May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

topuklularla ben yürüyemem yaff o kadar yolu. yürüsem kesin ertesi gün ayağımın üstüne basamam. sen alışkınsın diye yürüyebiliyon sanırım.

bu arada botlarım geldi. ama ikisini de geri göndericem. olmadı ayyy.

daha bugüne kadar internetten hicbirsey almadim, ugrasmak cok zahmetli gelir cünkü bana postayi bekle, olmazsa yine postala yollaa vs.. ama izmirdeki ablam son 1-2 senedir arada bir internetten siparis veriyor, cogu zamanda cok memnun oldugunu duyuyorum..

olmamis seninkiler, mecbur yollayacaksin ama iade varmi ? yoksa sadece degisimmi yapabiliyorsun ?

bacim ben kendimi bildim bileli hayatim o ince topuklularin üstünde gecti kizzz, hicbir zaman düz taban ayakkabilar yada babetler giyinmedim, zaten giyim tarzimada uymuyor. bende kendimi rahat hissetmiyorum :44:

iyi geceler bacım, nasılsın?

durum raporu verip uyuycam :1:

sabah yürüyerek döndüm. sonra kahvaltı yaptım. yrd. ablam geldi. başladık temizliğe.. ben buzdolabını sildim, mutfağı topladım.
sonra alt komşumun annesi dönmüş, kahveye çağırdı. sonra oğluşa çizgifilm cd.si almaya çıktım. bebek görmeye gitmem gereken 2 arkadaşıma hediye aldım. sonra avm den okula kadar yürüdüm. yağmur yağıyordu. şemsiyem vardı neyse ki.

camlarım da silinmişti ama bi yağmur yağdı resmen çamur yağdı yaa hiç silinmemiş gibi şu an.

akşam yemeği olarak; karalahana yemeği+yoğurt. (buzdolabını silmesem unutmuştum pazardan aldığımızı):1:

hadi ben yattım kaçtım öptüm gittim:54:

helalll bacimmmm, yürümeye devammmmmmmmmm....

camlarinin talihsizligine üzüldüm ama saglik olsun, napacannn mecburrrrrrrrrr :37:

en son bebegi taaaaaa gecen yaz görüpte sevdimm, erkek kardesimin kizi :emir_bebek: özledim bebek sevmeyiii ayy :4: buarada erkek kardesimin karisi yine hamileymis yahuuuu, cocuklari daa 1 yasinda :44: ,, diger ablamda gecen gün bebek aldirmis :50: delilermidir nediiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr

bugün öyle uykusuz ve halsiz hissettimkiii kendimi, gece saate kadar üsendim spor salonuna gitmeye,, taaaa saat 21.00 de gittim.. cok terledim cok yoruldum, dönüste marketten alisveris yaptim biraz,kendimi zor attim eve yahuu :50:

kara lahana yemegi ic yemedim, nasil bisey oldugunu bile bilmiyorum kizzz,afiyet olsun... yaninda yogurt götürmen gözümden kacmadiii, :1:

Neyseee bacimmmm, ben kefirimi yudumlayipp tv izlemeye devamm, sabaha karsi uyurum heralde :ssz:

yarin görüsürüzzz Allah nasip ederse bacimm, Allah rahatlik versin :54:

günaydın canım,

dün sabah k,ahvaltıdan sonra kargoya iadelerimi yaptım. değişim olmuyor, karta parasını iade ediyorlar.
sonra annemle, erkek kardeşim geldiler. yemek yedik çay içtik, gittiler. ben de başladım yemek yapmaya ortalık toplamaya.
çünkü akşama da görümcem ve oğlu geldi İstanbul'dan.

geç yattık ama ben yine kalktım saat 09:00 da.. benim dışımda hepsi uyuyor şu an :)

sonra giremem diye girip bir merhaba diyim dedim.

yeğenin olacakmış bi tane daha, gözün aydın canım.

sabah uyandım yatakta birsürü şey düşünürken ilk hamileliğimin düşükle sonuçlanması ve mecburen kürtaj olmam geldi aklıma.
hayatımda beni en çok üzen şeylerden biriydi. şimdi senin yazdıklarını okuyunca (diğer ablan bebek aldırmış ya) bi tuhaf oldum.
sabah içime mi doğdu yazdıkların?

karalahanayı ıspanak gibi pişirdim. bulgur koydum bolca da su. geç pişiyor ıspanaktan. çok güzel oldu. yoğurtla da süper oluyor.
bitkileri yemek lazım arada. bi arada pazı yapardım aynı şekilde. o çabuk pişiyor ama.

topuklu ayakkabı giymeyi oğluştan sonra bıraktım ben. aa yok yok evlendikten sonra bıraktım. çünkü boyunu geçiyorum eşimin topukluyla.
bebekten sonra da zaten kucakta bebişle topuklu pek sağlıklı olmuyor. rahata alışınca da geri dönemiyorsun zaten ayağın da büyümüş yayılmış oluyor:)))

ayy neyse belki uyanırlar birazdan. en azından oğluşum uyanır. dün ben mutfaktayken uyanmış gelmiş halıya bağdaş kurmuş. bi döndüm arkamı orta elinde oyuncağı uyku mahmuru oturan bir bebek :)))

hadi ben öperekten , sek sek sekerekten kaçtım bacım. seni seviyorum bebeeem:54:

selam canimm,, senin basin kalabalikmis bugünlerde, Allah kolaylik versin.. ( yaptigim yoruma bakarmisi :1: ) misafir sevmeyen biri oldugum nasilda belliii :24:

ben hic hamile dahi kalmadim, bilemiyorum tam olarak o duygu nasil birseydir ama annemden biliyorum kiii üzücü oldugunu, ala aglarr... ablamda durduk yere aldirmamis bebegi, mecbur kalmis cünkü hamile oldugundan habersiz film cektirmis. Doktorda risk var diyince aldirmis, zaten daha 3-5 haftalik bi bebekmis saniyorum..yoksa enistem hayatta müsade etmezdi alinmasina..

