Tüp Bebek Merkezleri maya mı anatolia mı?

ilbatum

rabbime emanetiz :)))
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
14.186
31
208
Diğer
arkadaşlar merhaba;
bana bu konuda ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun şaşırdım kaldım
aslında ben mayada tedaviye başladım ve bugün 13. lucrin iğnemi oldum ama çok kararsız kaldım bu süreçte beni arayıp yönlendiren falan olmadı sizi oldu mu? neyse bugün aradım görüştük cmt gelin dediler bende bugün tekrar maya başlığı olan yere girdiğimde çokta hoş olmayan yazılar gördüm ,tamam hemen inanmamak ,görmek yaşamak ve karar vermek gerek ama ne bileyim pişman olmak istemiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum .hiçbir şey için geç değil diye düşünüyorum ama bir taraftanda şansımda orası varsa demektende kendimi alamıyorum, ilginize şimdiden çok teşekkür ediyorum....opuyorumnanaktan

canım anatolia nasıl bir yer hiç bilmiyorum. ben mayada yaptırdım. ilgilerinden memnun kaldım. yani bana ters gelen bişey olmadı. bende burdaki maya ile ilgili yazıları takip ediyorum birkac kişi memnun kalmamış ama bu her yer için aynı. herkesin beklentileri farklı. genel olarak maya ile ilgili olumlu yorumlar daha fazla gibi geliyor bana. ayrıca bu tüp bebek işinde elbette merkezler cok önemli ama biraz da kaderciyim sanırım. onları bir aracı olarak görüyorum. haliyle insan o aracının en iyisi olmasını ister. ben kasımda yaptırdım, o zaman 3 embriyo konuyordu sans daha yüksekti. ilk basta ikiz tuttu ama 7. haftada birini kaybettim. şimdi on gün içinde doğumum var insallah. maya ile ilgili aklında soru varsa cevaplayabilirim. insallah sende yavruna kavusursun. sizdeki problem nedir ?

leftere çok teşekkür ederim ilgine canım çok sağol allah senden razı olsun... demek bebişlerin geliyor rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah... maya ile ilgili yorumlar açıkçası beni tedirgin etti ama dediğine katılıyorum bende kaderciyim rabbim eğer orayı veslie ettiyse orası olsun diyorum ama kararda veremiyorum:)))

merhaba arkadasım bende diğer arkadaşlar gibi kimsenin canı yanmasın diye yazdım ama bende senin gibi düşünüyorum kaderciyim yani ama yinede ben pişmanım ben yaşadım belki sen yaşamazsın eskişehirdeki doktorum benim anatoliya göndermişti aslında yani onu fikri ordan yanaydı mayayı hiç önermemişti benim sana diyeceğim sadece kampanya var diye mayayı tercih etme çünkü ek olarak diğer yerlerle aynıya geliyor.hakkında hayırlısı olsun.eğer ankaradaysan bide anatoliyaya git kendin gör aradaki farkı ben hiç gitmedim onu pişmanlığınıda yaşıyorum acele karar verdim.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun mayada yada başka yerde allahım senin benim bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün.

diana canım sağol ... sen neden sorun yaşadın merak ettim... yok ben kampanya için değil daha önceden adını duyduğum için terch ettim . zaten dediğin gibi diğerlerinden çok bir farkı yok ... bende pişman olmamak için bunu açtım . bakayım cmt günü içime sinmezse birde oraya bakarım:)
amin canım bu yoldaki herkesin yüzü güler inşallah...

canım merhaba...ben anatolyada tedavi oldum...4 defa tüp bebek denedim hepside anatolyada oldu...şimdi aklına şöyle bi soru gelebilir...başarısız olduysa neden devam ettin?canım bebeği önce Allah nasip edecek sonra merkezler vesile olacak...birde sorun önemli...benim gebe kalma ihtimalim çok düşüktü...4 tedavimde iki trasferim oldu ilki tutmadı.ikinci trasferimde Allahım nasip etti çok şükür.salı günü iki kızım olacak Allah nasip ederse.dualarını bekliyorum...
anatolya iyi bi merkez ama ilgiyi orada da bulamayabilirsin.benim için ilgiden ziyade işlerini nasıl yaptıkları önemliydi.işlerini gerçekten iyi yapıyorlar.hijyenik prensipli biyer...
sana önerim madem iğnelere başladın mayada devam et,sırf ilgilenmiyorlar diye bırakma,anatolya farklı değil bu konuda.lucrin iğnelerini yaparken adet olana kadar hatta adetin 3. gününe kadar anatolyadan benide aramamışlardı.tedavi adetin 2-3.günü başladığı için yönlendirmelerde ozaman başlıyo.
umarım tedavin hayırlı ve olumlu bi şekilde sonuçların...Allahım yar ve yardımcın olsun...
gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşaallah...

