- 30 Mart 2021
- 164
- 82
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ladydiana34
Merhaba maya estetikte burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktorun ismi serdar ceylan bu dönem de fiyatı oldukça ucuz sizce iyi bir ameliyat olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ücret ne kadar ki?Merhaba maya estetikte burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktorun ismi serdar ceylan bu dönem de fiyatı oldukça ucuz sizce iyi bir ameliyat olur mu
8 bin tlÜcret ne kadar ki?![]()
Maya estetikle ilgili pek cok sikayet denk geldim doktoru tanımıyorum ama iyi arastirin derim.Hastalarina ulasma sansınız varsa oncesi sonrasi resimlerini kendilerinden isterseniz saglıklı sonuca varırsınız..8 bin tl
Doktoru araştırdım baya olumlu yorum var hakkında sadece hastane için diyorumMaya estetikle ilgili pek cok sikayet denk geldim doktoru tanımıyorum ama iyi arastirin derim.Hastalarina ulasma sansınız varsa oncesi sonrasi resimlerini kendilerinden isterseniz saglıklı sonuca varırsınız..
Revizyon olmus biri olarak nacizane tavsiyem![]()
Bence olmayin youtubeda bakarsaniz bir ay önce biri orda hayatini kayb eti, Doktor ihmali yüzünden . Eyer daha olmadiysaniz iyi düşününMerhaba maya estetikte burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktorun ismi serdar ceylan bu dönem de fiyatı oldukça ucuz sizce iyi bir ameliyat olur mu
Merhaba maya estetikte burun ameliyatı olmayı düşünüyorum doktorun ismi serdar ceylan bu dönem de fiyatı oldukça ucuz sizce iyi bir ameliyat olur mu
oldum çoktan hayatını kaybeden kim youtube linki var mı ?Bence olmayin youtubeda bakarsaniz bir ay önce biri orda hayatini kayb eti, Doktor ihmali yüzünden . Eyer daha olmadiysaniz iyi düşünün
Youtube irlandali estetikden öldü yazin cikiyor 1 ay önçe oldu buoldum çoktan hayatını kaybeden kim youtube linki var mı ?
Siz mayada mi oldunuz ?oldum çoktan hayatını kaybeden kim youtube linki var mı ?
evet mayada oldum dediğiniz habere de baktım yag aldırma ameliyatında bir turist vefat etmiş.Siz mayada mi oldunuz ?
Evet ama unnutmayin,Doktor ihmalinden ölmüş. Yani herhangi bir ameliatan doktor ihmalinden insan hayatini kayip edebilir. Bide burun ameliatan ölenler var .evet mayada oldum dediğiniz habere de baktım yag aldırma ameliyatında bir turist vefat etmiş.
nedenAklından bile geçirme