o zaman size daha komiğini söyleyim ben ordan esinlendim.
ben Mustafa ama Cecesiz olandan :))))))
ayyyy şu an Ebru Şallı selülitsavar izliyorum. izleyerek de gitse selülitler ne kaa güzel olurdu.
kadının hareketlerine konsantre olmaktan ziyade göğüs ucları dikkatimi çekiyor yaa, afedersiniz. hadi bu dvd, ama tv de de öyle giyiniyordu. bu saklayabildiği hali mi yoksa
Esracım aman sadece psikolojik olsun.
göbek için şu benim uyduruk twisterım bile işe yarıyor. yan göbeği çalıştırıyor. tavsiye ederim.
dereotunu sütüm olsun diye yemeye başladım. öncesinde hiç sevmiyordum.. süt derdine neler yedim baaa :)))
ama artık seviyorum ve mutlaka salatalara koyuyorum. yeşillik alırken illa alırım. mesela evde kabak var. onu az z.yağında soteleyip dereotlu yoğurtla yiyebilirim öğlen.
Aynur ben de eşimi yolcu ettim göreve. çalışıyor yani bugün de. oğluşla başbaşayım yine. yarın belki gezeriz tabi ist.a gitmezsek.
erkek kardeşim de öğretmen.(elektronik) ilk senesi daha öğretmenlikte. senin branşın ne canım? kaçıncı sınıflara karne verdin. ilkokul diye gözümde canlandı.
ayyy dün oğluma internetten aldığım sırt çantası da geldi. küçücük üstünde araba resmi olan bir çanta. akşam eşim geldiğinde taktık sırtına oğluşun.
eşim çok duygulandı. sen beni ağlatcan mı diyor canım yaa.