senin bu bahsettigin yemeklerin nerdeyse hicbirini bilmiyorum biliyormusun.. bizim oralarda ismini bilmezler, bende nasil seyler oldugunuda tadinida bilmiyorum. eminim cok lezzetlidir,, bizimkiler et cidirr, et severler, bende hic o aileden cikmamisim gibi sebze severim ama yiyemiyorum :26:

izmire gelin giden ablam o yasindan sonra enginarla, paziyla vs tanistii.. simdi o da anlatiyor adini bile duymadigim yemekleri pisirdigini..onunda kocasi mangal disinda et sevmez yemegin icinde.. mecburen ögrendi.. bir keresinde pazi sarmasi yemistim, cok sevmistimm :23: aciktimmm yahuuuuuuuuuuuu, olsada yesekkkkkk :27:

cumartesi günü doya doyaaa kan ter icinde sporumu yaptim salonda, eve geldim dus yaptim, arkadasim arayip israrla disari cikalim dedi,, yok felan dedim ama ciddi ciddi israrlari devam edince, hizlica hazirlandim.. diskoya gittik, o alkol almiyor, bende 2-3 kadeh biseyler ictim.. saat sabaha karsi 03.30 gibi benim eve gectik, Türk kahvesi icip muhabbet ettik.. tabii benim kafa cakir keyf olunca anlattikca anlattimmm, cenem düstüü :9:
arkadasim sabah 5 e dogru cikti gitti, bende sabah hava isimi$ti uyudum.. sabain 8.30 unda mesajlarla telefonla uyandim.. hepsi ayni kisiden :19: neyseee zorda olsa kalktim, kahve ictim, bi ara yine uyumak istedim ama basaramadim, uykusuz olunca sporada gidemedim, bütün gün tembellikle gecti yanii..

Hava bozuk bacim yaaaaaa, insanin icbirsey yapasi gelmiyorkiii, tatil zaten bugünde, heryer kapali.. birazdan biseyler yiyip, aksama dogruda spor salonuna gidecem..

sanada kolay gelsin canim, basin kalabalikmis bu ara,, ben sevmiyorum yaaa misafirii, banada cok gelen giden olmasin, bende gidip gelmiyimmm :24: gelen arkadaslarim kisa oturur giderlerr.. kirk yilda birdir uzun uzun misafir agirlamalarim.. disarda bulusmayi seviyorum, hersey orada kaliyor cünküü :37:

neyseee baciiimmmmmmm, benim yine sonradan bir durum ckmazsa bugünlük durum böylee.. spor salonu sonrasinda oturur dizi ve Türk kavesi keyfi yaparim..

seni öpüyorummm ve bende seni seviyorum yawru ku$umm :16:

merhaba canım, kusura bakma uğrayamadım kaç gündür. nasılsın? spor, diyet tam gaz, aynen devam. senin adına çok seviniyorum.:32:

benim misafirlerim vardı. pzts günü akşamı gittiler. (tatildi ya) oğluşun okul hazırlığı banyosu derken pzts bitti.

dün ise nasıl geçti anlamadım. sabah tam oturdum kahvaltı yapmaya alt komşumun annesi çağırdı. yalnız kahvaltı yapmak istemiyorum hadi gel dedi. istemeye istemeye demliği alıp indim aşağı :)

ben ordayken bi arkadaşı aradı o da kahvaltıya geldi. sonra başka arkadaşları da başsağlığına geleceklerini arayıp söylediler.
torunu beni bırakmıyor çıkamıyorum. sonunda aldım torunu gel dedim oyuncakları toplayalım. anca çıktım yukarıya. neyse ki ağlamadan durdu. ama bu kez ben salondan çıkamadım mutfağa gidersem düşer mi kafasını mı çarpar vs diye. ne de olsa emanetin canı totosunda olurmuş:1:

sonra komşum aradı geri diğer misafirleri de hemen gelivermişler. kahve içip kaçtım :)
nevresimleri yıkadım 2 posta. ortalık topladım. süpürge yaptım. akşam yemeğinden (türlü ve bulgur pilavı ve karalahananın son tabağı, yanında bol acı turşu biber) sonra oğluş parka diye tutturdu. kuzeni burdayken gitmiştik alıştı. okulda da artık bahçeye çok çııkııyorlar ama oğluş doymuyor dışarılara. biz de öyleydik di mi :27:

bugün ise yürüyerek dönünce okuldan kahvaltımı yaptım güzelce. az tv izledim. birazdan çıkıcam avm gezme sporuma.
oğluşun kısa kolluları küçülmüş. günde 2 tane kirletince yetişmiyor. yedek te koyuyorum falan. ayy benim çamaşırım bitmez tabi:27:..

