sevgili VALHALA ben becozyme c diye bi vitamin alıyorum cidden faydasını gördüm içinde b vitamini çeşitleri bol miktarda c vitamini ve faydalı vitaminler var bunun dışında bol bol meyve yiyorum inanın saçlarımı 3defa kestirdim o kdr güveniyorum yani cidden uzuyor bol bol b vitamini takviyesi yapın tavsiyem :)) bunun dışında bepanten ampul evigen ampul badem ve hint yağı biraz da demlenmiş sinameki karıştırıp spreyle saçıma sıkıyorum 2 haftada 1 ama o kdr sık yapmıyorum bir de çam terebentli şampuan kullanıyorm inanın saçlarım pırıl pırıl :) özellikle evigen ve bepanten ampul karışımının çok etkili olduğunu düşünüyorum ben yaparken 2şer ampul kırıyorum.. maya içmek çok büyük bir eziyet yahu kızlar nasıl dayanıyorsunuz vallahi güzellik uğruna yapmadığımız şey kalmadı ben de suratıma sürmüştüm de kokudan öğüre öğüre zor çıkarmıştım suratımdan inanın o kokunun beni rahatsız etmesinden suratım güzel olsa bile fark edemedim eziyetti resmen
canım çok sağol...
dediklerini yapmaya çalışacağım..
genelde yediklerime dikkat ederim ve sağlıklı gıdalar tüketmeye çalışırım..ben solgarın komple vitaminini içiyordum..ama şimdi sen tavsiye edince supradyn aldım eczaneden..onu içeceğim..
bepanthene ampulü denemiştim bir ara ve iyi gelmişti..yeniden başlayacağım...
çok teşekkür ederim canım ilgin ve tavsiyelerin için..uygulayacağım..