maydanoz süt buharı deneyenler bakar mısınız?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
bu konuyla ilgili daha önce konu açılmıştı. onları okuyalı hem çok oldu hem de orda kafam karışmıştı. neyse o yüzden tekrar açmak istedim.

öncelikle sorularım bu kürü deneyenler ve özellikle deneyip hamile kalanlara. ben bunu bu ay denemek istiyorum. ama detaylı bilgi lazım nasıl yaptınız. kimi diyor adetin beşinci günü kimi diyor adet bittikten sonra 5. gün.

kaçıncı gün ve ne zaman yaptınız. bu kür dışında bişi yaptınız mı yoksa sadece bu kürün etkisiyle mi oldu??

ya kimse yok mu. bunu bu ay denemek istiyorum. kimse yok mu böyle hamile kalan

bunu neden yapıolar rahim için mi?? ilk defa duydum bende de yumurtalık rezerv tembelliği varmış bununla ilgili bi ilaç var onu kullanıcam

bunu neden yapıolar rahim için mi?? ilk defa duydum bende de yumurtalık rezerv tembelliği varmış bununla ilgili bi ilaç var onu kullanıcam

tüp tıkanıklığı için yapıolarmış. idrar yolları iltihabına da iyi geliyormuş. ben sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum. yapcam bunu bu ay bakalım

tüp tıkanıklığı için yapıolarmış. idrar yolları iltihabına da iyi geliyormuş. ben sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum. yapcam bunu bu ay bakalım

inşallah şifanı bulursun ama bol bol su da içersen çok iyi oluo en az 2,5lt su iç ilk gün zorlanırsın biraz ama 2,gün kendin içesin gelio

ben süt buharına oturmuştum bana söylenen yumurtlama zamanlarında ilişkiye girmeden önce sütün buharında dayanabileceğin kadar durmak ve sonrasında ilişkie girmek..sıcak ve buharla beraber kanalların açılıyo demişlerdi..denedim ama hamile kalamadım tabii..bence deneme eskiler yapıyomuş bunları..

Canım ben yaptım bu ay 3 defa
Bakalım kısmet hayırlısı şifa olur inşallah
Bu kür rahimdeki iltihap için ve idrar yollarındaki enfeksiyonu temzilemek için yapılıyor

bu ay bu kürü deneyeceğim. yok mu deneyen ya????

Bende rahatlama hissettim gerçektende sanki orası nefes aldı valla
AMA Bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum sanki
Bide son 4-5 aydrı benim adetim hep damla damla başlardı bir iki gün sürüp öyle adet olurdum
Bu ay öyle olmadı birden başladı yoğun geldi çok mutlu oldum valla
Galiba faydası oldu

ne zaman yaptın. kaç gün yaptın. hamile kalırsan söle mutlaka

Benim arkadasiminda bu yontemle hamile kaldi yani kendisi fayda ettigini dusunuyor yaptigi ay gebe kaldi kendisinden tam detayli sekilde ogrenip yazarim sana

bu kür nasıl oluyor arkadaşlar süt ve maydonoz birlikte mi kaynatılıyor ve hemen sonrasında ilişkiye mi girmek lazım? tam olarak nasıl olduğunu biri anlatabilir mi?

bu kür nasıl oluyor arkadaşlar süt ve maydonoz birlikte mi kaynatılıyor ve hemen sonrasında ilişkiye mi girmek lazım? tam olarak nasıl olduğunu biri anlatabilir mi?

asmin gene mi sen :) kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin. ne kadardır olmuyor. maydaznoz süt buharını ben geçen ay yapmıştım. yumurtalama tarihimden 4-5 gün önce yaptım. 5 gün falan yaptım. hamile kalmadım ama rahim filmimde tüpler açık çıktı. belki ondandır. yarım litre süte bir demet maydonoz koyuyorsun. ister doğra ister kopar. ben elimle 3 e 4 e bölmüştüm. kaynadıktan sonra başka bi kaba boşalttım. buharına oturdum. dikkat et. çok sıcakken oturma. zararlı olabiliyormuş. ben hamile kalmadım. gerçi iki ay falan denemk gerekiyormuş. bu ay yapmadım. kalanlar var ama.

çok güldüm 'gene mi sen' i görünce, canım ben 6 yıllık evliyim yaklaşık bi 6 aydırda korunmuyoruz. biz zannediyorduk ki biz korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalacağım nerdeee ben birazda tez canlıyım ve böyle hamile kalamadıkça çok canım sıkılıyor işi oluruna bırakmak lazım biliyorum ama bu bana göre değil işte ne yapayım. teşekkür ederim verdiğin bilgi için

yaş kaç. evliliğin baya olmuş. bende hemen hamile kalırım sanıyordum. ince ince hesaplar yapıodum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 1,5 yıldır bekliyorum

yaş kaç. evliliğin baya olmuş. bende hemen hamile kalırım sanıyordum. ince ince hesaplar yapıodum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 1,5 yıldır bekliyorum

canım yaşım 32 yani geldi geçiyor :) ben şimdi hayıl tohumu ve civanperçemi içeren karışık bir bitki çayı var onu içiyorum bakalım hepimiz için hayırlısı

Çünkü maydanoz buharına oturduğum ay hamile kaldım.Sanırım o yumurtalık kanallarının açılmasına sebep olarak spermin daha kolay yumurtaya ulaşmasını sağlıyor.tabiiki bu denediğim tek yöntem değildi.yumurtlamak için klomen içtim,yumurtam kolay çatlasın diye böğürtlen kökü kaynatıp içtim ve aynı zamanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.Tüm bunları sizlere umut olsun diye yazıyorum.Rabbimin lütfuyla da hamile kaldım.Doktorum çok ciddi yumurtlama problemim olduğunu ve pkos olduğumu söylemişti.Bunu söylemesinden 3 ay kadar sonra hamile kaldım.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…