibiyim de.Gülümse.
Sohbet et.Çay içelim mi de.Dur dur deme.
O da senden hoşlaniyorsa adımını atacaktır.

Sizi bir yerden taniyor gibiyim de.Gülümse.
Sohbet et.Çay içelim mi de.Dur dur deme.
O da senden hoşlaniyorsa adımını atacaktır.
Gülümseyeceğim ama çocuk gelmedi :KK43:
Birde bugün toplam 6 kez bizim dükkanın önünden geçti. Çocuğumu stajer diye yoruyorlar herhalde.
İnsan bide gelir yemek yer:KK48:
Birde arkadaşım önde görüp beni çağırıyor ben farkedip gelene kadar çocuk gitmiş oluyor. Arkasından bakıyorum ancak :dua:
Hafta sonu da gelmiyor onlar, pazartesi de ben izinliyim. Salıya kaldı benim iş:KK33:
Birde biz küçük çocuklara çikolata veriyorduk minik. Ona da gülümseyip çikolata ikram etmeyi düşünüyorum Hoppa

Direkt yürü :) yada dikkatini çekecek birşeyler yap .bakışma süresini uzat ,para üstü verirken elin eline değsin ,ayağın burkulsun, düşme diye seni o tutsun ,birden birşeye üzül dudak bük, ofla :) ay hiç Türk filmi izlemiyor musun :D

Masasına kahve götür ,müessesemizin ikramı de ,müessese kim diye düşünecek :) artık mal değilse anlar ..tatlı tatlı da gülümse ..olmazsa adres ver gelip isteyeyim oğlanı sana

Direkt yürü :) yada dikkatini çekecek birşeyler yap .bakışma süresini uzat ,para üstü verirken elin eline değsin ,ayağın burkulsun, düşme diye seni o tutsun ,birden birşeye üzül dudak bük, ofla :) ay hiç Türk filmi izlemiyor musun :KK70:

Masasına kahve götür ,müessesemizin ikramı de ,müessese kim diye düşünecek :) artık mal değilse anlar ..tatlı tatlı da gülümse ..olmazsa adres ver gelip isteyeyim oğlanı sana
Peki ya sende bunları yapacak cesaret var mı diye sor. :halay:
Aslında var cesaretim, bu fikirler de çok güzel ama ben kesin elime yüzüme bulaştırır çok belli ederim. Birde bu çocuk stajermiş. Yani en fazla iki hafta daha gelir benim koşmam lazım :mad:

Peki ya sende bunları yapacak cesaret var mı diye sor. :halay:
Aslında var cesaretim, bu fikirler de çok güzel ama ben kesin elime yüzüme bulaştırır çok belli ederim. Birde bu çocuk stajermiş. Yani en fazla iki hafta daha gelir benim koşmam lazım :mad:
Bence de emeklemeyi bırakıp kosmalisin. Yalnız önce sevgilisi yada karısı olmadığından emin ol .

Bence de emeklemeyi bırakıp kosmalisin. Yalnız önce sevgilisi yada karısı olmadığından emin ol .
İşte o sıkıntımız var. Yaşımız küçük ve öğrenci, bir tane garson konuşmuş daha önce, evli değildir büyük ihtimal . Ama sevgilisi olabilir tabi, bunu da nasıl öğrenebilirim bilmiyorum

İşte o sıkıntımız var. Yaşımız küçük ve öğrenci, bir tane garson konuşmuş daha önce, evli değildir büyük ihtimal . Ama sevgilisi olabilir tabi, bunu da nasıl öğrenebilirim bilmiyorum
bilgi aldığın kişi bunu öğrenebilir .
Kasaya gelince ofla ,sana bakınca da hafif dudak bük :) benim kocamda ise yariyor. Ne zaman böyle yapsam elinde ne varsa bırakır yanıma gelir .bir bardak su yada herhangi birşey isterim ben de :) her seferinde de yer :D

bilgi aldığın kişi bunu öğrenebilir .
Kasaya gelince ofla ,sana bakınca da hafif dudak bük :) benim kocamda ise yariyor. Ne zaman böyle yapsam elinde ne varsa bırakır yanıma gelir .bir bardak su yada herhangi birşey isterim ben de :) her seferinde de yer :KK70:
Tamamdır bunları yapıcam, benim tipim zaten çok çocuk gibi masum öyle yaparım arkadaşlarıma hep onlar da bana hiç kıyamaz, simdi sende öyle dedin, bunu da yapıcam :KK9:.
Peki bu bilgi aldığım arkadaş direk sorsun mu sevgilisi var mıymış yok muymuş?

Back
X