Güll bende hep burnumun dikine gittim hayatim boyunca, hatalarda yaptim ama kendi hatalarimin bedelini ödedim hep, baskalarinin tercihlerininkini degil... hayatta herseyde yüzde 50 sans ve bir okadarda risk vardir, ya catacak ya batacak ama ben olacagina inaniyorum, sadece dogru zamani bekliyorum canim.. bakalim kismett.Normal zamanda ben issiz kalsam oturur depresyona gorerdim,salya sümük aglardim saniyorum ama simdi icimde bir rahatlik var, saniyorumki arkadasimdan aldigim destekten kaynaklaniyor, issiz kaldim bile dedirtmiyor evde,ac degilsin acikta degilsin, otur iste evinde diyip susturuyor beni.. tabiii yillarca kendi masrafimi hep kendim karsilamak zorundaydim, onun verdigi bir kaygi vardi herzaman, simdi böyle bir kayginin olmamasi galiba beni i$sizlik psikolojisine sokmadi.. dedigin gibi zaten canim, bir kapi kapanir digeri acilir, Allah büyükk..
Bence sende biraz oglun büyüyünce yapabilecegine inandigin bir ise gir canim, el kapisinda müdür olsanda elin i$i i$te, ben cocuklugumdan berii hep kendi isimin patronu olmak istemisimdir.. Cok büyük bir isadami arkadasuim var, adam tam bir zeka küpü ve yurtdisinda egitim almis, master yapmis vs... vs................ istanbulda ismi duyulmus i$adamlarindan beridir kendi ve O hep derdiki bana, mutlaka ticaret yapmak zorundasin bir yerlere gelebilmek istiyorsan,, ben okadar mürekkep yaladim marka isimleri yönettim ama o dönemlerde yine maa$li calisansin sonucta, ticarete atilinca büyüyebildim__ derdi.. hakketen dogruu, farkli seyler yapmaya calisip kafayi kullandinmi olmayavak hicbirsey yok.. Tabii birde Allah rizk kapini acmalii
Valla ablamin oglu öyle aylarca süründürdüü, ama o her konuda öyle zahmet cektirdii, sanmiyorum seninkinin aylarca sürecegine, nede olsa senin oglusunn bir yengeccccc
Canim ben yengec burcu oldugum icin zaten yeterince hassasimm, birde regl dönemim yaklastiginda hic tadimdan yenmiyorrr, Herseyi iicime büyütürüm, alingan olurum, dokunsan aglayacak durumda oluyorumm.. benimkiyle o yüzden konustum, bak dedim kadinlar bu dönemde hassas olur, lütfen seni kirarsam felan alttan al olurmu dedim, simdi sinirli felansam hemen soruyorr yinemi diyee