Evet facede bir iki sağlam sayfa var,oralara bakıyorum uzun süredir bende.
Mayalar,nostradamus kehanetlere vs inanmıyorum asla.Böyle birşeye inanmak insanı şirke bile götürür Allah korusun.Kıyameti ancak Hz.Allah bilir,gaybı bilen ancak O'dur...21 Aralık'ta tabiki kıyamet kopmayacak.Çünkü daha gerçekleşmeyen birsürü alamet var ve Hadislerde verilen zamana uygun bir zaman değil.Zaten Kıyamet Müslümanların üzerine kopmayacak,bu yüzden korkmaya gerek yok...
Fakat artık dünyada deşifre olan bir grup var,illuminati...Adamlar psikopat

Şeytanın uşakları...Oyun kartları var,tüm yapacakları onların üzerinde yazılı.Ve bazı şeyler gerçekleşmeden mesela 11 Eylül saldırıları gibi,bu oyun kartları piyasaya sürüldü,sanırım 94 yılında...Oyun kartlarını incelerseniz,orda herşeyi görürsünüz,tsunami olayları,siyahi başkan,komplolar,sublinimal mesajlar yani dünyayı tehdit eden ve gerçekleşen olayların hepsi var....Gerçekleşmeyenler arasında da Sahte Mesih,sahte uzaylı saldırıları var...Mavi ışın projesiyle sahte mesih olayını gerçekleştirecekler.
Yani bunlar saçma gelsede gerçekler.Araştırırsanız anlarsınız.Gelenler belgeselini izlemenizi tavsiye ederim...Yapacaklarına da inanıyorum.Çünkü Hadislerde de mevcut bu.Deccal kendini Hz.İsa olarak gösterecek,mucizeler yapıp kendine inandıracak.Bizimse tam tersini yapmamız gerekiyor.İnanmamamız yani..Sonra Mehdi ve Deccalin savaşı olacak.Bu savaş hangi anlamda bilemiyorum,gözler görecek mi bu savaşı yoksa başka boyutta mı olacak bilmiyorum.Ama olacağı muhakkak....Yabancı filmlerde de hep bunların konusu işleniyor,Sherlock Holmesi izlemediyseniz izleyin mesela,orda illuminati anlatılıyor....
Olacak olan şey kıyamet değil...Felaketler baş gösterecek büyük ihtimal,buda çoğunun kıyameti olur zaten.Çünkü her insanın ölümü kendi kıyametidir.Bu 21 Aralıkta mı olur bilemem fakat o tarihten sonra iyi şeyler olmayacağını düşünüyorum.Tüm araştırmalar bunu gösteriyor...Bütün bunlar sona erdikten sonra Altın Çağ başlayacak.O altın çağla birlikte tüm inananlar için herşey çok güzel olacak...Hakkımızda hayırlısı artık