Sedef yaa seni çok merak ettim şimdi. özellikle kaşlarını. bi de fazla kilonun nerende olduğunu :)))) hani geçen gün yazışmıştık ya 40 beden giyiyorum demiştin. ben de o günden beri aklıma geldikçe düşünüyorum. belin ince, ince kemiklisin, estetik yapılan yerlerden de kilo almayacağına göre nerende kız bu kilolar? sırtın mı geniş, kolların mı kalın geriye onlar kaldı :) ? benimkiler göbek ve popo ve basenlerimde. azcık göğüslerimde olsa nolurduuuuu :))) seni kime benzetirler söyle bakiiim? hayal kuralım.
Esracım ve Cemrecim siz de söyleyin sizi kime benzetirler. yazışıyoruz ya insan merak ediyor.
ocakta yemeğim var; taze barbunya. 13:30 da yiycem. dünden birazcık semizotu kalmıştı onu da akşama yerim sanırım.
yoğurt mayalamak için süt kaynattım canım nesfit çekti, içine birazda oğluşun kakaolu olanından mı katsam ?? varsa yoksa yemek :))))
Esracım ve Cemrecim siz de söyleyin sizi kime benzetirler. yazışıyoruz ya insan merak ediyor.
ocakta yemeğim var; taze barbunya. 13:30 da yiycem. dünden birazcık semizotu kalmıştı onu da akşama yerim sanırım.
yoğurt mayalamak için süt kaynattım canım nesfit çekti, içine birazda oğluşun kakaolu olanından mı katsam ?? varsa yoksa yemek :))))