cok sIkILdim ben bugün yaaaaaa, zaman evde durmak bilmiyor jet hiziyla geciyor, burdada durmu$ sanki ilerlemiyorrr, kocaa 3 saat var daha 18.00 e.. offfffff pufffffffffffffffff afraaaa tarfaaaaaaaaaaa..
acimde bareee can sIkIntisindan burhanin eski komik sahnelerini izleyim :-D
bu arada yanimda getirdiklerimin muz haric hepsini yedim..
yarim limon var ve muz duruyor henüz, muzu yermiyim bilmiyorum, aciktimda aslinda birazcik ama bir avuc cekirdek yiyince kendimi suclu hissettim, o yüzden muzu yarinami ertelesem diyorum

)))))))
yarim limonla bir yesil cay ictim, limonu sIkIncada kalanini atmiyorum kizla yiyorum ;-/ kabugu ve posasi cok faydaliymis, hergün yemeye calisirim bir tane limonu kabuguyla beraberr geneldee. bazen yazmayi unutuyorum yemekten saymadigim icin ama haftanin en az 5-6 günü yerim yani 1 limonu kabuguyla beraber haberiniz olsun

)
mesai bitmeden birde limonlu papatya cayimi yapar icerim kalan yarim limonla..
bugün isyerinde kahve icmicem, bir tane nescoffe evde icmistim cikmadan önce, normalde bir tanede isyerinde icerim gün icinde ama bugün onun yerine en sevdigim seyi, yani türk kahvesini yapip evde keyifle icmeyi planliyorum,, aksam uykum kacmasin diye kahve icmemeye özen gösteriyorum ama yarin tatiliz, o yüzden sorun degil uyuyamasamdaa hatta yarin uyanamasamdaaa

)
bugün eve gidince uyumicam Esraaa bilgine :-D
yarin rahat edebilmek icin evi bi güzel silip süpüreyim diyorum, banyoyu temizlerim sonra, birde tozlari alirimmm, yarinda keyfime bakarim

)
du$ yapmadan öncede kondisyon bisikletimle sporumuda yapip sonra bi güzel du$umu yapip oturup keyiff kahvemi icecemmm ( tabii bunlarin hepsi suanda planladigim seylerrr, benim gibi tembel tosbaaaaaa bakarsin eve gidince cayar temizlik yapmaktan :-DDD