başlarsın uygulamaya listeni yarın canım, sıkılma. ayda 2-3 gün çekiliyo bu sıkıntı. doğumgününü falan atlat, tam gaz devam edersin.
benim liste fena değil ama o kadar yiyince tartıdaki rakam düşmüyo canım. ben de kontrol etmeye çalışıyorum iştahımı.
malzemelerin bır kısmı yok evde, temin edince hemen deneyeceğim. sağol canım. bu arada bunu türkiyede gittiğin diyetisyen mi tavsiye etmişti?
canim ben diyete baslamadan önce 2 günlük bir detox vermisti bana diyetisyen.. vücudum cocuklugumdan beridir cok ödem toplar benim. sonra hemen 3. gün dyetin ilk günü oldu benim icin, 6 gün sonra gittigimde hala ödemlerimin bir kismini atamadigimi gördü yaptigi ölcümde. bu cayida kendisi önerdi,hem metabolizmayi hizlandiriyor hemde ödem söktürüyor, iki bardak mutlaka iciyorum hergün.. bi dene istersen, bana iyi geldi..
Haaaaaaaa bu arada diyetisyenden birsey daha ögrendimmmm, regl biter bitmez vücut ödemlerden hemen kurtulamiyormus, regl bittikten 3 gün sonra tartilin dedi kadin banaa.. buda önemli bi bilgi bence, paylasayim dedim