Yukarıdaki fotoğraf güya zayıflama yarışmasına girmişken 6 günde nasıl 1,5 kg aldım adlı serüvenimin kanıtı. sorunun cevabı tabi hayvan gibi yiyerek oluyor çok afedersiniz kızlar. dün neyseki banyodaki sorun çözüldü. bu seferde gardropun sürgülü kapısı rayından çıktı. kapının birisi boydan boya çizildi. delirmek üzereyim. annem başımın etini yedi tüm gün bir komşu çağırdın evin başınıza yıkılmadığı kaldı diye. bugün de usta bulursak onu yaptıracağız. ama hiç umudum kalmadı o konuda. evin zemini düz değil sanki. hep bu sorunu yaşayacakmışız gibi geliyor. o kadar sıkıntının içinde dün akşam anneme gittik yemeğe. aylardan sonra 2 tabak makarna yedim, biraz çiğköfte. gündüz strestten yediğim fındık fıstık sonucu bu sabah tartıda gördüğüm rakam bu... ama yokkk... kararlıyım artık. hiçbir şeye canımı sıkmıcam. dünya yansa dönüp kıçımı ısıtıcam. hayın olacamm (bu sanaydı Gül- işler güçler göndermesi)
Sedefcim yalnızken olsa kafayı yer ben de oturur ağlardım herhalde. kıyamam ben sana. neler atlatmışsın. bi daha hiç yaşamazsın inşallah. günün gezmeli geçmiş ne güzel. ben de çok seviyorum makyaj malzemelerine, ıvıra zıvıra para harcamayı ama kullanmıyorum alınca. onları seçip alması daha zevkli.
Aynurcum eşinle ilgili sıkıntılarını okudum diğer topikte. sayılı gün de geç canım. Allah'ın izniyle eşin sana dönecek ama ona o pisliği yapanlar bir ömür kendileriyle yaşamak zorunda kalacaklar. benim eşim de diyarbakırda yapmıştı askerliğini. çıktığı çarşı toplasan 5 keredir 5 ayda. birisi bi şey yapınca bütün hepsinin çarşısını yakıyorlardı. biz de hala diyoruz oğlumuz olursa göndermeyelim askere. düşündükçe o günleri hala gözlerim doluyor. eşim lojman nöbeti tutarken önünden göstericiler geçer dururdu. nasıl geçti o 5 ay can korkusuyla bi bilsen. ama geçti canım. inşallah sizin de geçecek. sabret. öbür topikte sultanın dediği gibi sonuca odaklan sen. o gelince her şeyin ne kadar güzel olacağını düşün. kilo vermeye çalış bu arada. kardeşim de o vakit gelecek. nerdeyse 15 hafta var. 15 haftada 15 kg verebiliriz bence biz...
Gülcüğüm sıkıntın inşallah biraz geçmiştir. böyle zamanlarda Allah korusun eşine bir şey olsa ne kadar üzüleceğini düşün ve affetmeye çalış canım. sorun ne bilmiyorum ama bazen koca koca adamlarım 3 yaşındaki oğluşundan farkı olmuyor. biz geçen gün markette kaşara 3 tl zam gelmiş diye kavga ettik. komik böyle anlatınca. sıkmamaya çalış canını güzelim. inşallah şimdi daha iyisindir.