• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri MAYA TÜP BEBEK MERKEZİ de tüp bebek yaptıranlar

turnal

Kader diyorum başkada birşey gelmiyor elimden..
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
925
1
46
arkadaşlar maya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varmı bilgi almak istiyorum ??

arkadaşlar maya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varmı bilgi almak istiyorum ??

merhaba,
benım ablam yaptırmıstı 2,5 yıl önce şimdi ikizleri var.
bende yeni tedaviye başladım tüp bebek yaptırıyoruz.
tedavı asaması gayet ıyı gıdıyor memnunum.

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır..

merhaba,
benım ablam yaptırmıstı 2,5 yıl önce şimdi ikizleri var.
bende yeni tedaviye başladım tüp bebek yaptırıyoruz.
tedavı asaması gayet ıyı gıdıyor memnunum.

güvenip gidemedim giden varsa bilgi almak istedim teşşekkürler ALLAH emeginizi boş çevirmesin.

arkadaşım bende çikolata kisti olduğunu için maya tüp bebeğe gittim tedavi edilmem gereken bir sürü durum varken benim elime lucrini verdi gönderdiler hamile kaldım ve hamileliğim süresi içinde bana birsürü ilaç verdiler ve rahmimde ki problemlerden dolayı hep düşük riski ve erken doğum riski yaşadım bebeğim dünyaya 2 parmağı eksik geldi ve bu durumu öğrendikten sonra asla beni aramadılar hiç ilgilenmediler halbuki bebeklerin resmlerini istiyorlar daha bir sürü durum var şuan işteyim vaktim yok sonra yine yazarım ben tavsiye etmiyorum siz bilirsiniz...

bende orda tedavi gördüm 4 tüp bebk denedik ben memnundum bişeylerini görmedim güzel, ilğili,temiz,aradığımda ulaşıyodum herkese benim bi problemim olmadı orayla ama yinede beşinci için merkez araştırıyorum belki değişiklik işe yarar diye düşünüyorum.karar vermedik henüz nereye gidelim die

Back
X