komşum aramadan tüyeyim:33: öptüm:54:

Selam avm güzeliiiiiiiiiiiii :37:

yaa diyet yapamiyorum kiii :14: motivasyonumu kaybettimmm :50: hep cislar felan aldim yedim yemek yerine.. sporu yapiyorum ama ikisini birden yapmayincada sadece vücudun sekilleniyor, benim vermek benim icin zaten cok zor, birde diyeti asinca durduu :19:

hava okadar kötüki canim, resmen ki$ aylari gibi, yagmur- soguk..... dün spor salonuna gidemedim diye aldim evdeki bisikleti salona getirdim, tv nin karsisina koydum, hem tv izledim hem pedal cevirdim :32: bugün evi temizlemem lazim, eger yine firsatim olmazsa spor salonuna gitmeye, bugünde evde 1 saat bisiklet sürmekle yetinirim.. sonrada du$umu yapar dinlenirim.. umarim firsatim olurda spor salonunda yaparim sporumu.. cünkü orada yaptigim spordan cok daha fazla verim aliyorum gibi sanki :26:

Misafirlerin oldugunu daha evvelden söyledigin icin ugrayamayacagi tahmin etmistim zaten canimm, benimde ne yazikki Türkiyeden misafirim gelebilir ama bu durum sinirlerimi bozuyor daha simdiden, umarim bana gelmez :ssz:
gelmek icin beni aramista acmadimmm, tahmin ettigim icin :27: taaaaaaa 3-4 gün sonra aradim, pek candan davranmadim ama ararim ben seni dedii.. yaa biliyorum cok kötüyümmm ama napiymmmmm, ben cekemiyorum kimsenin kahrini, alismisim yillardir bu düzene, zaten misafir agirlamak islerini felanda pek beceremiyorum artik.. halbuki misafirleri asla bitmeyen misafirperver bir aileden ciktim ama burada yillardir yalnizliktan vede yasadigim toplumun insanlarinada benziyoruz saniyorum zamanla kii, egoistlestim, eski ben le $uanki ben in hicbir alakamiz kalmadi diyebilirim..
gercii ailemden kopmadan öncede kendi basima kalmalari severdim ben, yatkindim yani $uanki durumuma :27:

bugünlerde depresyon modunda gibiyim sanki, sebepsiz yere hemde..ne mutlu ne de mutsuz gibiyim.. acaba bu yüzden mi i$tahim daha acik gibi ve sürekli halsiz hissediyorum.. havalardan olma ihtimali cok yüksek, cünkü günes cikiyor, daha yüzünü bile göremeden günesin,bir bakiyoruzki yagmur yagmaya basliyor.. ne bicim bisey bu yaa, bu yil yazi göremeyecekmiyiz ki bizzz :50:
farkinda olmadan strese ve depresyon hissine sokuyor ay insani......

spor yapiyorum düzenli artik, iyi ho$ taaaa, benim tekrar diyetede asILmam lazim bacimmm,, bi atak yapalim hadi senlee.. ya bu aksam yada yarin sabahtan diyet icin alisverise gideyim ben.. evinde zaten alisverise ihtiyaci varr..

LiSTE : yogurt, süt, kefir,peynir, yumurta, ton baligi, tavuk, az yagli et ve kiyma, limon, domates, badem, meyve vs.. alip stoklayim eve :ssz:
benim de eksigim sebze yemekleri az tüketmemm...

bu son günlerde cislar yedim hep ama yemek felan yemedim hic, sagliksiz beslendim..mesela aksam yemegi niyetine bir parca ciss yedim .. yarin sabah ben o 8-9 kilo verdigim dönemdeki beslenmeme geri dönecegime sözzz veriyorumm bacimmmmmmmmmmmm :41:

ve tabiki bol su ve haftada 5-6 gün sporumada devammm ...

bugünlerde ben herseyi ihmal ettim bacim yaaa, dua etmeyide ihmal ettim buara.. bugün isimi gücümü halledeyim, sporumu yapayim, dusumu aldiktan sonra birde oturup uzun uzun dua edeyim insallah.. huzursuzum okumayi ihmal ettigim icin :50:

amannn neysee i$te bacimm, böylee, herzamanki gibi..

kahvemi iciyorum $uan saba tümeri izlerken, birazdan biseyler yiyip koyulacam i$e güce.. kocaman öptüm seniii, kendine iyi bak canikomm :16:

günaydın canım nasılsın?

aldın mı listedekileri? hadi bakalım diyetin hayırlı olsun. domatesi cherry olanından alıp atıştırmalık olarak aralarda yiyin diyordu dün tv de bir daktır:) hem de müthiş bir bağırsak çalıştırıcıymış. ahanda attım ağzıma bi tane:)

okuldan yürüyerek geldim yine. üstelik o kadar regl sIKINTISI çektiğim halde. henüz olamadım ama bugün veya yarın bekliyorum kendilerini. ve böylece sonraki ay tatilime denk gelebilsin:37:

regl geciktirici hap veya tampon kullandın mı hiç?

dün avm ye gidip kendime üstler aldım oğluşa alırken. şimdi sen dicen ki hani almayacaktın kilo verene kadar. ama benim üst bölgemde kilom yok ki :)göbüşü üst bölge saymıyom:27: yani anlayacağın zayıflasam da yine giyebileceğim şeyler aldım.
çünkü sabah ve akşam 2 kez kıyafet değiştiriyorum bende. artık havalar ısındı. gerçi ısınmasa da yürüyüşlerden dolayı terliyordum.
mecbur değiştiriyordum. evde olsam umursamam da lazım şimdi.

