Günün aydin olsun bacimmmm
yine yeni yeni ciciler almissin, hayirli ugurlu olsun insallah ama yeter, daha alma,, koy kafaya zayiflamayiii...
benimde gidip bisürü sey almam lazim ama hep erteliyorum kizzzz, gecenlerde gidip iki üc parca bisey aldim, aldigim pantolon hayatta üzerime gecmez, 4-5 kilo veripte giyerim diye almistim ama spordan sIkIlastigimdanmidir nedir, cuk diye girdi üzerime hatta iki seferde giyindim daha simdiden
3-4 gün i$tahim acilmisti, dün cok $ükürler olsunki yine kacti uctu gittii

bugünde i$tahsiz ve isteksiz uyandim, yine $ükürler olsun diyecemm müsadenlee
canimm lütfenn yogurt yemeyi ve su icmeyi ihmal etme.. sabah oglu$unu götürmeye giderken evden cikmadan bir büyük bardak su icipte cik, hatta vaktin olursa 1 fincanda kahve ic, cünkü giderken gelirken yürüyorsun ve uzmanlar spora baslamadan yarim saat kadar önce kahve icmeyi öneriyorlar.. vücut cok daha kisa sürede isinip, daha cabuk kalori yakimina geciyormus..
oglu$u birakip döndükten sonrada kahvaltini hazirlamadan önce bir büyük fincan daha su ic canim..
Bak ben sabah uyandigimda kahvemi yaparim, yaninada yarim litrelik suyu alirim, ac karnina önce onu icerim.. i$tahini cok etkileyecektir emin ol....
ayyyyyyyy dayanamammm ye$il erik dedinmii

yarasin bacimmm, yazin en güzel meyvelerini götürmü$sünn.. kirazi ac karnina bolca yedikten sonra, üzerinede bolca su ictinmi acayip tuvalete cikariyorr.. bagirsaklarda bo$aliyor, ödemlerde gidiyor..aklinda bulunsun..
Cok haklisin bacim, senin hayatinda iyi beslemen gereken bir oglusun ve düzenli yemek yapmak zorunda oldugun bir e$in var, gelen gidende ister istemez olunca, sabotelerin bol oluyor, evde oldugu zamanda yememek cok imkansiz bir durum bana göre.. eve aldigimda bende yiyorum cünküüüü.. yada birileri gelip gittiginde misafir icin alinanlardan arda kalanlari ben yiyorum mecburen
kizzzz varyaaa benim kaslarim kazik gibiydiii, bacagimi bile kaldiramiyordumm inankii, spor yapmaya basladiktan 2 hafta sonra aciliyor,, bakk sende basla mutlaka artik yaaaaaa bisiklet ve plateseee.. hic bosuna spor salonu arama bacimmmmm..
bak en güzeliii al evine bir kosu bandi, 1 er kiloluk iki de dambil al bacimmmm... spor salonlarina devam etmek cok zorrrr.. yagmuru var sicagi var... ben gidiyorum ama benim kuyruk yok pesimde, buara biliyorsun kendime ya$iyorum, gündüz firsatim olmasa bile geceye dogru gidebiliyorum, gece 12 ye kadar acik ve eve okadar yakin kii, evden cikinca yürüyerek iki dakika sonra salonda oluyorum.. ama buna ragmen disari cikacagin icin hazirlik yapmak zorunda kaliyorsun.. 2 yillik sözlesmem var, bittiginde eve kosu bandi alacam, koyacam tv karsisina, oh missssssssss
sen bence sizin apartmanin alt katini kirala bacimmm, konu$ e$inle sana bir spor salonu acsin oraya, hem para kazanir hem incelirsin süperrr