slm kızlar sizce max factor false lash effect rimeli mi yoksa dior show black out rimel mi ikisi de aynı fiyata buldum ikisine de olumlu seyler yazılmıs ama karar veremiom sizce hangisi ve ltfn nedenleriyle birlikte yazın.bn dolgunluk versin simsiyah olsun kalınlık versin ve biras uzatsın kıvırsın istiom tabi yapış yapış olmasın topaklanmasın ve kalıcı olsun açık söliyim bihterin gözlerinden istiom hadi kızlar yardım ltfn :)
dior show black out rimel, max factor false lash effect e göre daha iyi diyebilirim fakat ikisinde de yapıştırma söz konusu maalesef. ben üst kirpiklerime dior show black out rimel alttakilere ise max factor false lash effect kullanıyorum. Ancak iki gün önce MF 2000 calorie aldım bence ikisinden de daha iyiydi. Bu 3 rimelde dolgunlastırmadı benim kirpiklerimi bu arada.
önce kirpikleri üstten aşağı doğru rimel fırçasıyla tarayın. sonra sürün rimeli. dior kullanmadım. AY TASI nin da dediği gibi MF 2000 sanki sonrasında çıkardığı şu şişko olan var yaa ondan daha iyi gibi. ama memnunum.