Selam kizlar , karsilasamadik bugün. Kdilan sizler belki hatirlamazsiniz ama benim kilo vermek icin ilk yola ciktigim yol arkadasimdi .. iste bu sayfayi acarkenki varolup sonra kaybolanlardan biride O durr

hatirladigim kadariyla kosu bandinda yürüyordu dilan Gülcüm.. Dilancim cok sevindim senin adina, hersey gönlünce olsun insallah bundan sonrada

Valla senin o toplar nasil seyler bilmiyorum ama hepsini hüplettigine göre oldukca harika olmali.. benimde canim cok tatli istedi bugün kizlar ve light süt hakkimi bugün erken kullandim ve puding yedim. bugün canimin tatli istedigini benimkide telefonda duydu, insallah getirmez biraz sonra gelirken :18:
Güllll benim anilarimi canlandirdin, ben burada 2005 ten beridir hic otobüse binmedim, yada metroya, nereye neyle nasil gidilir hic bilmiyorum.. isten ayrilmadan önce bir sebepten ötürü metroyla ise gitmem gerekti, tabiii benimki sabah beni götürdü ögreneyim diye,nereden binipte dönecegimide gösterdi, isyerimin kapisina kadarda birakti döndü.. tabii mesai bitiminde ben metroya binmek icin indim asagiya ama ters istikamete gidene binmisim.. 5 durak sonra inmem gerekiyordu, 5 durak gecti hala demiyor benim evin semtinin ismini.. yanimdaki yasli alman kadina sordum,, taaaa 50 km öteki baska bir sehirde buldum kendimiiii, tabiii indim dagin basi gibi issiz bir yerde, öyle karmakarisiktikii, benimkini ariyorum gelsin beni alsin diye, oda i$ saati diye duymuyor.insanlara sora sora dönü$ icin binecegim duragi sordum ama yasadigim korku ve stresiii aslaa tamin edemezsinizzz , eve ulastigimda egilip yerlerini öpesim gelmistiii, benimki hala güler bu olayaaaaaaa

Hala farkinda degilsin ama vakit bollugundan disaridaki hayati tanimaya basladin Gülll, yakinda oglusun okul arkadaslarinin anneleriyle felan aktivitelerde baslayacak.. benim ablamin suanki bütün arkadas cevresi oglunun arkadaslarinin annelerinden olusuyor, tabiki okula yeni baslayan minigin annesinin degil, diger ablamin 12 yasinda bir oglu var, onun annesi i$te..
Bugün spor salonuna gidemedik Esracim, bu sefer yamuk yapan ben olayim dedim, spor cantam bodrum katinda, benimkide inip cikarmadi, esyalarimi tamamlayamadim, arayip aybasinda baslayacagimi söyledigimde arkadasimda sevindi, oda yamuk yapmaya yüzü olmadigindan arayamasada nasil kaytaracam bugün diye kivraniyordu zatenn, can cikar huy cikmazz

ben ciktim ama disari yürüdümm bigüzel, oturdum kahvemi ictim, önceden latte macchiato icerdim soguk havalarda, sicak havalarda da eiskaffee icerdim ama gariban gariban oturdum sade kahvemi ictim kalktim, hatta tatlarini bile unuttum, coktandir icmedim kalori hesabi yapmaktan

bugün pek keyfim yok kizlarr, dün bir dizide kadin sevdigi adami topraga veriyordu, aklima Ümit geldi, agladim cok etkilendim, zaten neredeyse hergün bi gözyasi dökerim onun icin ama dizide sanki o kadinin yasadigini paylastim, Rüyamda gördüm sonra, kendime bütün gün gelemedim diyebilirim, zaman gectikce Onun topragin altinda oldugu düsüncesi daha agir gelmeye basladii.. korkunc bir duyguu..pek tadim yok yani bugün saniyorum bu yüzdendii..
Neyseee kizlar ben yine destani döktürmüsümmm.. sIkIci bir gündüü, benimki gelmeden kalkip bir kaportadan geceyim

o gelsinde Hürremi izleyelim birlikte internetten,,sirf onunla izlicem diye oynada ama bakmadim diziyeee, haftayi zor cekiyoruz vallaaa.. her aksam geldiginde bir dizimiz vardir izledigimiz mutlakaaa

Esracim umarim daha iyisindir senleee?
kocaman öpüyorum kizlarr, sabah görüsüürüzz insallah