Poğaçalar Mayasız Baton Poğaça (Resimli)

ah ahhhhhhh merdaneyle acilan yine harika bir tada benziyo ama ben ben beceriksizim offff offfffff ama nasil icim gitti simd yacokacimcoook
sen varya sen benim libyana ustamsin ya oktay usta misali seviyorum o keratayida ama seni daha cok seviyorum yaf
eline koluna saglik canim benim

Liboşum ellerin dert görmesin.Fazla söze gerek yok. Tabağımı çatalımı alıp geliyorum.. cokacimcoook

amaniiiinn kız neler yaptındelikafadulden bu tam kahvaltılık:lepi:
yani bana göre yerimsenibencokacimcoook
ben bayılırım böle çörekti poğaçadı yiyeyim kahvaltıda ve pazar günleri için özel şeyler isterim arada..süper olmuş ellerine sağlık opuyorumnanaktanemeğine sağlıkopuyorumnanaktanyüreğine sağlıkopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bir dilim alabilirmiyim çok harika görünüyor...ellerine sağlık...
keşke verebilsem bütün batonu
çok güzel ...
ellerine sağlık.
opuyorumnanaktan
libisim ellerine saglik canim cok guzel gorunuyo
tam istah acici :)
Şeniz
kaydirigubbakcemile3 Hey Allahım çok yaşa e mi:roflol:Oktay elimde büyüdü zati bakma
Liboşum ellerin dert görmesin.Fazla söze gerek yok. Tabağımı çatalımı alıp geliyorum.. cokacimcoook
Amin ecmain tatlım çok sağol buyur gelyerimseniben
afiyet olsun su cuğum sucukumkaydirigubbakcemile3
super super super sozun bittigi yerdeyim getirde yiyek loooooo
:kedi: Şeniz
ellerıne saglık bebiş döktürmşsn yine.allaha emanet
Afiyet olsun Allah razı olsun ecmain
Denedim yaptım harikaaa oldu çok sağoll :)

Çok sevindim beğenmenize gülüm..
afiyet olsun

karnım gurulduyo yaaaa
harika görünüyoo yine yine yine......
canım çektiiiiiii
ellerine sağlıkk liboşcummm

Gülüm hep hamur işlerine takılmışsın sen de:)
hadi üşenme de yap inşallah.
5 çayına güzel gider
şipşak hazır

liyanacım yaaa akşam misafirim vardı dün senden aldığım berlinayı yaptım yanınada tuzlu bişe olsun dedim boton poğaçanı yaptım zamanımda yoktu ya kötü olursa diye düşünmedim hiç berniadan belliydi zaten güzel olacağı ikiside harika oldu tarif bile istediler yani o kadar tşk herdaim takipçinim bekliyorum yeni tarifler senden :)

Öyle mi çok mutlu oldum:kedi:
Ellerinize sağlık gülümopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…