May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

iyi geceler bacım, nasılsın? artık ağrın yok di mi? çok şükür korkulacak bişey hatta hçbişey yokmuş. bu vesileyle rutin kontroller aradan çıkıvermiş. darısı benim başıma en son ne zaman gittim hatırlamıyorum. doğumdan sonraydı galiba.

aldın mı yeni spor cicilerini? güle güle paralansın spor yaparkene:1:

ben dün nettim hatırlamıyorum. sabah yürüyerek döndükten sonra uyumayı denedim ama 1,5 saat anca yarı uykulu yattım öylece, daldım mı bilmiyorum. bebek ağlama sesine uyandım (alt kat) sonra bi baş ağrısı tuttu geçmedi. arkadaşa gittik akşam, güel güle oturuna. orda da devam etti ağrı. uyuyunca geçti.

bu sabah 06:30 gibi bacağıma kramp girdi. neyse ki yine de acımasına rağmen üstüne basabildim. hatta yürüyüşümü bille yaptım.
kahvaltımı yaptıktan sonra epey bir oturup kaldım. 1 makine çamaşır yıkadım. bul. mak. nı çalıştırdım. sonra kısır yapıp alt komşuma indim(korkularımın üstüne gittim, o gelmeden ben ona gittim):1: sonra da oğluşu al, akşam yemeği yap, bulaşık yıka. kuruyanları toplayıp yeni çamaşırları as derken bugün de bitti.

bugünü hep cuma sandım durdum. uyuyamıyorum ondan oluyo bunlar:1:

yarın da temizlik günü. bu hafta da bitti.

hadi ben öper kaçarım bacım. iyi geceler...:54:

ahahahayyyy güldürdün benii yaaaaaa delii hatunnnnn, demek korkularinin üstüne gittiinnn :9: biz rahatina dü$kün hatunlariz bacimm, cekemiyoruz iste kimsenin kahrini :-)

ayyy yok kizzzz alamadim spor cicilerimi cünkü bugün almanyada tatildi ve ben planlarimi yaparken bunu es gecmi$im.. regl olacam, hatta bugün leke bile geldi ve sabah kalktigimda göz kapaklarim bile balon gibiydi ödemden, o yüzden saniyorumki regl bittikten sonra alirim..

bugün kendime kiymali patlican yemegi yapayim dedim ama bin pi$man oldum bacimm, resmen serce parmagimin ucu kopuyordu,bir kan akti sorma bacim, önce korkudan ciglik cigliga hopladim koptu sanip, sonrada oturup hüngür hüngür agladim aci icinde,, bunada $ükür, bunla gecmis olsun dedim artik, Rabbim beterinden korusun..

spora gitmedim, evdede yapmadim ve buna ragmen yedim Allah yedimmmm :14:

git bacim doktorunaaaa, ben gitmeyeli 1 sene olmustu diye paparayi yedim doktordan. 6 ay sonra görüsmek üzere diye birde vurguladi üstüne basa basa :20:
hersey icin gec olmadan bi yarim saat ayirmak bukadarda zor olmamali aslinda ama iste ihmal ediyoruz bi sekilde nedense :24:

kalsiyum ve magnezyum eksikliginden kramp giriyor,, lütfen hergün sütünü yogurdunu yumurtani, peynirini ye bacimmmm..

bugün aksamki Nihat Hatipoglunun programini bekledigim icin biliyordum per$embe oldugu, bol bol dualar, $ükürler Zikirler edelim bacim, ne varsa Allah dan insana.. en azindan ici huzur doluyor insanin..

