merhaba kızlar, sevindim aramızda kırgınlık olmamasına.
sabah (10:00-11:00)kahvaltımı standart yaptım ama ekmek yemedim sanırım ve çabuk acıktım.
şimdi öğle yemeğimi(01:00-02:00) yedim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi. sabah ile öğle arası çok çabuk acıkıyorum. 4 saat bekleyemedim.
3 tane hurma yedim tatlı ihtiyacını bastırsın diye. Türk kahvemi de içtim. şekersiz tabi. telvelerini kaşıkla yiyesim geliyor. ya kalkıp bi tane daha yapsam ne olur?
oğluşumun anaokulundan ihtiyaç listesi verildi onları almaya gidicem birazdan. ilk defa oğluşumla çarşıya gidicez. tranvaya binicez.
anaokulu konusunu abarttığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama o daha bebek yaa. bi ara fotoğrafını ekliycem.
foto demişken Esracım fotonu görüne ben de Sedef'in tepkisini verdim. gerçekten ben de daha fazla kilolu hayal etmişim, sorry.
sen yakında bize yakalayacaksın veya bekle orda ben gelicem bu abartı yemelerimle:)
kuzum abarttığını düşünmüyorum. küçük tabi, ama kendini rahatlatmaya çalış. bak gör her şey daha güzel olacak, şimdiki çocuklar mahallelerde yalnız ve içine kapanık. kreş bunu engeller en azından canım.
bu arada kansızlık olabilir demir eksikliğine bağlı canım, telveyi yeme isteği bundan oluyor. ya kendine yüklenme. ben de ramazandan sonra baya bi süre kontrol edemedim iştahımı. yavaş yavaş canım.