ayyy canım ya ne güzel demek minikler geliyor rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza:)))
hımmm demek aynı sistem oradada var .. kader işte bizi oraya götürdü belkide kısmet orada... mayada bana temiz geldi açıkçası... demek adet görünce bu bizim hastamız diye sahipleniyorlar ....
canım çok teşekkür ederim rabbim inşallah kısmet eder...
senin durumun bana umut oldu çünkü benim kendiliğinden gelişen bir gebeliğim var ancak 3 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj durumunda kaldım ve aradan 1,5 sene geçti çok yıprandım bunu deneyelim dedik hayırlısı bakalım...

bende yaklaşık 2,5 yıl önce falan mayada tüp bebek tedavisi oldum sonuç negatifti,ama en iyi yerlerdede oldum oralardada olumsuzdu.Osman Hoca da çok iyi bi insan.Sonuçta %100 garanti hiçbir merkez vermez ama benim hafızamdan çıkmayacak tek şey maddi anlamda inanılmaz şekilde sömürüldüğümüzdü.gerekli gereksiz bir çok test ve tedavi yöntemleri belimizi büktü.tabiki bunu iş işten geçince fark ettik,bu sebeple çok pişmanlık duydum..ama bu benim şanssızlığımdı..memnun kalan , hamile kalan bir sürü insan var...
bende yeni tedavime anatolia da başlayacağım ...
umarım hepimizin tedavileri olumlu olur...

anladım canım sağol demek bu konda dikkatli olmak gerek ama bana şehir dışından geldiğim için kan testlerini istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dediler öyle illa biz yapalım demediler,ee sonuçta bu insanlar bu işi para için yapıyor hayır işi değil sonuçta tamam bizimde umutlarımız var ama onlarında işi bu değil mi tatlım?
inşallah bu kez tedavin olumlu sonuçlanır ve güzel haberi almamız nasip olur...
opuyorumnanaktan

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.. Bu kararı tabiki sen vereceksin.... Ben de 1 ay önce Mayada tedavi gördüm ve ben çok memnundum maddi olarak sömürüldüğümü hiç düşünmüyorum çünkü para konusunu tedaviye başlamadan önce en ince ayrıntısına kadar görüştük söylenenden farklı bir para istemediler...Benim daha önce gittiğim merkez e2 için bile benden 2 günde bir 20 tl para alıyorlardı... İstediğim zaman doktorlarla ve hemşirelerle görüşebildim hatta bir kere saat gece 12 ydi aradım ve sorumu yine de cevapladı Şerife hemşire.... Benim için en önemli olan ise muayene ve kan almalar sırasında çok fazla beklememekti.. Bu benim 4. tedavimdi ve şimdiye kadar olduğum yerlerde muayene ve kan için saatlerce beklediğimi bilirim... Ayrıca temizlik ve hijyen yönünden rahat edeceğin bir merkez... Bazen yoğunluk yüzünden bir takım aksilikler çıkabiliyor ama bu her yerde olabilecek şeyler ama ben hiç bir aksilik yaşamadım her işlemim bana verilen saatten 1 dk şaşmadan yapıldı belki ben bu yönden şanslıydım çünkü başka arkadaşlar bu konuda sorun yaşamış ama ben yaşamadım... Ayrıca şimdiye kadar gitttiğim hiç bir merkez benim sorunumun ne olduğunu araştırmadı ama Osman Bey araştırdı ve bende pıhtılaşma ve bağışıklık sorunu çıktı...

Canım herkesin beklentisi farklıdır ama hiçbir yer dört dörtlük değildir bir takım aksiliklere her yerde rastlayabilirsin ben 5. denemeyi de mayada düşünüyorum ama bu karar senin eğer bu kadar yazılandan sonra ben mayada olmak istemiyorum diyorsan olma çünkü moral ve içinin rahat olması bu tedavide merkezden çok daha önemlidir ...

çok teşekkür ederim betty bende okuduklarımdan sonra acaba dedim ama burada yazılanları okudukça kaderimde ne varsa o olsun diyorum... demek sen hiç bir problem yaşamadın ha ne güzel rabbim inşallah bana da böyle şanslı bir tedavi nasip eder...
inşallah sende bu emeklerinin sonucunu alırsın canım ve olunca mutlaka yaz tamam mı?
içime sinen bir merkez inşallah yanılmam....

