Kizlar herkeseee selammm.. benim dün kafan cok daginikti biliyorsunuz hic ilgilenemedim burayla.. dün benimkiyle konustuk, eve gelmeden bana bizim icin dua et demeye basladi zaten daha telefonda, ben hergün ediyorum ikimiz icin zaten dedim, dün kandil gecesiydi, bu geldi dus yapti namaz kilar özel gecelerde ve cuma namazlarinada gider masallahh cok inanclidir.Dün geldi sarildi seni hic üzmicem dedi, haketmiyorum gercekten seni dedi.. bende lütfen bana birseyleri ikinci kez söyletip yorma beni dedim, ben sakin bir insanim, hayatta dIr dIr yapan bir kadin degilim ama ben bile söylenmeye basladim dedim, yüzgöz olmayalim hicbir belirgin sorunumuz yokken dedim..
yaa aslinda cok iyi bir insan, düsüncelidir bana karsi, beyefendide, öyle kasi gözü saga sola oynayan tiplerden degil ama beni sinir eden durum bana az zaman ayirmasi ve bu akrabalari.Neyseee, insallah zamanla hersey yerine daha fazla oturacak. hani evliliklerde bile ilk 6 ay kritiktir yaa, ciftler alisamaz birbirine, tartisir felan.. bizim henüz 4 üncü ayin icindeyiz ayni evde oturmaya baslayali, ilk zamanlara göre simdi daha iyi, birkac ay icinde saniyorumki daha fazla oturacak hersey.yani simdilik hersey yolunda gibi..
Aynurcummm hosgeldin, daha sIk ugra  gercektendee nese saciyorsun geldigin hemen farkediliyor.. dün gece okudum zaten dua Ümite..Artik yazmiyorum onunla ilgili fazla bisey ama unuuldugunu sanmayin, aklima getirmemeye calissamda, hemen hemen hergün gözyasi döküyorum yine onun icin, annesini sIk sIk ariyorum, bugün tam 25 gün oldu, Allah mekanini cennet etsin :-((
Güll cümm senin bu sabaki tarti macerani  okudum, baya bi güldürdün beniiii, bende bazen tartinin ucuna basinca azicik eksik tartiyor, nasil bir his oldugunu cok iyi anliyorum ama 68 de gayet iyi yanii, Esra ve sen masallahhh azimlisiniz ve basaracaksinizzz.. Bende cok tembelim canim yaaa ama yillardir alistirmisim kendimi buna, hergün en az 2-3 saat kendime banyoma, bakimima saclarima makyajima ayirrim..sanki bir görev gibi geliyor o bana, mesela saat 10-00 da evden cikmam gerekiyorsa ben 7.30 da kalkarim yataktan 

yani anlayacaginiz daha evden cikmadan yoruluyorum 

Esraaa seni tutrabilene ask olsunnnnnnn

Masallahhh canimmm, cok seviniyorum emeginin karsiligini görebilmene, Aynura yetiseceksinn.. buarada dün yazmayi unutmusum, cok gecmis olsun canimm, insallah daha iyisindir bugün?..
Benim bu sabah Doktorda randevum vardi kizlar, yürüyerek gittim, git gel yarim saatten fazla sürdü, ac karnina yürüdüm birde.benimki ise gec gittigi icin  gelirken benden gözleme almami istedi.. dönüste tanidik bir türk  pastanesine ugradim, taze gözleme yapiyorlar siparisi verince hemen orda, geldigimde o cay demlemisti, bende güzelce kahvaltiliklarida hazirladim, o gitmeden kahvalti yaptik, 
kahvaltida yarim tane patatesli, yarim tanede kiymali gözleme yedim, biraz salatalik, domates, yarim dilim peynir ve 4 tane zeytin yedim, bir fincanda cayimi ictim..
gece hic uyuyamadim ve az sonra galiba biraz kestirecem ve uyanincada evi temizleyip bisiklet sürecem insallah..