Türkiye'den misafirin gezmeye mi geliyor? ben de sevmem misafiri ama sırf evim dağınık diye. çünkü titizim (çok çelişik oldu)
yani aslında herşeyim düzgün olsun istiyorum ama yapmıyorum çünkü tembelim

telefon çaldı, ben de yazdıklarım boşa gitmesin diye göndere bastım.

nerde kalmıştım. misafir konusunda :)
benim stresim misafir gelene kadar kısmında. herşeyin mükemmel olmasını istiyorum ama yapmak zor geliyor gözümde büyüyor vs. ama misafir geldikten sonra rahatım. tabi uzun kalmazlarsa:27: aslında bir gecelik gelenlere de kızıyorum. nevresimi yıka kurut off:P bari yıkadığıma değsin 2 gece kal:37: deli miyim neyim. :27::27::27:
çocukken çok misafiriniz geldiyse bıkmış olabilirsin. bi de yalnızlığa alışınca zor geliyor kalabalık. ama arada olsun. çok sIk ara ile değil tabüü :)):33:

havalardan motivasyonun düşmüştür. bi de arada kaçamak yapmak lazım. sürekli diyet olmuyor. kendine ödül koymalısın.
bi de çok kaçırdığını düşünüyorsan ertesi gün hafif yemeye gayret et. veya sporunu arttır. (gerçi sen epey iyi spor yapıyorsun)
bisikletini de taşımışsın salona. kim tutar bacım seni. aldığın gibi vermesini de bilirsin.

bak bana ben kilo aldım. ama biliyordum kışın geri alacağımı. ama yürüyüşler sayesinde hala kilo verince girdiğim pantolonlara girebiliyorum. o da beni motive ediyor işte naapppııııccaaaannn:1:

regl olcam ya şişlik var. sabah yüzüğümü normal bi şekilde rahatça taktım. oğluşu okula bırakıp geldi elimi yıkıycam yüzük çıkmıyor kımıldamıyor. sabunla zor çıkardım. 30 dk içinde ne şişirdi beni yaff. içtiğim bir bardak su mu?:26: yaff ne garip yaratıklarız biz kadınlar, nasıl da şişiveriyoruz hemen. hormonların yönetimindeyiz.

bi atak yapalim hadi senlee.. ya bu aksam yada yarin sabahtan diyet icin alisverise gideyim ben.. evinde zaten alisverise ihtiyaci varr..

LiSTE : yogurt, süt, kefir,peynir, yumurta, ton baligi, tavuk, az yagli et ve kiyma, limon, domates, badem, meyve vs.. alip stoklayim eve :ssz:
benim de eksigim sebze yemekleri az tüketmemm...

bu son günlerde cislar yedim hep ama yemek felan yemedim hic, sagliksiz beslendim..mesela aksam yemegi niyetine bir parca ciss yedim .. yarin sabah ben o 8-9 kilo verdigim dönemdeki beslenmeme geri dönecegime sözzz veriyorumm bacimmmmmmmmmmmm :41:

ve tabiki bol su ve haftada 5-6 gün sporumada devammm ...

bugünlerde ben herseyi ihmal ettim bacim yaaa, dua etmeyide ihmal ettim buara.. bugün isimi gücümü halledeyim, sporumu yapayim, dusumu aldiktan sonra birde oturup uzun uzun dua edeyim insallah.. huzursuzum okumayi ihmal ettigim icin :50:

amannn neysee i$te bacimm, böylee, herzamanki gibi..

kahvemi iciyorum $uan saba tümeri izlerken, birazdan biseyler yiyip koyulacam i$e güce.. kocaman öptüm seniii, kendine iyi bak canikomm :16:

Allah dualarını kabul etsin bacım.

diyeti bozdun diye stres olmuşsun. affet kendini kabullen oohhmmmmm:27:
veee tekrar diyetine dön. ohhhhmmmmmm:9: söylemesi kolay ooohhhhmmmm:9:

şaka bi yana eski düzenine dön bacım. bi de uyku saatlerini ayarla. o da çok etkiliyor metabolizmayı.
oğluşu uyutayım derken erken erken uyuduğum dönemde tartıda azalma gözlemledim.

hadi ben çayımı soğutmayım. öperekten kaçayım bacım. :54:

hiçbişey raydan çıkmış değil. bundan kaç ay önce spor salonuna yazılamamıştın onu düşün. bi de beni:9::1::27:

yani diyorum ki eski halimizde değil artık bilincimiz. bişeyler yapmaya gayret ediyoruz ve olacak.
uzun bir maraton bu ve tabiki arada böyle kaçamaklar duraklamalar olacak. ama önemli olan koyvermeyip tekrar yönetimi ele almak.:41:

hoppp kaçtım ben:27:

selam canikom, nerlerdesin? misafirlerin mi var?

ben hala regl olamadım ama sIKINTISInı yaşıyorum. o yüzden kendimi atıcam dışarı yürüycem.
değişiklik yapıp bir avm ye girerim :P

sabah yürüyerek döndüm. salıdan beri sabah dönerken sağ kaburgamın altı ağrıyor. ameliyat yerimde kaslarım mı tutuluyor nedir. sonra geçiyor. akşam yürüyüşümde olmuyor ama. açken mi ağrıyor. karaciğerim mi ağrıyor acep?