$imdi her gece oldugu gibi Kanit i izliyorum, sonra bende yatacam bacim.. yarin sabah görü$mek üzere,,

Tatli rüyalar :16:

bacım bacım bacımbacımbacımmmm bababababacım :) (pempe panter müziği formunda)

selam beybi, nasılsın? ben Telekom tarafından kafayı yedirilmiş durumdayım. istemediğim kampanya için 5. defadır arıyorlar. deli olucam yaaa... bi de son arayan kadın ukela dümbeleği çıktı. ben diyorum ki ev telefonumu fazla kullanmıyorum. o diyor ki faturaları görüyoruz. ben de dedim ki o faturaların ne kadarının vergi olduğunu da görüyorsunuzdur o halde. aaaaa deli yaaa

günde 1 kez taksiyi arıyorum sabahları okula giderken. hafta 2 kez max 3 kez annemi arıyorum. o kadar :)

valla kafayı yedircekler yaa, sabah sabah sinir oldum. is te mi yo rum zorla mı vereceksiniz dedim kapattım.

neyse.. oohmmmmmm derin nefes oooohhhmmmm

dün temizlik vardı. öyle geçti işte. oğluşu almaya erken gittim 1 saat. bahçede oynarken uzaktan seyrettim :) su balonu ile oynadılar. en çok da öğretmenler eğlendi :))))

sen nasılsın bacım ? reglim bitti benim, seninki geldi mi?

ayy elini kesmişsin geçmmiş olsun. akacak kan damarda durmuyor. ya da regl üzeri sakar oluyoruz.
bi kere ben de ekmek bıçağı ile (hani testere gibi ucu olan, yani kırtıklı bıçak) haldır huldur ekmek keserken işaret parmağımın ucunu götürüyordum az kalsın. tırnağı ve parmağımı yanlamasına ortaya kadar kesmiştim nerdeyse. çok acıdı ve bi süre zonklamıştı. hastaneye gitsem dikiş atarlardı sanırım parmağıma.

bıçakların çok keskin galiba. körelt onları bacım. dikkat et kendine. öptüm ve kaçtım:54:

Baciiiiiiiiiii$$$$$$$$$$$$$ :16:

Bir aylik bir aradan sonra döndümmm burdayimmm :-))
bu son olaylar beni cok etkilediii, gercekten tüm düzenim herseyim alt üst olduuu, ve bana pahaliya mal olduuu 2 kilocukkk fazla cikiyorum tartida, 69 gördüm:14: regl olmak üzereyimmm, kendimi berbat hissediyorummmmm, olsada kurtulsam dedirtiyor yahuuu her ayyy..acayipte bi depresyon halleri varr offfffffffffff :50:

bugün sabah kalkip 1 tane limon sIktim ac karnina ilik suyla karistirip ictim. alkali yapalim vücuduu birazcikk, yediklerimede elma sirkesi eklemeye calisacam artik elimden geldigince.. sabah ilk olarak alkali su, gece son olarakta yine aynisi diyorduuu okudugum bi yazida..
sporumuda aksattimm, yarindan itibaren dönmeliyim eski düzene.. yahuuuu bir di$imizi hakkini vere vere 3 ay sIksak manken olacazzzdaaaa,,, bizde o popo yok galibaaa,,, gev$ek hatunlarizz, dara zora gelemiyorum :1:

NEYSEEEEE VAKiT TOPARLANMA VAKTiDiRRR :ssz:

Sende gittin tatilleri yaptin geldinnnn, yarami$tir eminimkiii, nasil güzel gectimi bare canimmm.. umarim hersey yolunda ve güzeldirrr.. kocaman öpüyorum $imdilik... gece yada en gec yarin görüsmek üzere canim :54:

selam bacım, nasılsın?

tatil bitti. h.içi teyzeme gittik. oğluşa d.günü yaptık vs. koşturmacalı geçti.
h. sonu da k.valideme gidicez..
hava yağmurlu burda. çok nemliydi yağmurdan önce de. koşturup terleyip nemli kalınca üşüttüm:)boğazım ağrıyor.

ben de bu son 1 ayda çok bıraktım kendiimi. geç yattım haber takip ederken. geç vakit bişeyler yedim. tatilde zaten ipin ucu kaçtı.

bu sabah 73 çıktım. gerçi buna da şükür diyorum. çünkü d.günü mamaları, dondurmalar, tatil de 3 öğün açık büfe(gerçi hep z.yağlı salata ve et tercih ettim. kızartma, hamurişi yemedim)

bu hafta dikkat edeyim bari yaa.

sen neler yaptın bacım, regl oldun mu? benimki tam tatil dönüşüne denk geldi. geciktirici falan içmedim.

