yok canimmm sporu haftanin en az 4 günü mutlaka yapacam ama yapabilirsem hergün yapmaya gayret edecem tabikide.
ba$ka insanlarin inceldigini farketmesi harika bir duyguu degilmi, canim karin icin en iyi sIkIlastirici hareketin yarim $inav oldugunu söyledi doktor, tam $inav cekildiginde fitik yapabildigi icin doktorlar önermiyor.hergün leslie yaptiktan sonra kaslarin zaten isinmi$ olur ardindanda yarim $Inav cekmeye calis canim, mutlaka toparlarsin, ya$In cok genc cünkü.
süt ürünlerinin fazla olmasinin sebebi var benim listemde, hani hep doktorlar derler ya, her diyet listesi kisiye özel hazirlanmali diye.. aslinda cok haklilarmis.. bazi bazi ölcümlerim yapildi.. vücudumdaki kemik agirligim olmasi gerekenden hafif ciktigi icin bu kadar süt ürünü tüketmek zorunda oldugumu söyledi.. o yüzden hicbirini yemesem sütü yogurdu peyniri ihmal etmiyorum.
seninde dünü telafi etmek icin bugünki dü$ündügün menün cok iyi bence de, hafif ve saglikli
bugünki lesliemi yaptım ama yarınkinin ardından kesin yarım şınav çekicem o zaman. inşallah toparlanır ya. temmuz ağustosta spora ara ara verdim ve kilo vermem yavaşlamıştı. şimdi tekrar alışınca spora jillian micheal diye bi eğitmenin 30 gün süren bir dvdsi var. hergün yarım saat. onu yapıcam, karnı çok toparlıyormuş.
ben de bi ara gidip ölçüm yaptırsam çok iyi olur aslında. benim de kemiklerim ince ve kaslarım zayıf. çok iyi yaptın canım diyetisyene gitmekle ya.
gidip öğle yemeğimi hazırlayayım canım. seni de tutmayayım. öpüyorum çok. dikkat et kendine.