maydanoz ve dereotu

özellikle dereotunu peçeteye sarıp buzdolabına koymak gerekiyor sararmaması için ben öyle biliyorum arada yapıyorum annem yapar daha çok:)

kesinlikle yıkamadan maydanozu kavanoza veya peçeteye sarıp koyuyorum dereotunuda peçeteye sarıp koyuyorum ama alınca masaya gazete serip kurutuyorum önce öle dolaba koyuyorum sulu ıslak koymuyorum

ben multi box saklama kapları oluyo onlara koyuyorum maydonozu neredeyse 2 hafta bozulmadan duruyo tavsiye ederim

yıkıyosunuz tüm tüm buzdolabı poşetine koyup doğru buzluğu kullanıcağınız zman kıymanıza bile gerek yok elinizde parçalanacaktır pratik

temızleyıp guzelce yıkadıktan sonra suyunu ıyıcene suzduruyorsunuz ve kavanoza alıyosunuz 2 haftaya kadar kullanabılırsınız..hem ayıklanmıs hem temız hem heran kullanısa hazır..

Küçük küçük doğrayıp buzdolabına atın gerektiğinde çıkartıp kullanın

Bende yıkadıktan sonra ince ince doğrayıp buzdolabı poşetine koyup derin dondurucuya koyuyorum. Taze salatalarda kullanmak istediklerimi yıkayıp bir peçetede kurutup hava almayan bir kavanoza peçete sararak koyuyorum. Peçete hala yaşadığı için terleme ve su bırakmasını engellemiş oluyor ;)

Bende fazla kısmını buzluğa koyuyorum kalan kısmı öylece koyuyorum zaten hemen tükettiğim için sıkıntı olmuyor ama kavanoz ve peçete fikri güzelmiş bende yapayım:-)

Meraba kızlar ben maydonozu güzelce yıkayıp havlu peçete üstünde biraz kurumaya bırakıp sonra doğurayıp buzdolabı poşetine koyuyorum buzlukta saklıyorum hiç birsey olmuyo deneyin sizde

maydonozları güzelce ayıkladıktan sonra vakumlayarak saklıyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle aldığım bir vakum makinesi var çok kullanışlı bişey.

Back
X