Maske Tarifleri Maya ve Süt ...?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.696
798
kzılar bir yerde okudum ...
her sabah 1 süt bardağa 1 çay kaşığı kuru maya ekleyip içmek
hem cilde hem vücüda iyi geliyormuş...
hatta şöyle ki 2 ayın sonunda föndoten gereksinimi bile duyulmuyormuş...
var mı bunu deneyen veya bilen ?
ben denemeyi düşünüyorum...

Son düzenleme:
Ben yüzdeki sarkma yada kırışıklıklar içi duymuştum denedim bir iki kez ama sürekli yapmadım.yalnış olmasın ben yüzüme sürdüm içmedim:))

Son düzenleme:
evet sürülmesi kadar içilmesi de gayet etkili oluyormuş...
mideyi bozar mı bilmiyorum deniycez...
ha bide süt ılık olcakmış çok az ılık...maya eriycek içine
sıcak oldu mu olmazmış....

ben denedim 2 aydırda düzenli olarak içiyorum. bende burda konusu açılmıstı ordan ögrenmiştim. sütü ısıtıyorum ılık olucak şekilde toz maya katıyorum 1 çay kaşıgı kadar. benim saçlarım cok yavaş uzar önceden 2 ayda 1 cm anca uzatırdım. saçlarımı boyatalı 3 hafta oldu 1 cm den fazla uzamış bile:16: tırnaklarım çok çabuk kırılırdı normalde mayadan sonra cok düzeldi. zaten maya çok yaralı bişeymiş internettede araştırmıştım cok proteinliymiş tüketilmesi lazımmış.aynı zamanda çokta tok tutuyo geceleri içiyodum yatmadan öncebiraz kilo aldım oyüzden gün içinde tüketiyorum. hatta salatalara yada mısır gevreği tükettiğim zamanlar içine katıyorum tadı belli bile olmuyo yada puding e katıyorum. kısacası deneyin derim olumlu sonuç alcaksınız :52: :52:

ay çok sevindim....:1: cildine de bir etkisi olmuşştur....
yani günün her saatinde içilebilir demek...:21:

aynen cnm :1: benim midemede zarar vermedi tadı bence kötüde değil içilebiliyorum ben . cidden yararını görürüsün ben cok gördüm yıllardır uzamayan saçlarımı bu şekilde uzatabildim ya ölsemde gam yemem artık :52:

ben mayayla sütü içmenin kilo aldırdığını biliyorum . cilde maske olarak kullanılırsa çok faydalı kendimde denedim ama süt mayayı çok kabartıyo :) bazıları o kabaran yeri yüzüne sürüceksin diyo ama bilmiyorum o kadarını :) yalnız yüzünde tüylenme problemi olanlar kullanmasın çünkü maya kıl köklerini besliyo
amma şey yazdm way be :P

öylemi...bende tüylenme var .....:26:ufff yha...

sakın kullanma o zaman . baska bi bakım yap bence . internettede yazıyo gecen gün tv de de söyledi kadın . maya gercektende beslıyo kıl köklerini mesela saca çok iyi geliyo bn kullanıyorum :) saçına kullan sende :D

ben kullanıyorum. saçlarım normalde hızlı uzar tırnaklarımda güzel ve hızlı uzar ama bi süredir ilaç kullanımı filan gibi sebeplerden yavaşladı hemen takviye yaptım 2 aydır haftada 2-3 aklıma ne zaman gelirse içiyorum.. Tüylenme problemini bilemiyorum ama mayada b12 var , tüylenme yapıcanı sanmam ,

evet bende okudum tırnaklara,saçlara,cilde çok iyi geldiğini,ben deniyorum nerdeyse bir haftadır her gün içiyorum gerçekten tırnaklarıma o kadar iyi geldi ki bugüne kadar incecikti kırılıyordu uzatamadım 27 yaşıma kadar,şimdi bir haftadır kırılmıyor ve sertleşti :)
saç için de umarım iyi gelir uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum.. tırnaklarından şikayetçi olanlar şiddetle tavsiye ediyorum.

kansızlığa.da iyi geliyormu mayalı süt karışımı şaç dökülmesine iyi geliyormu dökülen saçların cıkmasını sağlıyomu..?

Back
X