iyi geceler bacım, nasılsın? artık ağrın yok di mi? çok şükür korkulacak bişey hatta hçbişey yokmuş. bu vesileyle rutin kontroller aradan çıkıvermiş. darısı benim başıma en son ne zaman gittim hatırlamıyorum. doğumdan sonraydı galiba.
aldın mı yeni spor cicilerini? güle güle paralansın spor yaparkene
ben dün nettim hatırlamıyorum. sabah yürüyerek döndükten sonra uyumayı denedim ama 1,5 saat anca yarı uykulu yattım öylece, daldım mı bilmiyorum. bebek ağlama sesine uyandım (alt kat) sonra bi baş ağrısı tuttu geçmedi. arkadaşa gittik akşam, güel güle oturuna. orda da devam etti ağrı. uyuyunca geçti.
bu sabah 06:30 gibi bacağıma kramp girdi. neyse ki yine de acımasına rağmen üstüne basabildim. hatta yürüyüşümü bille yaptım.
kahvaltımı yaptıktan sonra epey bir oturup kaldım. 1 makine çamaşır yıkadım. bul. mak. nı çalıştırdım. sonra kısır yapıp alt komşuma indim(korkularımın üstüne gittim, o gelmeden ben ona gittim)
sonra da oğluşu al, akşam yemeği yap, bulaşık yıka. kuruyanları toplayıp yeni çamaşırları as derken bugün de bitti.
bugünü hep cuma sandım durdum. uyuyamıyorum ondan oluyo bunlar
yarın da temizlik günü. bu hafta da bitti.
hadi ben öper kaçarım bacım. iyi geceler...
aldın mı yeni spor cicilerini? güle güle paralansın spor yaparkene

ben dün nettim hatırlamıyorum. sabah yürüyerek döndükten sonra uyumayı denedim ama 1,5 saat anca yarı uykulu yattım öylece, daldım mı bilmiyorum. bebek ağlama sesine uyandım (alt kat) sonra bi baş ağrısı tuttu geçmedi. arkadaşa gittik akşam, güel güle oturuna. orda da devam etti ağrı. uyuyunca geçti.
bu sabah 06:30 gibi bacağıma kramp girdi. neyse ki yine de acımasına rağmen üstüne basabildim. hatta yürüyüşümü bille yaptım.
kahvaltımı yaptıktan sonra epey bir oturup kaldım. 1 makine çamaşır yıkadım. bul. mak. nı çalıştırdım. sonra kısır yapıp alt komşuma indim(korkularımın üstüne gittim, o gelmeden ben ona gittim)

bugünü hep cuma sandım durdum. uyuyamıyorum ondan oluyo bunlar

yarın da temizlik günü. bu hafta da bitti.
hadi ben öper kaçarım bacım. iyi geceler...