selammm kizlarr, bugün pek bi i$tahsiz uyandim uykudan, kahve yaptim ictim biseyler yemeden önce.
Esracim günlerdir ugramadin yanimiza, hosgeldin, iyiki geldin..Hürremlikten kastettigi istedigimi bi sekilde yaptirabilir olamamdandi benimkinin, akillisin diyor yanii, akilda kadina bu zamandada o zamanlardada hep lazim olan bisey

senin regl bitti bizimki yaklasiyor, her ay ayni dert, birde regl oldugumuzdaki o 3-4 gün olsa sadece zahmeti iyi yinede, ama öncesinde sislik sonrasinda sislik, ayin 10 günü oldum olacamla geciyor zaten offfffffff :-/ sagolasin canim, cok daha iyiyim, artik hasta hissetmiyorum kendimi ama hala agri hissediliyor yogun bir sekilde, 1-2 güne artik hissedilmez saniyorum tamamen gecer.
Aynurcum ben okadar oldugunu bilmiyordum, yakin bir tarihte geliyor sandim canim, cok avantajlisin o halde, kocan resmen $oka girebilir seni gördügünde pes etmeden 3 ay devam edersen. heyecanla senin kilo durumunu takip edecezz esin gelene kadar desene

tama olarak hatirlamiyorum spor yapip yapmadigini ama eger yapmiyorsan günde en azindan 45 dakika yürüsen cok daha iyi sonuc alirsin.. biz 2 ileri 1 geri cok iyi bir yol katedemedik henüz ama birakmiyoruzda pesini, ya olacak bu i$ ya olacakkk !!!!!!!!! bu arada Esraninda dedigi gibi neseni heryere saciyorsun masallah, icindeki cocuk hep cocuk kalsin umarim
Güüülllllllll gecmis olsun bacimmmmmmmm, ulennn bagirsaklarimi bosalttim diyince nasil imrendimmm, darisi benimde ba$ima

neseki reglin ilk iki günü hafta sonuna denk geldi kizz, okula götür getir o agriyla zor gelirdi, seninki bitsin sirada ben varim bufere

O senin bahsettigin köy tarhanasini cok severim, diger tarhana dedikleri cok igrencccc, hayatta yemem onu mecbur kalmazsam ama bu yogurtlu olan yayla corbasina benziyor bayilirim ona bennnnn, olsa Vallahi haftada 3-4 gün bikmadan yerim günde bir ögün, canim istediginde yayla corbasi yapar icerdim onun yerine bende ama yerini tutmuyor tabii,Afiyetle yiyinnn.. Tarcinli süte gelince, ben cubuk tarcini ikiye bölüyorum, yarim cubuk atiyorum bardaga ve üzerini kapatacak kadarda süt ekleyip isitiyorum biraz kokusu ciksin diye islanmasini bekliyorum, yani icmeden 1 saat kadar önce hazirliyorum, sonra bardagi sütle doldurup yine isitiyorum. ben kesinlikle sütten tiksinirdim ama bu sekilde cok lezzetli oluyor, dene bacim bii.. Dambillarimizda aslinda agir yaaaa, yarim kiloluk olmasi lazim, gidip degistirmek istiyorum aslinda, yarim kilo komik geliyor agirlik olarak ama 1 kilolukta cabuk yoruyor, gerci belki bir süre sonra normal gelmeye baslayabilir.. burda yürüyüs yapan hatunlar hep ellerinde dambilla yürüyor kizz, gördügüm icin söyledimm

ama senin zaten benimki gibi cantadan bir dambilin varmis, benim cantada her zaman agirdir
bugün ne yiyecegimi bilmiyorum kizlarrr yaaa, corbami yapsam yine acaba, tavuktan etten tiksindim yemin ederimkiii, öglen aksam ekmeksiz izgara et yiyorum, zayiflamaya cok yardimci oluyor ama gercekten, indigimi hissediyorum yavas yavas ama tartilmadim tartilmayacagim 1 kasima kadar

migdemde kücüldü baya yine cok sükür, biraz bugday islayayimda yarina yogurtlu yayla corbasi gibi yaparim, canim istediiiii, pirincle yapinca ödem oluyor bende ne yazikkiii,, ayy ben yine destani döktürdümmm.. neyseee hatunlar öptüm hepiniziii