Kizlarr ( esra ve gül ) size kisaca diyebilecegim tek $ey cok $ansli oldugunuzz!!!!! kizlar insan belli bir yasa kadar anne babaya muhtac oluyor tabiki ama bi ya$tan sonrada daha önelisi ne biliyormusunuzz?
seni iyinle kötünle, gecmisinle, ya$anmi$liklarinla kabul edip, en kötü gününde de arkanda dag gibi durabilecekk sana sadece sevgi degil saygida gösterebilecek bir insani tanimakkk.. görüyorumkiii ikinizinde herseye ve herkese ragmen arkanizi dag gibi yaslayabildiginiz sizi seven esleriniz, sicak bir yuvaniz var ( Ma$allahhhhhh )
Talihsiz bir evlilik yaptim ve bo$andim, elin memleketinde daha 26-27 yasinda dul bir kadin !!! cok büyük bunalimlara girdim ve daha fazla yurt disinda yasayamayacagimi anladim, cünkü cok yalnizdim, cevrem yoktu,burda hickimsem yok, birbasimayim, o ilk ayrildigim dönem maddi sIkINtilarda yasadim ve türkiyeye dönme karari aldigimda annem kibarca beni reddettii,bizler icin sacini süpürge etmis, ömrünü verip bircok fedakarlik yapmis bir anne hemde !!!!!! cok büyük hüsrana ugradim, yikildim resmen, cünkü kendimi koca dünyada birbasima hissettim.. hani bir laf varya__ adamin sIrtIna vurmu$lar, ahhh arkammm__ demis.. yani bir arkam olsaa sIrtImdan kimse vuramazdi demek istemis...bende i$tee kendimin aslinda ne kadar arkasiz oldugumla ilk kez o gün yüzlestim,, depresyona girdimm,2,5 sene kendimi toparlayamadim, insanlarla hicbir kontagim yoktu, ruh gibi i$ten eve evdende i$ee..sonradan kendimi toparlayip tekrar hayata tutunmaya calistimm, defalarca düstüm ama yine kalktim, hep kendi cabamla..
yani belli bir yastan sonra insanin anne babasi atasi oluyor bi yerdee,, sirtini dayayamiyorsun, hatta onlar sana sirtlarini dayamaya calisiyorlar :-D
o yüzden kizlarrr cok sanslisinizz dedim isteee, bu yaslarda en cok ihtiyaciniz olan seye sahipsinizzz,, sizi sahiplenip koruyup kollayan kocalariniz varr..insan gecmisin izlerini mutlakakii tasiyor ömür boyuu ama üzmeyin kendinizi yinede artik.. bende anneme küstüm, konusmadim uzun süre,ölsem cenazemi bile göremeyeceksiniz dedimm ama sonra düsündümm, evet beni kirdii ama bisürüde emekte verdii, annem oldugu icin kendim baristim, kendim hep gittim üzerine ve konustumda bu konuyuu.. dedimkii sen bana bircok emek verdin inkar edememm, fedakarliklarda yaptin ama bu yanlisida yapmayacaktin !! ben sana öfkeliyim ama annemsin diye öfkemin üzerine perde cekiyorum dedimm.. inanin öyle pismankiiiiiii...
Ama ben halaaa sirtimi dag gibi dayiyabilecegim biriylemi birlikteyim bilmiyorumm, onunda kafasi karisikk, benimdee.cünkü davullarimiz cok baska tellerden caliyorr..
anlayacaginizz KAPILMI$IM BAHTIMIN RÜZGARINA, SAVRULUP GiDiYORUM BEN HALAA !!!!!!!!
$ükredin bugününüzeee