Çok sevindim canım iyi olmanıza, Türkiyeye geliyor olmana. Bak gör döndüğünde ne kadar güzel olacak her şey.
Kuşum ben de kaç aydır evdeyim ya, kendime hakim olmasam sürekli kocama sarcam. En çok harçlık almak zoruma gidiyor, daha sonra işe yaramıyormuş hissine gıcık oluyorum. En küçük şeylere kafamı takıyorum, bıraksam kendimi her gün kavga ederiz. Sen de benim gibisin demek ki, biz boş kalınca kocalara sarıyoruz. O yüzden bu tatil sana iyi gelecek, sonra da işini gücünü kovalarsın yavaştan. Ben de bayramdan sonra iş bulcam bakalım. Boş oturmak insanın ruh sağlığına zarar.
insallah canim, fazla gerildim o yüzden dedigin gibi iyi gelecek gitmek, biraz özleyelim hem birbirimizi, ikimizde aliskin degiliz sürekli biriyle kic kica olmaya,biraz nefes alayim,, cok bos yasadim yillardir, kimse icin ütü yapmadim yada fedakarlik ama simdi hayatim cok degisti birden, mutlu hissetsemde onun yaninda belkide agir geldi birden bire bukadar sorumluluk..oda anlasin azicik kiymetimi hem..
ben dönene kadar is ayarlayacagini söyedi o bana, cevresi genistir, döndügünde isinde hazir olur, kuzenede ev bulurum gitmis olur dedi,, insallah bakalimm canim, gidene kadar bende kendimi sakin tutmaya calissam iyi olacak,,
ise yaramiyormus gibi hissetme kendini canim yaa, elinde meslegin var, istedigin dakika yararsin mesleki acidanda biseylere, senin elinde yani..gercekten bis dururken vakit gecmiyor canim,ise git gel zahmetli yorucu gibi görünsede evde durmak cok betermis, 10 günde cildirdimm Vallahi
Harclik mevzusuna gelincede, ben bu konuda cok cekimser ve aptaldir her zaman ama artik maymun gözünü actiii, günlük harcligimi masaya birakir hergün mutlaka, birakacakta tabikiiiiii, hic bunda zora gidecek bisey yokkk... HARCLIK BIZIM HAKKIMIZZZZZ, SÖKE SÖKEEE ALIRIZZZZZ