selam kizlar,
dun ogle yine yogurtlu mercimekli nohutlu bugdayli karisimdan yedim
aksam da 1 tabak sebze corbasi, salata, kereviz havuc kabak rendeleyip az yagda kavurmustum. onlari yogurt ve cevizle yedim.
sabah kahvaltimi okulun etrafinda birpastanede yaptim. esimle cikarken cokca ugradigimiz bir pastaneydi.nostalji yaptim yani. esim de geleckti cunku oglusun ogretmeniyle birebir gorusmemiz olacakti ama toplantisi cikinca gelemedi.
okulda gorusmem bitince heykele gittim. su ortulerden aldim denemelik. gecen bahsettigim alti silikonlulardan. ve direkt geri otobuse binip eve dondum. cok vakit kaybetmeyim diye benim otobusu beklemeden yakindan gecen bi tanesine bindim ve 2,5 durak kadar yurumus oldum. yokus kisimlari da vardi bu guzergahin.
sabah tartida 68,8 i gordum kizlar yupiiiiii. once 69,8 diye algilayip moralim bozulmustu ama sonra uyandim.
bol bol carsi gezmek mi, yoksa tekrar yogurt yemeye baslamak mi, yoksa yogurtlu karisim mi ise yaradi bilmiyorum. tabi bi de 4 saat yemek aralarina baslamak var.
dus almistim sacimi kurutup yemek yiycem.
dunku sebze corbasi, ve kereviz salatasi yogurlu.
camasir attim makinaya gelir gelmez kisa progrma. bi tane daha atayim. onlari asip evden cikarim yine yuryerek oglusu almaya.
pzts k.validem geliyor. artik gezemiycem üüaaaaaaaaa
cmts de misafirlerim gelecek gecen gelemeyenler.
optum ve kactim canlarim
yazdiklarinizi okuyup unutmus bulunmaktayim

((( beyin hucrelerimden mi kilo verdim aciba :)))