neyse, eve geldim kahvaltı yaptım. dışarda acayip bir rüzgar var. sabah dönerken extra kalori yakmışımdır rüzgara karşı yürüyerek.:1: galiba yağmur geliyor. dün oğluşu almaya giderken bi çıktım evden, sanki ılık bir havuza atlamış gibi hissettim. nasıl sıcak.

sen bize yağmur gönder ben de size güneşi göndereyim bacım:27:

kararmış muzları buzluğa atmıştım. bıçakla soyup sütle birlikte blenderdan geçirdim. harika bir pasta dolgusu olur. ama dondurma gibi de olmuş. içine vanilya tarçın ceviz vs eklemeli.

tampon aldım dün marketten. ama toksik şok sendromu uyarısı var.:18: korktum. bu reglimde kullanıp alışayım da tatilde rahat edeyim diyordum.:26:

öptüm canım ve kaçtım:54:

Selam bacimmmmmmm :16:

bütün yazdiklarini okudum, aklimda kaldigi kadariyla cevaplayayim..

öncelikle $una cevap vereyim, ben diyet yapmiyorum, yani sadece ekmek almiyorum eve ve tavuk, balik yiyorum ekmeksiz makarnasiz.. yada pilav yiyeceksyem yaninda et tavuk balik vs.. yemiyorum.
sabah haslanmis yumurta bi parca peynir vs..
yani daha saglikli besleniyorum eskiye oranla, eskiden sürekli italyan mutfagindan yiyordum, makarnalar pizzalar felan..

Mesela bugün canim bulgur pilavi istedi, sabah kahvemi icince kalkip 1 tomates, 1 sogan ve iki biberi zeytinyaginda kavurup bulgur pilavi yaptim, yaninada yogurtla yedim :27: ( aslinda canim tavuk etli sade bulgur pilavi istemisti ama et ve bulguru biarada tüketmek biliyorumkii cissssssssss, vazgectimm yapmaktan )

yazdiklarindan diger hatirladigim geciktirici hap ve tamponla ilgili... geciktirici bir kere kullanmistim yillar evvel.. ama kullanmani tavsiye etmem, hem insani $i$iriyor, hem strese sokuyor hemde düzenini altüst ediyor, degmiyor yanii..

Tampona gelince, ben 10 yildir regl döneminde tampondan ba$ka bisey kullanmam,, okadar memnunum kiiii, bir denesen birdaha asla ped kullanmazdinn.. hergün kullandigimiz günlük ped zaten kullaniyoruz, regl döneminde de tampon kullandigin icin günlük pede gerek yok diye düsünme, ikisini birada kullanmalisin..

Türkiyeden gelen kisi, birzamanlar cok samimi oldugum fakat bazi seylerinden sogudugum icin, caktirmadan uzaklastigim biri.. laf olsun diye her 2-3 ayda bir cikip cikip geliyor, daha evvel bende kaliyorlardi ama ne yalan söyleyeyim bu sefer yüz vermedim. aradi 3 gün sonra geri aradim :23: megersem bana gelmek icin aramis.. öyle cat kapi gelinir mii ya, insan gelmeden bi haber verir uygunmusun degilmiisin diye dimi amaa.. iyikide acmamisim diyyorum $imdii... yine de kibarlik olsun diye buyur banada gel dedim ama cok candan degildim :45: daha 2 hafta buradaymis, bi bakarsin cikar gelir :20:

Ne yazikki cok zor sogurum sevdiklerimden ama bi sogursamda bidaha eskisi gibi olamiyorum......

Muzu hic buzluga atmamistim daha önce, gerci hicbirseyi cürüyüp bozulacak kadar almam genelde. meyvesiz ve yogurtsuz hic yapamam, o yüzden de bozulmaya firsatlari olmuyor :27:

yan tarafindaki agri icin gecmis olsun bacimm,, benimde sag yanimda bo$lugumda bi agri vardi 2-3 gün kadar, spordan cikinca ü$ütmüstüm galiba ama gecti.. sende dikkat et, sicak tut kendini, terinin üzerinde kurumasina izin verme..

son birkac gündür cok kötü bagirsak sorunu yasadimmm, bugün biraz olsun halloldu gibi gerci ama.. cok ödem var vücudumda.

son birkac gündürde üzerimde bir isteksizlik var, i$tahim yerinde sayilir ve spor yapmak icinde cok uyusuk hissediyorum kendimi.. hatta kimseyi bile görmek istemiyorumm, arkadaslarim ariyor gelmek icin, onlara bile bahaneler uyduruyorum.. kendi basima kalmak istedigim bi dönemdeyim galiba.. gizli depresyon olabilir :26:

dün ev sahibiyle asagida karsilastik, kapi önünde konusma uzayinca, buyrun bi kahve ikram edeyim dedim. geldi kahve yaptim ictik, daha evvelde 2 sefer gelmisti biseyler demek icin. yine kahve icecek kadar oturmustu. adam diyorki, sizin evinize cat kapi geldim 3 kere ve herzaman cok temiz eviniz diyor :1: 50-60 tane dairesi var adamin, bazen gerektikce girip cikiyor tabii, biseyler bozuldugunda felan ev sahibi yaptirmak zorunda cünkü.. tertemiz verdigim evleri daha sonra taniyamiyorum,mahfediyorlar ama sizede bu evi böyle vermemistim, evi genclestirip güzellestirmissin dedi :17: ben daha hala kendimi begenmiyorum ama hakkaten cevremdeki bircok kisiden temiz ve titiz oldugumu farkettim.. Allah saglik sihat versinde herzaman böyle olalim insallahh..