Selammm Bacimmmmmmm..

artik sayfamizla ilgilenelimm, bak uzak durunca ipin ucu kaciyorr..

ben kendimi toparlayamiyorum yaaa,, tam 1 ay olduu, spor yapmak icimden gelmiyor, canim ne zaman isterse ozaman yiyorum felann.. offfffffff....

Biraz depresyonda gibiyim bacimmm,, kendimi cok kapattim 4 haftadir eve, mecbur kalmadikca cikasim bile gelmiyor.. arada bi oluyor i$tee..

Birde normalde birkac gün önce regl olmam gerekiyordu ve hala olamadim :50: umarim bugün yada yarin olurumda. Ramazanin ilk gününü kacirmam :26: cok fenaa yaa, pek gecikmezdi ama... duygularim patlama yapmis durumdaa, öksürsüm aglayasim geliyor, okadar yanii :1:
Geciktirici kullanmaman isabet olmu$,,berbar bisey, düzenini bozuyor, $i$iriyor felan...

ohhhh mis gibi tatili yapip gelmi$sinn, yarasin bacimaa..aldigin kilolar oturmadan hemen hafif ama doyurucu beslenkii gitsin bacimm.. bende 69 a ciktim, tek umudumuz Ramazan ayii,, bakarsin gider bikac kilo :-))
Tamtersiii olmasindaaaaaaaaaa...

Buarada gecmi$ ama oglusunun dogum günü kutlu olsun, Rabbim hayirli, saglikli ve güzel bir ya$am bagislasin oglusuna in$allah..

$imdi bi yerleri silip, banyoyu ovup du$a girecem.. sonrada belki acik havada yürürüm birazz.. in$allah üsenmezsem tabiii, cikarsam yazarim yarin zaten.. aslinda spor salonuna gitsem daha iyi yaaa,, bakalim üsenmezsem bi sirkelenip atarim kendimi artik..

Neyseee bacimmm, 1 aydir sayfayi ihmal ettik ama artik dönelim yine,yoksa bu iki kilolar 3 olacak :1:

Öptüm $imdilikkk, görüsürüzz canim:16:

Sedef_79 ben araniza yeni katildim ama senin bir mesajini gordukten sonra katildim, sanirim 2012 de actigin konu kondisyon bisikletiyle ilgili olan kilo verebildin mi verdiysen yaninda diyette yaptin mi su an kac kilosun :Dbiliyorum biraz fazla soru oldu ama bende kondisyon bisikleti aldim 2 haftadir yapiyorum bi etkisini gormedim sabredip devam edeyim mi yoksa birakayim mi kararsizim

Merhabalar yaklaşık bir ay önce okudum ilk tanıştığınız yeri orası bittikten sonra bir ay boyunca buradan okumaya devam ettim elime telefonu aldıkça. Arada atladığım sayfalar olsa da başlarda çok sıkı takipçinizdim 170 180lere kadar :KK16: Öyle ki yaşadığınız katılmasam da kötü olaylarla gözlerimin dolduğu bile oldu, arkadaşlığınızı çok sevdim ve üye olmak istedim ben de ve şimdi sonuna gelince kitabı bitirmiş gibi hüzünlendim bir de kimsenin kalmadığını görünce iyice üzüldüm:KK61:. Belki hiçbiriniz burada değilsiniz şu an belki kimse okumayacak ama ben duygularımı belirtmek istedim. Ne güzeldiniz :)

Back
X