dilan ilacin yan etkisiyle rahatsizlandigindan bugünlerde giremiyor..
cemrenin kizi geldi okuldan ve oda galiba bugün gezmeye gitti diye yazamiyor bize..
ama pinar nerdekiii ;-/ az önce ona bir özel mesaj gönderdim, umarim cevap yazar..
insallah kizlar erkenden su kaynatip bizleri birakmadinizzzz :-(
kendi adima $unu diyebilirimkiii, ben bugüne kadar hic bukadar iradeli ve kararli davranamadim kilo verme konusundaa.. ama sizlere cok tesekkür ederimkii, burada birbirimizi motive ederek sIkILmadan ve birbirimize destek olarak bu sefer basaracagima inaniyorum, birkac ay icinde yavas yavas tekrar görmek istedigim ben olacam.. ve tabii pes etmeyin devam ederseniz sizlerdeee..
bence bir hafta tartida hafiflemedigini görmekle pes edilmemelii, inadina üzerine gidelim kizlarr, gectigimiz hafta bende cok kilo veremedim, sadece 400 gram eksilmistim ama cok mutluyumm cünkü artmadii, aynida kalmadi, eksildii azda olsaaa, her hafta 400 gram versek bir senede podyuma cikanlarla yarisirizz)
kücümsemeyelim tartidaki 300-500 gramiii, azicik motivasyon düsüklügü yasiyoruz arada bir normal olarak ama toparlanip devam edelim lütfennnn.. gerii dönün kizlarrrrrrrrr :-@
Hakikaten kızlar nerede ya? Gelsinler, girmesinler hemen tatil havasına. Daha çok yolumuz var beraber yürüryecek. İnsan buradaki arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor, kendini frenliyor böyle olunca. Çabuk dönün kızlar o yüzden. Sizsiz burası anlamsız, bura olmadan da sizin diyetler tehlikede