Ben de tedavim sırasında bu yazıları okudum ve inanılmaz moralim bozuldu ilk başlarda hep tedirgin oldum ama çok şükür her şey yolunda gitti sonuçta bu kader işi.... En iyi yere de gitsen, bütün varını yoğunu döksen de kaderimiz de yoksa olmuyor... Ben 5. denemeye başlayacağım ağustos sonu, 3 merkez değiştirdim olmayınca olmuyor işte....
Senin için rahat olsun bunlara kafanı takıp da hata veya olumsuz bir durum arama... Her şey olacağına varır iyi-kötü ne yaşanırsa yaşansın sen moralini bozma.. İnş. tedavin sonucunda mutlu sona ulaşırsın canım....

evet canım benimde burada okuduklarımdan sonra inancım umudum gitti ve tedirgin oldum.. kesinlikle kaderimizde ne varsa yaşayıp göreceğiz inşallah bende inşallah senin gibi kolay bir dönem geçiririm... doğru dünya malı elinde olsa olmayınca olmaz... açıkçası bende öyle açık arayan bir tip değilimdir yani bazı yazıları hayretle de okudum yok canım daha neler dediğim de oldu ama inşallah bende bu tümceleri kurmam:)))) sen birkaç merkez değiştirdim demişsin maya en iyisi miydi peki?
moralimi bozmuyorum ve devam ediyorum canım ilgine çooooooook teşekkürler...opuyorumnanaktan

Maya için içimin en rahat ettiği yer diyebilirim.... Muayeneler, OPU, transferde o kadar rahattım ki sanki tedavide değil gibiydim ve Osman Bey de ilk tanıştığım anda güven verdi bana.... en iyi yer midir bilemem ama ben moral olarak çok iyiydim orada.... Ayrıca başlamadan önce araştırma yaptım Mayanın embriyoloğu en iyilerden biri.. Tercih etmemdeki sebeplerden biri buydu... Ben kampanya var diye gitmedim oraya çok daha önceden karar vermiştim zaten... Hakkımızda hayırlısı olsun canım sen ne zaman başlayacaksın?

canim ben teee almanydan kalkip mayaya gitdim,bende her konuda cok memnun kaldim bagzi arkadaslar sonucun pozitif oldu o yüzden memnunsun dediler ama ben oraya yüzde yüz hamile geri döncem diye gitmedim,tabiki isterdim hepisinin hamile olmalarini ama bu kismet kader isi diye düsünüyorum.
bende transferden sonra bi gece cok rahatsizlandim ve serife hemsireyi aradim ALLAh bin kere razi olsun kiz sesinin tonunu bile degistirmedi bana ne yapa bilecegmi söyledi,ben bunu herzaman dedim ve gene diyorum egerki bidaha tedavi olursam gene mayaya giderim....

canım kafanını karıştırmak istemem açıkçası hele şu safhada artık tedaviye başlamışken..ama madem ki henüz geç olmadığını düşünüyosun anatoliayı bi daha düşün derim..bende anatoliada tedavi gördüm şimdi ikizlerime hamileyim orda daha önce mayada tedavi görüp başarısız olan arkadaşlarda vardı ve pekte hoş şeyler anlatmadılar..tabi herşey sebep sonuçta verecek olan Rabbim ama biz elimizden gelenide yapmak durumundayız..Allah yardımcın olsun inş..

bettycim canım benimde osman bey hoşuma gitti yaklaşımı falan çok sıcaktı eğer dediğin gibiyse rahat ederm gibime geliyor... yani herşeyi rahatlıkla söyleyebleceğim biri gibi.. sen daha deneyimliisin bu konuda sana güveniyorum açıkçası:))) moral olarak bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum ama şimdi heyecanlanmaya başladım ... inşallah herşey güzel olacak....

bebiş asuman arkadaşım demek ta almanyalardan geldin ha ne güzel bebişinde gelmiş allah tamamına erdirsin ... sanırım yolu yarılamışsın canım... rabbim sizi korusun darısı başımıza...

gurseda canım allah bağışlasın tamamına erdirsin inşallah... canım bakalım yarın bir gideyim bakalım ne olacak? olmadı dediğini yaparım... ayyy darısı hepimizin başına inşallah...

canım bende osman hocayı çok sevmiştim ilk görüşmemi takiplerimi baştan o yaptı ama onla devam etmedi malesef adnan hoca yaptı yumurta toplamayı ve transferi ben ısrarla osman hocayı istedim ama görüşemedim bile bırak transfere gelmesini yoksa baştan osman hocayı gerçekten çok sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…