bunu neden yapıolar rahim için mi?? ilk defa duydum bende de yumurtalık rezerv tembelliği varmış bununla ilgili bi ilaç var onu kullanıcam
tüp tıkanıklığı için yapıolarmış. idrar yolları iltihabına da iyi geliyormuş. ben sürekli idrar yolu iltihabı oluyorum. yapcam bunu bu ay bakalım
bu ay bu kürü deneyeceğim. yok mu deneyen ya????
Bende rahatlama hissettim gerçektende sanki orası nefes aldı valla
AMA Bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum sanki
Bide son 4-5 aydrı benim adetim hep damla damla başlardı bir iki gün sürüp öyle adet olurdum
Bu ay öyle olmadı birden başladı yoğun geldi çok mutlu oldum valla
Galiba faydası oldu
ne zaman yaptın. kaç gün yaptın. hamile kalırsan söle mutlaka
bu kür nasıl oluyor arkadaşlar süt ve maydonoz birlikte mi kaynatılıyor ve hemen sonrasında ilişkiye mi girmek lazım? tam olarak nasıl olduğunu biri anlatabilir mi?
asmin gene mi sen :) kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin. ne kadardır olmuyor. maydaznoz süt buharını ben geçen ay yapmıştım. yumurtalama tarihimden 4-5 gün önce yaptım. 5 gün falan yaptım. hamile kalmadım ama rahim filmimde tüpler açık çıktı. belki ondandır. yarım litre süte bir demet maydonoz koyuyorsun. ister doğra ister kopar. ben elimle 3 e 4 e bölmüştüm. kaynadıktan sonra başka bi kaba boşalttım. buharına oturdum. dikkat et. çok sıcakken oturma. zararlı olabiliyormuş. ben hamile kalmadım. gerçi iki ay falan denemk gerekiyormuş. bu ay yapmadım. kalanlar var ama.
çok güldüm 'gene mi sen' i görünce, canım ben 6 yıllık evliyim yaklaşık bi 6 aydırda korunmuyoruz. biz zannediyorduk ki biz korunmayı bırakır bırakmaz hemen hamile kalacağım nerdeeeben birazda tez canlıyım ve böyle hamile kalamadıkça çok canım sıkılıyor işi oluruna bırakmak lazım biliyorum ama bu bana göre değil işte ne yapayım. teşekkür ederim verdiğin bilgi için
yaş kaç. evliliğin baya olmuş. bende hemen hamile kalırım sanıyordum. ince ince hesaplar yapıodum ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 1,5 yıldır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?