arkadaşlar merhaba;
bana bu konuda ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun şaşırdım kaldım
aslında ben mayada tedaviye başladım ve bugün 13. lucrin iğnemi oldum ama çok kararsız kaldım bu süreçte beni arayıp yönlendiren falan olmadı sizi oldu mu? neyse bugün aradım görüştük cmt gelin dediler bende bugün tekrar maya başlığı olan yere girdiğimde çokta hoş olmayan yazılar gördüm ,tamam hemen inanmamak ,görmek yaşamak ve karar vermek gerek ama ne bileyim pişman olmak istemiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum .hiçbir şey için geç değil diye düşünüyorum ama bir taraftanda şansımda orası varsa demektende kendimi alamıyorum, ilginize şimdiden çok teşekkür ediyorum....opuyorumnanaktan
arkadaşlar merhaba;
aslında ben mayada tedaviye başladım ve bugün 13. lucrin iğnemi oldum ama çok kararsız kaldım bu süreçte beni arayıp yönlendiren falan olmadı sizi oldu mu? neyse bugün aradım görüştük cmt gelin dediler bende bugün tekrar maya başlığı olan yere girdiğimde çokta hoş olmayan yazılar gördüm ,tamam hemen inanmamak ,görmek yaşamak ve karar vermek gerek ama ne bileyim pişman olmak istemiyorum ve sizlerden bu konuda yardım istiyorum .hiçbir şey için geç değil diye düşünüyorum ama bir taraftanda şansımda orası varsa demektende kendimi alamıyorum, ilginize şimdiden çok teşekkür ediyorum....opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim betty bende okuduklarımdan sonra acaba dedim ama burada yazılanları okudukça kaderimde ne varsa o olsun diyorum... demek sen hiç bir problem yaşamadın ha ne güzel rabbim inşallah bana da böyle şanslı bir tedavi nasip eder...
inşallah sende bu emeklerinin sonucunu alırsın canım ve olunca mutlaka yaz tamam mı?
içime sinen bir merkez inşallah yanılmam....
arkadaşlar merhaba;
bettycim canım benimde osman bey hoşuma gitti yaklaşımı falan çok sıcaktı eğer dediğin gibiyse rahat ederm gibime geliyor... yani herşeyi rahatlıkla söyleyebleceğim biri gibi.. sen daha deneyimliisin bu konuda sana güveniyorum açıkçası:))) moral olarak bugüne kadar hiçbir şey hissetmiyordum ama şimdi heyecanlanmaya başladım ... inşallah herşey güzel olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?