dün fazla birsey yapmadim, evi temizledim, du$ yaptim ve mutfak alisverisi yapip döndüm.. bugünde uyandim, kahvemi icip yemek yapip yedim, simdi tv izliyorum,, cok uykusuz gibiyim yaaaaaaaaaaa,,, kalkip spor salonuna gidecem ama hemen degil, 2-3 saat sonra giderim saniyorum..

neyseee bacimmm, bugünlük böyle i$tee, mayi$ik ve uyu$ukumm :85:

öpüyorum kocaman seniiiiiii, görüsürüz sonra yine :54:

Son düzenleme:
Kucak dolusu sevgilerle Hayirli Pazarlar bacimmm :16:

günlerdir sporumu gerektigi gibi yapamamamin ve ne bulduysam yememin verdigi huzursuzlukla tartilmaya dahi korkuyorummm.. öyle bir sebepsiz mutsuzluk ve halsizlik isteksizlik vardiki üzerimdeeee :50: cok sükür dün atlattim bu durumu ve bugün cok daha iyiyim,..
ama dün jübilemi yaptim yaniiiiiiii, hamurisi bile yedimm :27:

bu insanlarin saygisizligini sevmiyorum bacimmmm,, arkadasim sabahin köründe aradi, uygunsan sana gelecem dedi, buyur gel dedim.. sonra bu 1-2 saate sende olurum diyince, kalkip hazirlanip ciktim, cünkü disarida ufak tefek islerim vardi ve mutfak icinde alisveris yapip döndüm..
bu gelir, kahve icer oturruz, aksam üstü gider, bende sporuma giderim diye plan yaptim,, kostur kostur eve geldim..

bekle bekleeeeeee gelen giden yokkkk, dellendimmmm.. aksamin 8 ine dogru gelmeyeceksin galiba diye mesaj yazdim..yarim saate kadar sendeyim demezmiii.. neysee sesimi cikarmayip kalkip cay demledimm..

dese yaa, aksama sana gelecem diyeee, öyle sinir oldumkiiiiiiiiiiii, spor salonuna gider gelirdim ,ne bileyim yapmam gereken seyleri daha soluk soluga kalmadan hallederdimm felan yaniiii.... normalde salon gece 12 ye kadar acik ama hafta sonlari aksam 22.00 de kapatiyorlar...

herzaman ayni seyi yapiyorr gerci aliskinim ama kil oluyorum bazen sevdigim biri olmasina ragmennn........

Neyseeeee,,, dün öyle gecti gitti iste, gelecek diye aldigim hamurislerinden bende yedim tabiiii :50:

sabaha karsi uyudum cünkü korku filmi izledim, ardindan bir film daha baslayinca kalkip yatasim gelmedi.. 5-6 saat uyuyup kalktim..
1 büyük fincan Türk kahvesi ve yarim litre su ictim ac karnina yine.. bugün cok sükür i$tahim yok. birazdan 2 yumurta haslayip yerim, aksamada ton baligi felan gecistirrim,, meyve yogurt, kefir süt vs...

aksama dogru spor salonuna giderim.. simdiden bir arkadas evdeysen kahveye gelecem diye, yazmis bile tabikiiii planlarimi sabote etmek icin :41:

henüz cevap vermediiiiimm...... eyer evet dersem yine spor kalacak öyleeee..

eeeeeeeee tabiiiii, disarida hava yagmurluuu, sogukkk..pazar gününü gecirek yer ariyor millettt.. yahuuuu ben fazla muhabbeti ve hergün hergün sevmem geleni gideniiiii, anlamiyorlar kiiiiiiiiiiiiii :14:

offffffff neyseeee,,, sen nerelerdesin canim, yogun geciyor anlasilan hafta sonun :4:

biara yine gelir bakarim.. öptüm simdilik :54:

Son düzenleme:
selam bacım, nasılsın ? gidebildin mi spora yoksa geldi mi arkideşin?

ben de ne bulursam yiyorum. ama bolca meyve yiyorum. erik ve kiraz özellikle. reglim diye sapıttım iyice.

cuma günü bi yerden hediye olarak kıymalı börek ve tahinli yufkalı bişey geldi. gel de sinir olma. perşembe günü de annem poğça yapıp getirmişti. habire sabote habire sabote..

cmts sabahı 08:30 da oğluş tarafından uyandırıldım. ama uykumu almamış haldeydim. bi reglim geleceğinden üzerimde bir uyuşukluk halsizlik vardı. bütün gün öyle geçti. akşam da oğluşu parka götürdük. güneş batınca döndük eve 21:00 suları.

