Diyebilecegim en agir seyleri bile dedim, eger bu geceden sonra gitmezse ozaman daha tek kelime etmez ben giderim inanki Esraa, cok canim sIKKIn yaaa, tiksiniyorummm ben kendi tuvaletime bile oturamadim sabah kalktigimda inanki canim yaa.namus uckurda degil canim, beyinde oluyor, iki genc birbirini sevdi diye ikisinide öldürmeyi namus saniyorlar istee ama bana yemezlerr yanii.. kendide sasiriyor zaten benim hayat tarzima ve görüntüme göre prensiplerimin agirligina.. Dün gece geldiginde benim üstümde sere serpe bir elbise vardi yatak odasina kacmak zorunda kaldim canim aniden gelince
öfkemi inanki nasil kusacagimi bilmiyorum ama migdem agrimaya basladi sinirden..........o asalaklar eger anlasalardi laftan sözden aylardir böyle milletin sirtindan gecinmeye calismazlardii,,, eger bu geceden sonra bir gece daha uzayacak olursa kiyamet kopar iste ozamann............ offfffffffffff daral geliyorr yaa![]()
Sıkılma canım. Allah büyüktür, elbet giderler. Gitmezlerse başka bir çözüm düşünürsün, olmadı çeker gidersin.
İnsanlar ne tuhaf ya, ne kolay başkasından medet ummak. Hakikaten anlamıyorum bu anlayışı.
Sen yine de işine gücüne diyetine odaklan canım. Düşünmemeye çalış onları. Nasıl gidiyor? Yediklerini yazsan ya artık yavaş yavaş.