:roflol:
Yaşasın yemek yemek
yaşasın hep birlikte şişmek:1rolleyes::roflol:
Rica ederim ne demek...:kedi::asigim:sAĞOLASIN CAnım cevabın için.Sende kusuruma bakma :asigim:
olacagı bu zaten bu tariflerle :lepi: :roflol:
bir dilim alabilirmiyim çok harika görünüyor...ellerine sağlık...
opuyorumnanaktançok güzel ...
ellerine sağlık.
Şenizlibisim ellerine saglik canim cok guzel gorunuyo
tam istah acici :)
kaydirigubbakcemile3 Hey Allahım çok yaşa e mi:roflol:Oktay elimde büyüdü zati bakmaah ahhhhhhh merdaneyle acilan yine harika bir tada benziyo ama ben ben beceriksizim offff offfffff ama nasil icim gitti simd yacokacimcoook
sen varya sen benim libyana ustamsin ya oktay usta misali seviyorum o keratayida ama seni daha cok seviyorum yaf
eline koluna saglik canim benim
Amin ecmain tatlım çok sağol buyur gelyerimsenibenLiboşum ellerin dert görmesin.Fazla söze gerek yok. Tabağımı çatalımı alıp geliyorum.. cokacimcoook
afiyet olsun su cuğum sucukumkaydirigubbakcemile3amaniiiinn kız neler yaptındelikafadulden bu tam kahvaltılık:lepi:
yani bana göre yerimsenibencokacimcoook
ben bayılırım böle çörekti poğaçadı yiyeyim kahvaltıda ve pazar günleri için özel şeyler isterim arada..süper olmuş ellerine sağlık opuyorumnanaktanemeğine sağlıkopuyorumnanaktanyüreğine sağlıkopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:kedi: Şenizsuper super super sozun bittigi yerdeyim getirde yiyek loooooo
Afiyet olsun Allah razı olsun ecmainellerıne saglık bebiş döktürmşsn yine.allaha emanet
Denedim yaptım harikaaa oldu çok sağoll :)
liyanacım yaaa akşam misafirim vardı dün senden aldığım berlinayı yaptım yanınada tuzlu bişe olsun dedim boton poğaçanı yaptım zamanımda yoktu ya kötü olursa diye düşünmedim hiç berniadan belliydi zaten güzel olacağı ikiside harika oldu tarif bile istediler yani o kadar tşk herdaim takipçinim bekliyorum yeni tarifler senden :)
şimdi fırına attım bakalım nasıl olucak :)
mercimekli içim vardı ben öyle denedim..
merakla bekliyorum..
canım çekti(( hatta kokusu burnuma geldi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?