Canım çok geçmiş olsun, hay Allahım ya. Neyse ki tatlıya bağlanmış, gelip alıcak tabi boru mu. Sık sık rest çekme yalnız tatlım bi de, umursamamaya başlar Allah korusun nasıl olsa dönüyor diye. Tehdit et bi daha gidersem dönmem diye :)))
Aman okuma boşver, insan üşeniyo hakikaten.
yaa yokk ben kavga gürültü sevmem hayatta, tipik bir yengec im.. ama bu konuda bayragi dikmek zorundaydim canim, cünkü bunlar bildigin gibi degil, hem akraba baglari asiri kuvvetli hemde bize gelenler yüzsüzz, sIk sIk yaparlardi inankii.. her türlü riski göze aldim ama baya yiprandim yani iki gündede.. neyse cok sükür tatliya baglandi, özür diledik birbirimizden gecti ama Allah im huzursuzluk kimseye vermesin, ben kaldiramiyorum canimm yaaa,, Vallahi dün ölmek istedimm, bisürü sacma sapan fikirler bile aklimdan gectii..Rab bim bidaha göstermesin....
Buarada hepsini okudum yazdiklarinizin ama cevap yazmak icin aklimda tutamadim kimin ne yazdigini, zaten regl oldum ve dinlenemeyincede gözümün önünü göremiyorum suan.. pazar gününe kadar ödemlerim gecer umarim..