gece regl oldum. uyuyamadım. hem oğluş sürekli üstünü açıyor yatağın diğer köşelerine kaçıyor düşecek diye tetikte olmaktan hem de reglin verdiği gaz ve karın ağrısından. sabaha doğru uyudum. ağrıya ağrıya kıpırdayacak halim de yoktu uyuyup kalmışım.
bi de çok terledim. ödem attım galiba. ama maalesef ki sabah yine uykumu alamadan dinlenemeden uyandırıldım. pöfff

bugünüm de evde pineklemekle geçti. mutfak topladım en fazla. bi de akşam üstü eşim oğluşu parka götürmüştü. yalnız başına baş edemez eve getiremez diye almaya çıktım yanlarına o kadar.

fringe diye bir diziye başladım. x files'a benziyor. sen hangi korku filmini izledin?

arkadaşın bi tuhafmış hee, ben olsam umursamaz ondan mesaj gelmesini beklerdim. akşam 8 de gelecek olursa da işim çıktı evde yokum vs derdim. o ne yaaa öyle. ben de kızarım planlara uymayanlara.

neyse hadi ben kaçarım uyuyayım gariii. sabah yine okul var :)
:54:

Selam canim, nasilsin ?

ben aslinda iyiyim ama kafam kari$ik birazcik.. kasigimin sag tarafinda son birkac haftadir cok hafif bir agri vardi, agri gibi bile degildi aslinda.. son 2-3 gündür belli bir noktada daha belirgin bir sekilde agri var.. cok rahatsiz edici birsey degil ama ihmal etmemeli..burada doktorlar 12 den 15.00 e kadar ögle molasi veriyorlar, bir saate acilir, arayip randevu alacam doktorumdan..insan tirsiyor, insallah bir hastalik baslangici felan degildi :18:

tam 9 saat uyumusumm :ssz: kalkip kahvemi ictim, yarim litrede su ictim ac karnina, sonra bir tane kiwi yiyip yine su ictim üzerine.. Doktor tavsiyesii, meyveyi yedikten hemen sonra büyük bir bardak su icin diyordu..

az önce kendime 1 büyük domates, 2 sivri ye$il biber, 3 dilim az yagli peynir ve iki yumurtayla menemen yapip ka$ikladim..boooollllcada aci biber serptim ve karabiberde ekledim..okadar aci olmuski hickirik tuttu :120:

Dün sporumu yaptim tabiki bacimm, arkadasima i$im var dedimmmm, canim istemedi kimseyle görüsmek, sporumu yaptim, dusumu yaptim, duami okudum, tv mi seyrettimmm,,, sakin bir pazar gecirdim ne güzellll :16:

bu dedigim sözüne hep rötarli gelen yada erteleyen arkadasim bunu bana önceden yapamiyordu, cünkü uzak oturuyorduk ama ozamanlar daha bile sIk görüsüyorduk,, fakat ben daha özgür yasiyordum, hafta sonlari cuma cumartesi pazar aksamlari hep disarida bulusurduk,, ben son 1,5 senedir biraz daha kendi kabuguma cekildim,, $uanda bir engelim yok cikmak icin ama her hafta sonu cikmak istemiyor canim,, arada bir takiliyorum istee :21:
Dünde di$arida kutlanan bir dogum gününe davetliydim ama gidesim gelmedii..

oyyyyyyyyyy, senin i$inde zor bacimmmm kiymali börekler, tahinli cörekler, pogacalarr :27: evde oldugunda insan yiyor yahuuu, engel olmak cok zorrrrrr..

regl olmussun gecmis olsun canim, benimkide haftaya gelir artik :-/

izledigim korku filminin ismi $eytanin kizi.. güzel ba$ladi da berbat bittiiii, degmedi izledigime :23:

neyseee bacimm, ben hazirlanip cikip bi carsi pazar gezeyim, sonrada spor salonuna giderim..Günün güzel gecsin in$sallah.. öpüyorum seni kocamannn :54:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım, doktora yetişebildin mi? ne dedi?

galiba aceleyle okudun bacimmm :1:

Doktorlarin özel klinikleri sabahtan öglen 12.00 ye kadar acik oluyorlar ama 12.00 den 15.00 e kadar kapali.. bende saatin 15.00 olmasini bekledim arayip randevu almak icin.. randevu almadan zaten bakmazlar ama agri hissettigimi söyleyince hemen yarin sabah 08.45 e randevu verdi..

yarin doktor randevumdan sonra hemen eve dönermiyim bilmiyorum ama döner dönmez ne dedigini yazarim..

merhaba canım,

dönemedin henüz doktordan sanırsam. geçmiş olsun.

dün 12:00-15:00 arası öğle paydosu diyince 15:00 den sonrası için randevu alcan sandımdı.

spor yaparken iç bacak çalıştırıcı kullanıyorsan hani oturup bacağını açıp kapatan spor aletini. belki o zorlamış olabilir kasığını.

merak ettim inşallah şimdi iyisindir. önemli bişey yoktur inşallah.

dün okuldan yürüyerek dönüp avm ye gittim.. bi arkadaşımız yeni eve taşındı. ev görmeye gidicez. hediyesini alayım diye gittim avm ye. sonra kendime de kek kalıbı seti aldım. ellerimde koca poşetlerle okula gitmeyim diye eve geri döndüm avm. den. sonra bi wc ye girip geri çıktım oğluşu almaya. ama tranvaya bindim. çünkü markete de uğramam gerekiyordu. yani dünkü yürüyüşüm tam değil.

