çok güzel böyle devam et bebişim. tabi birazcık arttır, yoksa normal yemeye geçince geri alma ihtimalin var.son 2 haftadir sadece 1 kere ciss yedim, pek canim istemiyor ama disari cikinca alayimmi felan diye bir $eytan yoklasada mantigim galip gelebildi simdiye kadar.. i$tahsizlik cok güzel biseyyyy.. insallah hep böyle devam eder.. sana gelinceee; ben senin yediklerini yesem kesinlikle $i$erim bu tembellikle, sen cok avantajlisin benceee, yani sadece ciss yemeden bile ayda en azindan 2-3 kilo verebilecegini düsünüyorum.. kii zaten boyuna göre senin abarttigin gibi durdugunuda sanmiyorum :26:
işte ben cıss yememeyi yapamıyorum bu ara. kışın böyle. yine mayıs ayındaki gibi bir istek gelse de başlasam ve her hafta 1 kilo gitse ah keşkem ah keşkem

dinledim canım. stüdyoda kaydedilmiş gibi. çok beğendim. çok güzel sesin ve yorumun. bence değerlendirmelisin bir şekilde.simdi iki tane demoyu mail attim ama o demolar evde kendi imkanlarimizla kurdugumuz stüdyo ortamiyla kendi kendimize hazir müzigin üzerine okunmus sarkilar,, birazdan mail adresine bir bak.. birde en azindan 5 yil önceki kayitlar bunlar)
yemeyi planladiklarimi yine yiyemedim..
gündüz tavuklari tek lokmalik ayiklayip üzerine bir kasik tursu suyuyla hazirladigim yogurt sosundan ve pul piber ekleyip yemistim, sonra birara 1 tane mandalina yedim, daha sonra 1 tane kiwi yedim.. 1 litre suyla hazirlanan kremali hazir tavuk cormasi yaptim, icine aci pul biber, 1 kasik yogur ve limon sIkarak terbiye yaptim iciyorum ( 1 litresi toplam 200 kalorii )
biliyorum yetersiz ama eskiye nazaran yine iyi sayilir dimii :26:
afiyet olsun canım.
ben artık yatıyorum. oğluşu erken yatırmak adına.