)))) dün yedim kahvenin yaninda o pasta türlerinden, bugün hic yiyesim yok, hatta kahvalti dahi yapamadim, sabah sabahta paparayi yedim tabii bizimkinden, öglen gelirken alisveris yapmis, KFC dende tavuk almis ama yemeye calistim, onuda yiyemedim, biara yarim dilim ekmege peynir koydum yedim, iki lokmacik yanii. kahve iciyorum, bian önce biseyler yemem lazim ama hic ista yok gittii hepsi. yahuuu ne dengesizimmmmmm, iki gün ne bulsam götürecek kadar ac güzlüydüm, corbalarin boslugu doldu demekkii, artik canim istemiyorrr

ama itiraf etmem gerekirse ben hayatimda bukadar lezzetli pastalari daha evvel en fazla iki üc sefer denk gelmistirde yemisimdirr, cok tazeydi ve gercekten süper lezzetliydii, antep fistikli cesitzlerini götürdümmm dün :18:
2005 yilinda Thailand a gitmistim tatile, orada yollar bile hindistan cevizi ve mut dolu, her agacin dibinde kendiliginden düsmüs hindistan cevizlerine rastliyorsun, hic kimse dönüp yüzüne bile bakmiyor tabii bizim burd para verip aldiklarimizin

) o dönem bagirsak sorunlarim daha fazlaydii, hinsitan cevizi sütüyle oradaki 3 haftami rahat gecirdim ama tadini pek sevmiyorum sütünün, icini seve seve yiyordum ama

cok faydali oldugunu bildigim icin sevsemde sevmesemde icerim ama elime gecse.. $uanda cok ihtiyacim var meselaaaaaaa, bu bagirsaklarim hic söz dinlemiyor hiccccccc

Buaralar benimki gercekten cok yoruluyor, sebebide ayin 15 inden 31 ine kadar bütün yemek cesitlerinde degil ama makarna, pizza ve salata cesitlerinde yari yariya indirim baslattilar 15 gün icin, bu indirimin sebebide 17. yil kutlamasi, yani her yil dönümlerinde yapiyorlarmis eskiden beridir bunu. almanlarda öyle severlerkiii nerde bele$ oraya yerle$ olaylarini

sagolsunlar bes dakika birakmiyorlarki adamlar dinlensin. Ya mükemmel insan yoktur ama itiraf etmeliyimkii benim bile olamadigim kadar anlayisli biridir, Allah razi olsun ondan, sorunsuz hicbir cift yoktur, bizimde tabikide aramizda sorun olabilecek bazi seyler var ama onun o anlayisli tavri, benimde onunda fedakarliklarimizla yuvarlanip gidiyoruz simdilik cok sükür.. ama annem hep __ COCUGUYLA KOCASINI ÖVENiN YÜZÜ KARA CIKARMI$ __ derdi.. o yüzden insan iyi demeyede korkuyor

seviyorum i$te keratayi, gittigi yere kadar gider. Eger birbirimizin hakkimizda hayirliysak ömuariz bir ömür sürerrr
Bu arada süperr yaaaaaaa, sen nekadar tembelim felan desende ya metabolizman hizli bizlere göre, yada sen okadarda tembel degilsin, yedigini yaktigin karsiliyor demekkii.. cünkü masallah saglam yiyorsun ama kiloda almiyorsun

ben hergün dün ve önceki günki gibi yiyip icsemmmm fil gibi olurdum gibime geliyorrr :18: birkac gün cozutsamda hemen toparliyorum o yüzden kendimi en azindan ayni kiloda kalabilmek icinn