Selam bacimmmmmmm
bütün yazdiklarini okudum, aklimda kaldigi kadariyla cevaplayayim..
öncelikle $una cevap vereyim, ben diyet yapmiyorum, yani sadece ekmek almiyorum eve ve tavuk, balik yiyorum ekmeksiz makarnasiz.. yada pilav yiyeceksyem yaninda et tavuk balik vs.. yemiyorum.
sabah haslanmis yumurta bi parca peynir vs..
yani daha saglikli besleniyorum eskiye oranla, eskiden sürekli italyan mutfagindan yiyordum, makarnalar pizzalar felan..
Mesela bugün canim bulgur pilavi istedi, sabah kahvemi icince kalkip 1 tomates, 1 sogan ve iki biberi zeytinyaginda kavurup bulgur pilavi yaptim, yaninada yogurtla yedim

( aslinda canim tavuk etli sade bulgur pilavi istemisti ama et ve bulguru biarada tüketmek biliyorumkii cissssssssss, vazgectimm yapmaktan )
yazdiklarindan diger hatirladigim geciktirici hap ve tamponla ilgili... geciktirici bir kere kullanmistim yillar evvel.. ama kullanmani tavsiye etmem, hem insani $i$iriyor, hem strese sokuyor hemde düzenini altüst ediyor, degmiyor yanii..
Tampona gelince, ben 10 yildir regl döneminde tampondan ba$ka bisey kullanmam,, okadar memnunum kiiii, bir denesen birdaha asla ped kullanmazdinn.. hergün kullandigimiz günlük ped zaten kullaniyoruz, regl döneminde de tampon kullandigin icin günlük pede gerek yok diye düsünme, ikisini birada kullanmalisin..
Türkiyeden gelen kisi, birzamanlar cok samimi oldugum fakat bazi seylerinden sogudugum icin, caktirmadan uzaklastigim biri.. laf olsun diye her 2-3 ayda bir cikip cikip geliyor, daha evvel bende kaliyorlardi ama ne yalan söyleyeyim bu sefer yüz vermedim. aradi 3 gün sonra geri aradim

megersem bana gelmek icin aramis.. öyle cat kapi gelinir mii ya, insan gelmeden bi haber verir uygunmusun degilmiisin diye dimi amaa.. iyikide acmamisim diyyorum $imdii... yine de kibarlik olsun diye buyur banada gel dedim ama cok candan degildim

daha 2 hafta buradaymis, bi bakarsin cikar gelir
Ne yazikki cok zor sogurum sevdiklerimden ama bi sogursamda bidaha eskisi gibi olamiyorum......
Muzu hic buzluga atmamistim daha önce, gerci hicbirseyi cürüyüp bozulacak kadar almam genelde. meyvesiz ve yogurtsuz hic yapamam, o yüzden de bozulmaya firsatlari olmuyor
yan tarafindaki agri icin gecmis olsun bacimm,, benimde sag yanimda bo$lugumda bi agri vardi 2-3 gün kadar, spordan cikinca ü$ütmüstüm galiba ama gecti.. sende dikkat et, sicak tut kendini, terinin üzerinde kurumasina izin verme..
son birkac gündür cok kötü bagirsak sorunu yasadimmm, bugün biraz olsun halloldu gibi gerci ama.. cok ödem var vücudumda.
son birkac gündürde üzerimde bir isteksizlik var, i$tahim yerinde sayilir ve spor yapmak icinde cok uyusuk hissediyorum kendimi.. hatta kimseyi bile görmek istemiyorumm, arkadaslarim ariyor gelmek icin, onlara bile bahaneler uyduruyorum.. kendi basima kalmak istedigim bi dönemdeyim galiba.. gizli depresyon olabilir :26:
dün ev sahibiyle asagida karsilastik, kapi önünde konusma uzayinca, buyrun bi kahve ikram edeyim dedim. geldi kahve yaptim ictik, daha evvelde 2 sefer gelmisti biseyler demek icin. yine kahve icecek kadar oturmustu. adam diyorki, sizin evinize cat kapi geldim 3 kere ve herzaman cok temiz eviniz diyor

50-60 tane dairesi var adamin, bazen gerektikce girip cikiyor tabii, biseyler bozuldugunda felan ev sahibi yaptirmak zorunda cünkü.. tertemiz verdigim evleri daha sonra taniyamiyorum,mahfediyorlar ama sizede bu evi böyle vermemistim, evi genclestirip güzellestirmissin dedi

ben daha hala kendimi begenmiyorum ama hakkaten cevremdeki bircok kisiden temiz ve titiz oldugumu farkettim.. Allah saglik sihat versinde herzaman böyle olalim insallahh..
dün fazla birsey yapmadim, evi temizledim, du$ yaptim ve mutfak alisverisi yapip döndüm.. bugünde uyandim, kahvemi icip yemek yapip yedim, simdi tv izliyorum,, cok uykusuz gibiyim yaaaaaaaaaaa,,, kalkip spor salonuna gidecem ama hemen degil, 2-3 saat sonra giderim saniyorum..
neyseee bacimmm, bugünlük böyle i$tee, mayi$ik ve uyu$ukumm :85:
öpüyorum kocaman seniiiiiii, görüsürüz sonra yine