bugüne gelirsek sabah yürüyerek döndüm. duş aldım. gece oğluş yatağı sulamıştı onları attım makinaya. kahvaltı yaptım. eşim aradı öğlen evde yiycem diye. sonra alt komşum aradı kahveye gel diye. eşim evdeyken kek kalıbımı denemek için kek yaptım. o pişince alt komşuma indim. biraz oturduk, ona başka misafir gelince o vesileyle geri çıktım.

yeni kek kalıbım büyük diye 2 ölçü yapmıştım keki ama pişmedi. çünkü kalıp yeni ama fırınım eskii:9: yarısı kabarıyor yarısı kabarmıyor. neyse işte o güzel olmadı diye bi daha yaptım. alt komşum getir burda pişirelim dedi ama olsun ben yine de kendi fırınımda yaptım. yarın oğluşun sınıfı okulda piknik yapacaklarmış. evden kek börek meyve getirin yazmışlar haftalık tabloya.

birazdan oğluşu almaya çıkıcam. biraz market alışverişi de lazım. poğça yapayım diyorum kekin yanına.

hadi öptüm bacım.:54:

Günaydddiiiiiiinnnnnnnnnn :16:

Doktora gittim dün sabah canim, cok $ükür iyiymi$im, bir$ey yok dedi.. zaten 1 senedir kadin doktoruna gitmemi$tim, muayene olmu$ta oldum, icim rahatladii tabi iyi oldugumu söyleyince..Cok $ükür , Rabbim kimseye dert verip derman aratmasin..

Tabi 1 senedir gitmedigim icin doktor biraz kizdi, kadin hastaliklari cok sIk görülüyor, lütfen 6 ayda bir yarim saatinizi ayirin dedii.. haklii adammm, ihmal etmemek lazim..

doktora gidecegim günün gecesinde, sabah erken kalkacagim icin yattim erkenden ama uyuyamadim, arkadasim aradi napiyosun diye,, konustukca uzadii mevzular, hadi kalk gel dedim, zaten uyuyamiyordum. cay ictik gecenin bi vakti, kalkip gittiginde 04.30 du. bende dusa girdim,hazirlandim, kahvemi ictim felan derken zaten vakit doldu..
Doktor dönü$ü biraz alisveris yaptim ama fena yorgundum, uyudum azicik, sonra aksam 6 gibi yine uyumusum 2-3 saat kadar.. yanii dün bütün gün uyku sersemligiyle gecti, hicbirsey anlamadim yattigimdanda kalktigimdanda :ssz:

bugünde kalktim kahvemi iciyorum tv karsisinda, birazdan bi du$ yapip cikayim diyorum, cünkü yeni spor kiyafetleri bakacam kendime (1 spor ayakkabi daha ve 2 esofman alti felan )

Havaa okadar bozukki bacim burada, inankii sinirlerim bozuluyor artik bu duruma yahuuuuuuuuuu, yaz ayina girdik, bahari gectikkkkk ve hala yagmur yagiyorrrrr :47: Niye böyle oldu ki bu sene yahuuu :50:

yanli$ anlaman cok dogal baciiimmm, 3 saat öglen molasimi olur ?,, tuhaff ama vardir mantikli bir aciklamasi.. hic bilmiyorum nedenini.. hatta carsamba günleri öglenden sonra hasta bakmazlar.. tabii bu özel muayenehane ve klinikler icin gecerli, hastaneler icin degil..

Kek kaliplariii, keklerr pogacalarrrrr :111: duymakkkkk istemiyorummmmmmmm :36:

afiyetle yiyin bacimm...

Yürüyü$lerini hic ihmal etme bacimmmm, yagmurda bile al $emsiyeni yola devammmm :-)))

spor yaptigin gün, bütün gün boyunca metabolizma daha hizli calisiyormus ve spor süresince örnegin 500 kalori harcadiysan,, gün boyunca metabolizma daha hizli calistigi icin kafadan 200 kalori daha yakiyormus.. yani sporda harcadigin kalori disinda +200 kalori daha yakiyor vücut..ne süperrr dimii..

kasigimdaki agrinin sebebi dedigin gibi olabilir.. evet 1 saat tempolu yürüdükten sonra ic bacak ve dis bacak aletlerinde de uzun süre geciriyorum, belki zorlamis olabilirim. Zaten agri öyle $iddetli bir agri degildi ama tam kasikta oldugu icin, biliyosun kasikta fitik olur, kasikta rahim hastaliklarinin belirtisi olur, kist olursa kasikta hissedilir vs...
o yüzden hafif bir agrida olsa ciddiye almak lazim diye hemen kos$tum doktora :ssz:

bu arada oglu$unun okulu ne zaman bitiyorr, yaz tatilinde cok sIkIlacak, cünkü ali$ti,, eee tabii sende götür getir temposuna alistin, sende sIkILabilirsin.. artik tutar elinden beraber avm gezersin oglusunla :1:

Neyseee canimm, ben artik kalkip $u me$hur menemenimde yapip yiyeyim, sonrada du$a gireyim, carsiya gider gelir, azicik dinlenirim,, ak$amada gec vakit spor salonuna giderim. dün spor yapamadim ama disarda yarim saat yürüme var..

aaaaaaaaaaaaaaaa, unutttuuummmmmmmmm, bugün hürrem varrr, ya hürrem öncesi gitmeliyim spora yada hala tv karsisinda duran bisikletimle ve dambillarimla evde yapmaliyim... bakarim artik.. öptümmm kocamann, günün güzel gecsin canim :54:

Back
X